Fidiasz Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Leszek ales zes se styl super wyrobil :D a tu moje - swietujemy :D
o r o Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 ...ni to samuraj, ni to gejsza mi wyszła ;D troche jeszcze nie umiem 'speedować' - jakieś 3 godziny mazania...
Belus Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Leszke Lenia - proooooogres! Biglebowsky- daaaaaawno nie widziany w speedpainting.Tym milej się ogląda:-)
biglebowsky Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Napisano 7 Czerwiec 2007 Belus, podoba mnie się pomysł na ten okręt. krzywy robot, pokrzywek znaczy sie. duzi obrazek: http://aycu14.webshots.com/image/16093/2000063521917719591_rs.jpg no i jeszcze hulka popieściłem, chociaż różnica w zasadzie żadna. Nie wrzucam do tygodniowego bo zajął więcej niż czas ustawowy.
JakóbM Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Cos na szybkiego zeby napisac ze :P Prace Belusa i Biglegowskyego sa swietne.. Przecudne kolory ma Art Biga a Kolega Belus stworzył niesamowyty klimat... Mam pytanko . Co byscie powiedzieli na wotek z najlepszymi pracamu w spidpaintingu? O niektorych artach bardzo szybko sie zapomina heh (chociaz ja w pamieci mam niejedna prace Maniaka,Amruna,Biga,Tortura etc.)ale trudno je znalesc itd. Co o tym myslicie? teraz mmam zamiar robic tylko w szarosci.. Bo to chyba duzo uczy. Pozdrawiam.
aspenboy Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Pomysł bardzo dobry - możnaby potem wydać album. Albo może zrobić coś w rodzaju wyróżnionych wątków autorskich? Ode mnie takie mazianie poniżej godziny:
biglebowsky Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Opier*** się panowie:P tym razem naprawde speedowy speed zrobiony jako zabijacz czasu w oczekiwaniu na reżysera przy dźwiękach Boards of Canada.
aspenboy Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 @bigleb: od razu takie mocne słowa - weny brak ;-P Kolejny prawie godzinny - naszło mnie na klimat W40k:
leszek_lenia Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 oro: 3H:| duzo....hmmm nie potrzebnie pion i poziom jest taka sama..wygląda jak by fruwal :)(to samo jak JakóbM).....no ale dawaj dalej Belus: thx. podoba mi sie ten statek..tylko ja bym to jeszcze jakims kolorem potraktowal...bo troche jednolite sie wydajje :) biglebowsky:ten robot nie ma cienia :P...swiatlo pada jakos tak z gory chyba no to powinien byc w strone tego kolesia... :) aspenboy: podobają mi sie barwy ;)znaczy sie czerwony z zielonym..bardzo dobrze zgrane :) weedlog: od razu widac ze to Twoje :)bardzo mi sie podoba ;)
biglebowsky Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 Phi! roboty nie rzucają cieni, o! :) Dobra, złapałeś mnie:) Kolejny napoczęty, ale se spadam i nie dokończe więc jak by ktoś chciał mnie wyręczy to have fun: Weed - stateczek rewelka, szczególnie ten spekularek, tylko tło jak foto tapeta wygląda.
o r o Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 JakóbM - jestem za takim wątkiem najlepszych speedowych dziełek ;D i po przemyśleniu spostrzeżenia o edukacyjnej roli szarości, zdecydowałem się też rozstać na jakiś czas z kolorkami ;/ malunek pozytywny, ale wygląda troche płasko miejscami.. Belus, biglebowsky, weedlog - wymiatacie aspenboy - wporzo leszke_lenia - fane i ciekawe, narazie popełniam za dużo błędów strategicznych przy rysowaniu, myśle, że nabiore prędkości z czasem... oby...
misiold Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 a tu coś specjalnie dla was, jeśli administracja pozwoli, mój kochany braciszek upoważnił mnie od umieszczenia tu swojego speeda. prawda, że ma chłopak talent :)
OMAM Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 po przejrzeniu prac nie mogłem się powstrzymać. Znakomicie spid ujecie Do zawodowych wyjadaczy-potraficie przywrócić chęci do rysowania.
aspenboy Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 a ja postanowiłem pomęczyć akryle - wyszedł mi taki pseudo-ashley-wood:
maciekG Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 niezle sie rozruszal ostatnio speedpaint :) to i ode mnie cos
leander Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Belus: to taka uwspolczesniona wersja "Katedry" :) Te ostatnie dwa 'industriale' swietne. Biglebowsky, weedlog: klasa! leszke_lenia: duzo fajnego w tych malunkach aspenboy: praca w innym medium daje fajny oddech w takim digital-watku. Podoba mi sie zabieg z tymi pomaranczowymi odbiciami/plamami na metalu. Ten cyborg wyżej tez ciekawie namalowany. Ode mnie zmagania z >ta
o r o Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Belus - mniej ofensywne niż wcześniejszy, ale wciąż wyczesany... leszke_lenia - najbardziej z ostatnich Twych malunków podoba mi się samolot, ma najwięcej 'tego czegoś', reszta też jest bardzo dobra, fajną masz kreske... Szu - fajowe, wypaśne kolorki, aż chce się zobaczyć wersje po następnej godzinie dłubania ;D
OmeN2501 Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Tak mnie alchemiczna minibitwa natchnela :] Godzinka ze stoperem na pulpicie
Belus Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 OmeN2501 - piękne światełko Ja walczę z kolorem... cięzki kawałek chleba
TOGU Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Witam wszystkich forumowiczów, ostro dajecie z tematem, dorzucam swoje 3 konepcyjne grosze testując zarazem nowego intuosa. pzdr!
biglebowsky Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Napisano 12 Czerwiec 2007 nu mocny pierwszy post panie TOGU ehh, i nikt nie dokończył robota:( To jest chińska fabryka krzesełek dla dzieci gdyby się ktoś zastanawiał.
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 tak wlasnie myslalem tylko ten diabel mnie troche zmylił nie smuć sie bigleb (staralem sie ale wyszlo jak wyszlo :P ) o omen sie pokazal, werynajs (btw: wszystkie pracki zaczynasz w szarosciach ?) a te 50 ostatnich spidów bardzo fajne ludziska :)
OmeN2501 Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Sie minibitwa robotow jakas szykuje widze :P Łukasz: zalezy jak zawieje :P Lubie najpierw rozegrac swiatlo bez myslenia o kolorze, ale ostatnio, powoli staram sie od razu barwy wprowadzac Kolejna godzina, kolejny alchemik - tym razem z fotki
miriam Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 z innej beczki :P kolejny mało udany experyment :| pikne pracki macie
Raiden8 Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Można się przyłączyc ?? Na początek krótko się przedstawie: szybkie mazidło (do 35 min jak sądze), potrzebowałem wypisać rapitograf (0,5 mm czarna jednorazówka, kartka jaka była pod ręką - zabrana prosto z podajnika drukarki :D ) No a teraz coś extra (tzn dla mnie extra bo to moje PIERWSZE dokonanie w photoshopie (pomijając kadrowania i poprawiania fotek z cyfrówki mamy :D ). Przedstawia najprawdopodobniej pożar tuż za rogiem w korytarzu. Czas wykonania? hym.. z 30 min - 4 godzinna przerwa - 15min. Bardzo mi sie spodobało i od dzisiaj zaczynam moją przygode z photoshopem! Jakies komenty? jestem żółtodziób !
Remedy Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Świetne prace panowie. Cieszę się, że biglebowsky powrócił niczym syn marnotrawny. ;) ...a tutaj mój tweak biglebowego botu. :)
misiold Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 No panowie masakrycznie nadzwyczajnie, muskulatur Skin i potworek z dredami wymiatają. A to moje o:
biglebowsky Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Łukasz, Weed, Remedy dzięki za robociki, wyszy cudne:) w ogóle to chyba miła sprawa podmalowa czasem cudzesy i też sporo daje więc gdyby ktoś miał coś do dokończenia...:)
weedlog Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Ja mam coś do pociągnięcia dalej :) Feel free to continue. Bigleb, ta fabryczka to normalnie wypas. Chętnie bym wziął korepetycje z environmentów :) A to ostatnie to co to ma być? Normalnie jak nie Twoje ;) Może poza kawałkiem klaty i barku.
leszek_lenia Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 sie rozszaleliscie.....dawno tu takiego ruchu nie bylo..hmmmmmmm ;) swietne speedy ludzie!!!
DaRoZ Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 witam Panowie chyba dopiero moj 2 post w topicu :P no ale coz rzuce na poczatek dzisiejszą 45minutówke z foty.... pewnie jeszcze dopieszcze :D pozdrawiam
Łukasz Jaskólski Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Daroz : bardzo ładnie misiek : klawa strzyga weed: niedobry stwor dobry jest leszek: szczurek fajny jest pikniczek ps: i co z tym watkiem overpaint ? to jeszcze taky obrazek
Reanimator Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Kurde, ale wymiatacie :) Pozazdroscilem Wam... Uff, uff... dawno nie mialem "pedzla" w reku.
DaRoZ Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Łukasz Jaskólski-> dzięki mistrzu :D ja to dopiero staram sie troche przyspieszyc czas pracek... bo speedy bardzo mi sie podobaja. tutaj naprawde 10 minutowka pozdrawiam.
biglebowsky Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Napisano 15 Czerwiec 2007 weed, co poradze ze jednak moje:) Skroty persp. niecierpie ich. Misiek, anorektyczna strzyga:)? Reanimator, przestan testowac te zabawki do trejsowania w paiterze i namaluj cos w koncu:) I używaj jakiegoś innego serwa do uploadowania.
DaRoZ Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 i jeszcze 1,5 godzinne mazanie przed spaniem przy uzyciu foty- najgorsze to zachowanie jakiegos:P podobienstwa. cwiczen ciag dalszy w nastepny dzien. pozdrawiam wszystkich i dobranoc.
OmeN2501 Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Weeeeee - wreszcie mi Gnomony przyszly (pozdrowienia dla pracownikow urzedu celnego :P) to co bym sie brushami nie pobawil... zeszlo mi troche bo jakies takie nie moje te brushe :/ misekhc - fajoska ta twoja kobitka
Reanimator Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Omen, niiiice :D Bigu: ??? Nie widac?! No to upload tutaj...
Rekomendowane odpowiedzi