Napisano 27 Maj 200618 l Dla kolegi do jego szkolnej gazetki takie chyba troche...koslawe wprowadzilem zmiany w poscie bo cos sie zwalilo z linkiem
Napisano 28 Maj 200618 l Mayk - swietny piesek grimm666 - 2gi najlepszy, szczegolnie wyraziste kregi mi sie podobaja ;) shin - b.ladnie Surrealistyczny speedzik, az 2h :P Glownie ze wzgledu na wymyslanie na bierzaco otoczenia ;) i Black/White EDIT - zobaczylem buga i zlikwidowalem go, teraz troche inaczej wyglada b/w i color bo w kazdym z osobna poprawialem :P
Napisano 29 Maj 200618 l duzo fajnych prac od mojej ostatniej wizyty sie pojawilo :) odemnie taka pani
Napisano 31 Maj 200618 l "old boy" rządzi uwielbiam ten film ja taki szybki bieg zrobiłem :) http://www.wojpracownia.republika.pl/bieg.html
Napisano 3 Czerwiec 200618 l oj dawno mnie tu nie bylo ;) swietne pracki, ;) stawiacie wysoko poprzeczke ;p EDIT: BOZE LUDZIE!!! JESTESMY NA 700 STRONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D:D:D:D:D (przynajmniej u mnie, na standardowych ustawieniach ;p ) a tu cos mojego, taka zabawa z rana
Napisano 3 Czerwiec 200618 l kolegaalek! jestes niemozliwy :D wyrombiste sa te twoje ilustracje, i wogole :D a tutaj taka zabawa w sin city [ autoportret :P ], czy wie ktos, jak zrobic fajny deszcz??????
Napisano 4 Czerwiec 200618 l Shin: fajny ten smok :-) samael-at: niezla facjata, tyle ze troszke dziewnie wygladaja te linie baz AA zawsze lubilem takie klimaty BW, jeszcze zanim sincity obejrzalem. a tu maoja probka facjaty, rysowana z glowy
Napisano 4 Czerwiec 200618 l kurde fajny futrzak Amrun :) daj cos jeszcze w tym stylu. a turtaj kolejny fejs + troszke surface texture
Napisano 4 Czerwiec 200618 l Armun swietne, mozna wykozystac to w przyszlosci do zrobenia takiej postaci 3d? :) Alek fajna okladeczka ;) Posta KLICKA skasowalem. Ale zacytuje, skoro juz tu jestem. Aaaaaaaaaaaaamrun!: Niewiadomo co namalowałem, zeby powiedziec, ze portreciki i stworek rozwalają! sammael_at: dobry ten autoportret, szczegolnie czerwono-czarny grim666: ten Nosferatu tuszem mi sie bardzo podoba, duzo bardziej od olówków
Napisano 4 Czerwiec 200618 l sammael_at fajne tooooo!!!! ostatnie czerwone najlepsze... Amrun faktycznie koncepcik przedni :) tak by nie bylo ze pisze a nie wstawiam :)z gory przepraszam:D
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Mazane na raty... i pare fragmentów odpuszczone, ale raczej już dłużej nad tym nie posiedze... w sumie miało być tylko dla rozluźnienia. Amrun: Jak zwykle wysoki poziom...
Napisano 5 Czerwiec 200618 l i jeszcze na dobranoc mutant z holo nagiej dziewczyny w łokciu oraz bukietem kwiatów sory za jakość ale mi przebił człowiek z ulem na głowie...