Napisano 24 Wrzesień 200915 l Free.ZE dupeczka zajebista, ja też postanowiłem se jakąś szkrobnąć, speed to chyba nie jest bo czas to jakieś 3-4 h
Napisano 24 Wrzesień 200915 l ladnie panowie ladnie :) raczej nie speedowe ale chcialem tu wrzucic,z przyzwyczajenia :) references used http://katanaz-stock.deviantart.com/art/Female-Stock-14-67132237 Edytowane 25 Wrzesień 200915 l przez free.ZE
Napisano 25 Wrzesień 200915 l ...za rada leszka_l chcia;em z kolorem powalczyc i chyba wyszlo jak gowno w lesie ;/ -ale to tez dlatego ze podejrzanie zupelnie inaczej mi to wyglada po uplołdzie Edytowane 25 Wrzesień 200915 l przez eco
Napisano 28 Wrzesień 200915 l Chwila przerwy w pracy na tutorial z Gnomona i muszę powiedzieć że rezultat mnie samego zaskoczył :)
Napisano 1 Październik 200915 l babeczka ze zdjęcie około 1,20 h refka: http://characterdesigns.com/bandaid/content/photosets/3212/3299/Photoset_034_086.jpg Trochę za wcześnie detal i za mało chyba dosycone, ale nie chce mi sie dłużej tego dłubać
Napisano 3 Październik 200915 l Swietne pracki tutaj widze. Ja proboje podszkolic sie troche w 2d. (1h na kazda pracke):
Napisano 3 Październik 200915 l Ale rysujesz tycie łapki tym stworom. A tak to razi tylko ta dziwnie wykręcona łapka na 2.
Napisano 4 Październik 200915 l Widzę że praca wre panowie :) Heh, zgodnie z radą dekiela dodałem parę realistycznych szczegółów do ostatniego TSP. Co prawda teraz by to nie podchodziło pod temat, ale mam wrażenie że wygląda nieco korzystniej...
Napisano 5 Październik 200915 l Ostatnio mam brak pomyslow i ochoty do rysowania, ale trzeba z tym walczyc, wiec wrzucam jakis gniot.
Napisano 6 Październik 200915 l kolejna naspidowana- przypadkowy kolor wrzucony na moj stary szkic- w sumie to fragment wiekszej calosci ale to najwyzej bedzie jakis wip
Napisano 7 Październik 200915 l Nezumi:a gdzie obrazek? cos sie nie wyswietla....(zasady poczytaj) o taki eksperyment:z roznymi kolorkami..nie do konca trafione ale co mi tam ;)wrzuce: Edytowane 7 Październik 200915 l przez leszek_lenia
Napisano 11 Październik 200915 l Jako że przeszło rok temu zadebiutowałem na forum ot mały remake koszmaru.
Napisano 12 Październik 200915 l SBT, normalnie szok, ales sie tu nam rozwinal ptaszyno ;) Wrzucam szybki szkic panienki z bardzo popularnej strony. Edytowane 12 Październik 200915 l przez ICE
Napisano 12 Październik 200915 l icecold: coraz ciekawiej...jeszcze jak bys tak skupil wieksza uwage widza swiatlem..w wybranym punkcie bylo by fajniej :)...np.jakims niebieskim kolorkiem :] hmm a co do tego tradycyjnego to za malo czuc bryle...chyba za bardo skupiasz sie na oczach nosie.,.a nie myslisz o calosci...tak mnie sie wydaje :) a tu taka wariacja: (szkola sie zaczela wiec trzeba sie przeprosic z literkami..heh)
Napisano 15 Październik 200915 l Dziś zakupiłem "Brutal Legend" i z tej okazji kilka przerysowanych konceptów z innego dzieła Shafera "Psychonauts".
Napisano 16 Październik 200915 l a ja wrzucę coś takiego... :) Edytowane 14 Listopad 200915 l przez sebel
Napisano 17 Październik 200915 l Łukasz Jaskólski - świetne stworki :) A ja powoli przechodzę z GIMPa na PS - tutaj taka hybryda, część w tym, część w tamtym... a tu tak naprawdę szybko maźnięte jakiś już czas temu - dośc luźna interpretacja :P ale trzeba się przyznać że skradnięte z Malczewskiego ;) Spodobało mi się jak plamą operuje to podkradłem :P Edit: @PLyczkowski - póki co, nigdzie. Jak osiągnę poziom który sam będę uznawał za zadowalający - założę jakąś stronę. Ale raczej nie prędko to nastąpi :D Edytowane 18 Październik 200915 l przez SBT77