-=3nasty=- Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 oo Mkaszpir ma racje i nie zapominji o tablecie(najlepiej wacom intuos 3 albo 2 podobno mała różnica jeśli chodzi o kulture pracy) trzeba ćwiczyć szkic też w digital koncepcji to ułatwia pooźniejszą prace ale(tu uwaga) uzależnia ... a Deus jak zwykle przesadza Painter 9 to prościzna klarowny (z paroma błedami )program ,szybszy od photoshopa przynajmniej ja to odczuwam i nie ładuje na dysk tyle śmiecia..podczas pracy(oczywiście wszystko mozna ustawić)po za tym jest tańszy i baaaaaaaardziej magiczny..ma pare błedoow za ktoore bym Corel pojechał ale jak nie bedziesz w nim zbytnio grzebał to nawet nie zauważysz.. a niżej to mooj kolej koncepcik ucze sie swiatła..szkic zrobiłem ołuwkiem dzień wcześniej 1h a kolorek 5h..troche spie*** ale następnym razem bedzie lepiej.. ps.dlaczego został usuniety mooj concepcik...???!!!!!(totalitaryzm,klatka na umysłach,czy po prostu polska nietolerancja innych wyznań?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakon Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 czy isnieje cos takiego jak tutorial do malowania :D ..... bo kurde sobie tu maluje maluje i wychodzi cos do niczego podobne :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=3nasty=- Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 jeszcze jedno szybkie pytanie ....Mkaszpir na jakim programie zmotałeś tą filiżankę ..acrylic...bo nie wygląda jak "klasyczny vector".. Drakon kiepsko szperasz po tym forum.. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=553&page=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 w temacie "tutoriale 2d" jest link do IMO genialnych ksiazek o rysowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 deus, ladniutkie, tylko ze powinienes go polozyc na tej wodzie, tzn zrobic zeby nie gora nie byla takiej samej wielkosci w odbiciu co w rzeczywistosci troche chyba :D nie wiem, moglbys sprobowac z perspektywa :-) i taki rysuneczek, zeby nie bylo ze 'suchy' post. a czym rysujemy? photoshop cs8 [ nie jestem niestety uczciwy ;( ] i tablet graficzny :D [ no,m tutaj ejstem - tzn nie ukradlem go ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Godzinka na tablecie - twarz na podstawie fotki - choc srednio podobne wyszlo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 chcialem uchwycic dynamike ale nie wyszlo zabardzo;( omen moze i srednio podobne ale i tak calkiem mile to to dla oka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 eh, cos sie u mnie zepsulo :( nie pojawia mi sie guzik "odpowiedz". mam tylko mozliwosc szybkiej odpowiedzi. wie ktos co sie moglo stac? ---- uh jest juz ok :] cos z ostatniej chwili: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 troche mnie nie bylo, ale widze ze sobie swietnie radzicie beze mnie :) wiec tak moze na marginesie cos wrzuce. pastel, olowek i photoshop jakos w tej kolejnosci wyglada odpowiedzialnosc za ponizszy obrazek: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 arturros, moze rozmycie skrzydel i kadluba na koncach daloby mocniejszy efekt? omen: to bachleda curus? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 dzieki mant-raz za rade teraz lepiej juz chyba wyglada;) choc to jeszcze nie do konca to co nie?z tego juz wiecej nie wycisne a pozatym znudzil mi sie ten f16 nastepnym razem odrazu dostosuje sie do rad;) zrobie nowy samolot i mysle ze wyjdzie tak jak ma wyjsc:D ps. ten koles przypomina mi typa z gry redfaction czy jakos tak. tylko nie dostrzegam jego drugiej reki i troche to to za chaotyczne jak dla mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 moim zdaniem zmiana perspektwy, widok "z przodu" odchylony nieco na prawo do tego rozmycie tla, od goracego powietrza przy silnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 oka i ja skromny bo pierwszy moj rysunek w photoshopie przy uzyciu myszki (zepsutej) takie wedlog mnie to puste i wogole hmm ? moze kiedys jeszcze zasiade przed tym photoshopem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=3nasty=- Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 hehehe widze że poziom rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 no i nbie wiem czy to tu też moge umiescic czy nie ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=3nasty=- Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 dlaczego moje wpisy giną gdy sie wyloguje...zjeba jakaś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 taki pan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 hmmm....zoom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 łukasz fajny ten gornik czy kto to tam jest;) podoba mi sie ta głowa małpo-predatorowowa:D a szczegolnie wysokie czoło wygladajace jak z metalu czy innego tworzywa podobnego:) tak trzymaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 lukasz -swietne...bardzo fajna postac arturros -to chyba nie gornik zabardzo uzbrojony...choc kto wie:D a moze to gornik przyszlosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 hyhy znowu nowe konto ;];];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 dojdzie do tego że jak będzie sie popisywał na forum to nikt nie będzie komentował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Łukasz, swietny pan, jakos bardzo dobrze mi sie kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 ooo i znowu 3nastyy juz chyba 4 konto xD ale imo pracki fajne ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 "szybki speed dark templara (sc), kolo pol godziny" wspolczucia jezeli na serio az tyle ci to zajelo! JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 "szybki speed dark templara (sc), kolo pol godziny" wspolczucia jezeli na serio az tyle ci to zajelo! czyzbym cos przeoczyl?:) lelen ma racje 13 ma fajne pracki. jesli zostawicie go w spokoju to moze wytrzyma na tym forum na jednym koncie dluzej niz tydzien :) dajcie na luz;] a zreszta zobaczymy co sie bedzie dalej dziac :) trzynasty tak trzymaj (oczywiscie chodzi mi tylko i wylacznie o malowanie ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 przeoczyłeś coś, co wywaliłem zanim ktokolwiek zdążył wysłać odpowiedź :P poczekam jednak z postowaniem, aż bede mial wiekszy speed, w razie czego mozna patrzec na podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 WOW !! Dla mnie rewelacja Kengi, rekomenda jak nic :) Tez jestem za tym by dac jeszcze szanse nastiemu. 15min, wiem ze dziadostwo, ale chce sie trzymac reguly 1post = 1pic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Synos nie takie złe to, ma swoj sTYL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Tylko mnie nie wysmiejcie :D PRacka robiona [jak widac] w pospiechu:) Photoshopik+mysz:( Chodziło mi o WYRAZ TWARZY, reszta taka tand... co sie bede tak krytykowal !!! :) Jutro wrzoce prace odreczna:, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 świetna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 mialem problem, dwoch kresek na krzyz nie szlo postawic :) ale poszedlem na piwo i juz lepiej - tak troszke w nawiazaniu do pracy lukasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 dobre je mantrazino :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 clown "świetna praca" to bylo do mnie? ChybA jakIs "JoKE" Na wszelki wypadek dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Świetne prace tu wrzucacie, postanowiłem i ja troszkę wyjść z ukrycia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 no toś zrobił wejście z ukrycia :o witamy na forum edit -> juz sprawdziłem z sharpem i powiało Amrunem i Weedlogiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kapciuch- bardzo profesjonalny speed:) (troche podbony do speedow amruna) jakzes sie chował w tym ukryciu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Dzięks chłopaki, to w sumie mój najlepszy obrazek :) więc nie przyzwyczajajcie się :D Hindus, to raczej Sparth, ale tamci co piszesz też mają fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kapciuch-bomba i tylko tyle powiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 No to wrzucę nieśmiało jeszcze jeden :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 no jak juz obiecujesz to wrzuc cos! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 No przecież wrzuciłem... Czy coś robię nie tak jak trzeba? Nie widać miniaturki pod moim postem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 No juz widac :) A ile ci zajuma te cuda? JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 porzadki na dysku bo cos ciasnawo sie robi...to wygrzebalem cus... mialem to kiedys konczyc ale sobie daruje ... ladnie, ladnie ostanio watek przyrasta :] pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 amrun świetnie wszystkich speedowców zapraszam do zabawy w GFX copo - http://www.max3d.pl/indexkom.php?ID=1609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 żaba... jakieś 45 min, miał być speed, ale może jeszcze do tematu wrócę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Amrun to teraz dales do pieca :) Miesiac przerwy mialem, ale teraz sprobuje co wieczor cos zmalowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Leander, to ostania japa poprostu wymiata :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapciuch Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 To jeszcze jedna postać ode mnie. Amrunie, bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 kapciuch - fajnei tylko mogłes jeszcze nad detalem posiedziec leander - bomba :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi