Napisano 6 Czerwiec 200717 l ...ni to samuraj, ni to gejsza mi wyszła ;D troche jeszcze nie umiem 'speedować' - jakieś 3 godziny mazania...
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Leszke Lenia - proooooogres! Biglebowsky- daaaaaawno nie widziany w speedpainting.Tym milej się ogląda:-)
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Autor Belus, podoba mnie się pomysł na ten okręt. krzywy robot, pokrzywek znaczy sie. duzi obrazek: http://aycu14.webshots.com/image/16093/2000063521917719591_rs.jpg no i jeszcze hulka popieściłem, chociaż różnica w zasadzie żadna. Nie wrzucam do tygodniowego bo zajął więcej niż czas ustawowy.
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Cos na szybkiego zeby napisac ze :P Prace Belusa i Biglegowskyego sa swietne.. Przecudne kolory ma Art Biga a Kolega Belus stworzył niesamowyty klimat... Mam pytanko . Co byscie powiedzieli na wotek z najlepszymi pracamu w spidpaintingu? O niektorych artach bardzo szybko sie zapomina heh (chociaz ja w pamieci mam niejedna prace Maniaka,Amruna,Biga,Tortura etc.)ale trudno je znalesc itd. Co o tym myslicie? teraz mmam zamiar robic tylko w szarosci.. Bo to chyba duzo uczy. Pozdrawiam.
Napisano 7 Czerwiec 200717 l Pomysł bardzo dobry - możnaby potem wydać album. Albo może zrobić coś w rodzaju wyróżnionych wątków autorskich? Ode mnie takie mazianie poniżej godziny:
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Autor Opier*** się panowie:P tym razem naprawde speedowy speed zrobiony jako zabijacz czasu w oczekiwaniu na reżysera przy dźwiękach Boards of Canada.
Napisano 8 Czerwiec 200717 l @bigleb: od razu takie mocne słowa - weny brak ;-P Kolejny prawie godzinny - naszło mnie na klimat W40k:
Napisano 9 Czerwiec 200717 l oro: 3H:| duzo....hmmm nie potrzebnie pion i poziom jest taka sama..wygląda jak by fruwal :)(to samo jak JakóbM).....no ale dawaj dalej Belus: thx. podoba mi sie ten statek..tylko ja bym to jeszcze jakims kolorem potraktowal...bo troche jednolite sie wydajje :) biglebowsky:ten robot nie ma cienia :P...swiatlo pada jakos tak z gory chyba no to powinien byc w strone tego kolesia... :) aspenboy: podobają mi sie barwy ;)znaczy sie czerwony z zielonym..bardzo dobrze zgrane :) weedlog: od razu widac ze to Twoje :)bardzo mi sie podoba ;)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Autor Phi! roboty nie rzucają cieni, o! :) Dobra, złapałeś mnie:) Kolejny napoczęty, ale se spadam i nie dokończe więc jak by ktoś chciał mnie wyręczy to have fun: Weed - stateczek rewelka, szczególnie ten spekularek, tylko tło jak foto tapeta wygląda.
Napisano 9 Czerwiec 200717 l JakóbM - jestem za takim wątkiem najlepszych speedowych dziełek ;D i po przemyśleniu spostrzeżenia o edukacyjnej roli szarości, zdecydowałem się też rozstać na jakiś czas z kolorkami ;/ malunek pozytywny, ale wygląda troche płasko miejscami.. Belus, biglebowsky, weedlog - wymiatacie aspenboy - wporzo leszke_lenia - fane i ciekawe, narazie popełniam za dużo błędów strategicznych przy rysowaniu, myśle, że nabiore prędkości z czasem... oby...
Napisano 9 Czerwiec 200717 l a tu coś specjalnie dla was, jeśli administracja pozwoli, mój kochany braciszek upoważnił mnie od umieszczenia tu swojego speeda. prawda, że ma chłopak talent :)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l po przejrzeniu prac nie mogłem się powstrzymać. Znakomicie spid ujecie Do zawodowych wyjadaczy-potraficie przywrócić chęci do rysowania.
Napisano 10 Czerwiec 200717 l a ja postanowiłem pomęczyć akryle - wyszedł mi taki pseudo-ashley-wood:
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Belus: to taka uwspolczesniona wersja "Katedry" :) Te ostatnie dwa 'industriale' swietne. Biglebowsky, weedlog: klasa! leszke_lenia: duzo fajnego w tych malunkach aspenboy: praca w innym medium daje fajny oddech w takim digital-watku. Podoba mi sie zabieg z tymi pomaranczowymi odbiciami/plamami na metalu. Ten cyborg wyżej tez ciekawie namalowany. Ode mnie zmagania z >ta
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Belus - mniej ofensywne niż wcześniejszy, ale wciąż wyczesany... leszke_lenia - najbardziej z ostatnich Twych malunków podoba mi się samolot, ma najwięcej 'tego czegoś', reszta też jest bardzo dobra, fajną masz kreske... Szu - fajowe, wypaśne kolorki, aż chce się zobaczyć wersje po następnej godzinie dłubania ;D
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Tak mnie alchemiczna minibitwa natchnela :] Godzinka ze stoperem na pulpicie
Napisano 12 Czerwiec 200717 l OmeN2501 - piękne światełko Ja walczę z kolorem... cięzki kawałek chleba
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Witam wszystkich forumowiczów, ostro dajecie z tematem, dorzucam swoje 3 konepcyjne grosze testując zarazem nowego intuosa. pzdr!
Napisano 12 Czerwiec 200717 l Autor nu mocny pierwszy post panie TOGU ehh, i nikt nie dokończył robota:( To jest chińska fabryka krzesełek dla dzieci gdyby się ktoś zastanawiał.
Napisano 13 Czerwiec 200717 l tak wlasnie myslalem tylko ten diabel mnie troche zmylił nie smuć sie bigleb (staralem sie ale wyszlo jak wyszlo :P ) o omen sie pokazal, werynajs (btw: wszystkie pracki zaczynasz w szarosciach ?) a te 50 ostatnich spidów bardzo fajne ludziska :)
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Sie minibitwa robotow jakas szykuje widze :P Łukasz: zalezy jak zawieje :P Lubie najpierw rozegrac swiatlo bez myslenia o kolorze, ale ostatnio, powoli staram sie od razu barwy wprowadzac Kolejna godzina, kolejny alchemik - tym razem z fotki
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Można się przyłączyc ?? Na początek krótko się przedstawie: szybkie mazidło (do 35 min jak sądze), potrzebowałem wypisać rapitograf (0,5 mm czarna jednorazówka, kartka jaka była pod ręką - zabrana prosto z podajnika drukarki :D ) No a teraz coś extra (tzn dla mnie extra bo to moje PIERWSZE dokonanie w photoshopie (pomijając kadrowania i poprawiania fotek z cyfrówki mamy :D ). Przedstawia najprawdopodobniej pożar tuż za rogiem w korytarzu. Czas wykonania? hym.. z 30 min - 4 godzinna przerwa - 15min. Bardzo mi sie spodobało i od dzisiaj zaczynam moją przygode z photoshopem! Jakies komenty? jestem żółtodziób !
Napisano 13 Czerwiec 200717 l Świetne prace panowie. Cieszę się, że biglebowsky powrócił niczym syn marnotrawny. ;) ...a tutaj mój tweak biglebowego botu. :)
Napisano 14 Czerwiec 200717 l No panowie masakrycznie nadzwyczajnie, muskulatur Skin i potworek z dredami wymiatają. A to moje o:
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Autor Łukasz, Weed, Remedy dzięki za robociki, wyszy cudne:) w ogóle to chyba miła sprawa podmalowa czasem cudzesy i też sporo daje więc gdyby ktoś miał coś do dokończenia...:)
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Ja mam coś do pociągnięcia dalej :) Feel free to continue. Bigleb, ta fabryczka to normalnie wypas. Chętnie bym wziął korepetycje z environmentów :) A to ostatnie to co to ma być? Normalnie jak nie Twoje ;) Może poza kawałkiem klaty i barku.
Napisano 15 Czerwiec 200717 l sie rozszaleliscie.....dawno tu takiego ruchu nie bylo..hmmmmmmm ;) swietne speedy ludzie!!!
Napisano 15 Czerwiec 200717 l witam Panowie chyba dopiero moj 2 post w topicu :P no ale coz rzuce na poczatek dzisiejszą 45minutówke z foty.... pewnie jeszcze dopieszcze :D pozdrawiam
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Daroz : bardzo ładnie misiek : klawa strzyga weed: niedobry stwor dobry jest leszek: szczurek fajny jest pikniczek ps: i co z tym watkiem overpaint ? to jeszcze taky obrazek
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Kurde, ale wymiatacie :) Pozazdroscilem Wam... Uff, uff... dawno nie mialem "pedzla" w reku.
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Łukasz Jaskólski-> dzięki mistrzu :D ja to dopiero staram sie troche przyspieszyc czas pracek... bo speedy bardzo mi sie podobaja. tutaj naprawde 10 minutowka pozdrawiam.
Napisano 15 Czerwiec 200717 l Autor weed, co poradze ze jednak moje:) Skroty persp. niecierpie ich. Misiek, anorektyczna strzyga:)? Reanimator, przestan testowac te zabawki do trejsowania w paiterze i namaluj cos w koncu:) I używaj jakiegoś innego serwa do uploadowania.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l i jeszcze 1,5 godzinne mazanie przed spaniem przy uzyciu foty- najgorsze to zachowanie jakiegos:P podobienstwa. cwiczen ciag dalszy w nastepny dzien. pozdrawiam wszystkich i dobranoc.
Napisano 16 Czerwiec 200717 l Weeeeee - wreszcie mi Gnomony przyszly (pozdrowienia dla pracownikow urzedu celnego :P) to co bym sie brushami nie pobawil... zeszlo mi troche bo jakies takie nie moje te brushe :/ misekhc - fajoska ta twoja kobitka