Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

debiut i od razu na ostro :) jak byś mógł to dawaj na przyszłość mniejsze obrazki bo mi się tan perwszy na monitorze nie mieści :( no i jak nie speed to wrzuć osobny wątek :)

w pierwszym nie pasi mi coś w proporcjach twarzy zwłaszcza oczy i usta, no i to światło na ustach - zupełnie bez sensu ... przyznać jednak należy, że pracka ma swój klimacior :) pomysł też wypasiony - tak trzymaj :)

druga praca: pycha :)

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

hehe Gotham masz calkowita racje ;)

hehe i nie bede speedow robil bo malowania tekstur sie ucze mze pozniej:)

Napisano

Ehh...! To wcale nie jest takie proste... kupilem WACOMA GRAPHIRE 3 ... a tu schody... ale przyzwyczajam sie powoli! Pierwszy rysunek (wstyd: 1,5h)

Napisano

heh...! Mialem z tym niezly klopot! Kupowalem w Media Markt! Zjeździlem wszystkie Media w Wawie! Wszedzie model CLASSIC byl wyprzedany... trafilem na OKĘCIU ostatni model... ilez musialem sie klocic by mi go wydali, bo barany zaksiegowali go na 699 zl, a CLASSIC chodzi po 499! I tyle za niego dalem... :)

Napisano

moj pierwszy speed tutaj wlasciwie to speed szkicing :]

czas 10-15 minut procreate painter 7 tablet dexxa (straaaszny szajs).

nurek.JPG

Napisano

Poziom nie zachwyca, ale wyskrobałem to w 50 min, jak na mnie to jest speed [cfaniak]

Morze.jpg

Napisano

Hmmm ... tym razem ruiny zamku! (Graphire3/Painter8/1h/Sirius \'Aeons of Magic\' )

Napisano

No .... przy Was to cienias jestem na maxa ... ale jak Szatan bedzie ze mna ... to dogonie :P

Fajny motion ... nie ma co :)

Napisano

Siegmar jesteś moim guru :) , więcej pracek w takim klimacie!!

Pokłon Ci składam

Gollum

Napisano

Siegmar i DruG po zakupie tabletu(nie mowie ze to przez tablet) zdecydowanie pokazujecie klase!!.Nie wspominajac juz o reszcie.

solgier.jpg

Napisano

Scatmax: gdzie tam ... jeszcze tabletu nie obczailem ... za malo rysuje ... za malo

Brite: Bardzo fajne ... widzisz tu dunamike jakos zes zlapal :P ... wiecej speedow :)

Napisano

V!

Mam mala sugestie! Fajnie byloby gdyby kazdy umieszczajacy prace podawal czas wykonania, uzyte programy, czy nawet jakies info o inspiracji, tudziez muzyce przy ktorej tworzyl

\'sweet home\' : Painter 8 / Graphire 3 / 35 min / Peccatum \'Amor Fati\' (wiem, ze krzywo i proporcje nie te)

Napisano

Pomurnik z \"Narrenturm\" Sapkowskiego.

To właściwie przymiarka do normalnego obrazka, szkic narysowałem już dawno, teraz dodałem troszkę kolorków, około 1h.

Painter 8, Wacom Volito.

wallcreeper.jpg

Napisano

To moja pierwsza praca 2D (poza tą w podpisie :D)

ścigałem się z kumplem - razem 46 minut

bar4.jpg

Napisano

Nekro, obrazek w podpisie może mieć max 50 pixeli wysokości. No i mógłbyś trochę popracować nad jego estetyką. Napis jest fatalny.

Napisano

Thx za komentarze! ^^

Narazie odpusze sobie kożystanie z forum - jestem jeszcze za słaby.

Pozdrawiam...

Napisano

brite troszkę to rozmazana :( ale pomysł mi się podoba :)!na początku tak samo miąłem takie rozmyte pracki, teraz walczę na plakatówkach i troszkę z ołówkiem i co Ci powiem to Ci powiem ze to daje fajne rezultaty później.

Napisano

rozmazane? A myślałem, że to tylko mi zmeczony wzrok się rozjeżdża ;)

Napisano

sorry ale jakieś takie ostatnio \"kicze\" sie pojawiają :|