Napisano 11 Marzec 200420 l debiut i od razu na ostro :) jak byś mógł to dawaj na przyszłość mniejsze obrazki bo mi się tan perwszy na monitorze nie mieści :( no i jak nie speed to wrzuć osobny wątek :) w pierwszym nie pasi mi coś w proporcjach twarzy zwłaszcza oczy i usta, no i to światło na ustach - zupełnie bez sensu ... przyznać jednak należy, że pracka ma swój klimacior :) pomysł też wypasiony - tak trzymaj :) druga praca: pycha :)
Napisano 11 Marzec 200420 l hehe Gotham masz calkowita racje ;) hehe i nie bede speedow robil bo malowania tekstur sie ucze mze pozniej:)
Napisano 12 Marzec 200420 l Ehh...! To wcale nie jest takie proste... kupilem WACOMA GRAPHIRE 3 ... a tu schody... ale przyzwyczajam sie powoli! Pierwszy rysunek (wstyd: 1,5h)
Napisano 12 Marzec 200420 l heh...! Mialem z tym niezly klopot! Kupowalem w Media Markt! Zjeździlem wszystkie Media w Wawie! Wszedzie model CLASSIC byl wyprzedany... trafilem na OKĘCIU ostatni model... ilez musialem sie klocic by mi go wydali, bo barany zaksiegowali go na 699 zl, a CLASSIC chodzi po 499! I tyle za niego dalem... :)
Napisano 13 Marzec 200420 l moj pierwszy speed tutaj wlasciwie to speed szkicing :] czas 10-15 minut procreate painter 7 tablet dexxa (straaaszny szajs).
Napisano 13 Marzec 200420 l Poziom nie zachwyca, ale wyskrobałem to w 50 min, jak na mnie to jest speed [cfaniak]
Napisano 14 Marzec 200420 l Hmmm ... tym razem ruiny zamku! (Graphire3/Painter8/1h/Sirius \'Aeons of Magic\' )
Napisano 16 Marzec 200420 l No .... przy Was to cienias jestem na maxa ... ale jak Szatan bedzie ze mna ... to dogonie :P Fajny motion ... nie ma co :)
Napisano 17 Marzec 200420 l DruG: swietna praca, taka co zapada w pamieci, tylko dol z lewej taki jakis mechaniczny.
Napisano 20 Marzec 200420 l Taka tam mumia ... Painter 8 / Graphire 3 / Decapitated \'The Negation\' / 15 min
Napisano 21 Marzec 200420 l Siegmar jesteś moim guru :) , więcej pracek w takim klimacie!! Pokłon Ci składam Gollum
Napisano 21 Marzec 200420 l Siegmar i DruG po zakupie tabletu(nie mowie ze to przez tablet) zdecydowanie pokazujecie klase!!.Nie wspominajac juz o reszcie.
Napisano 21 Marzec 200420 l Scatmax: gdzie tam ... jeszcze tabletu nie obczailem ... za malo rysuje ... za malo Brite: Bardzo fajne ... widzisz tu dunamike jakos zes zlapal :P ... wiecej speedow :)
Napisano 21 Marzec 200420 l V! Mam mala sugestie! Fajnie byloby gdyby kazdy umieszczajacy prace podawal czas wykonania, uzyte programy, czy nawet jakies info o inspiracji, tudziez muzyce przy ktorej tworzyl \'sweet home\' : Painter 8 / Graphire 3 / 35 min / Peccatum \'Amor Fati\' (wiem, ze krzywo i proporcje nie te)
Napisano 21 Marzec 200420 l Pomurnik z \"Narrenturm\" Sapkowskiego. To właściwie przymiarka do normalnego obrazka, szkic narysowałem już dawno, teraz dodałem troszkę kolorków, około 1h. Painter 8, Wacom Volito.
Napisano 22 Marzec 200420 l To moja pierwsza praca 2D (poza tą w podpisie :D) ścigałem się z kumplem - razem 46 minut
Napisano 22 Marzec 200420 l Nekro, obrazek w podpisie może mieć max 50 pixeli wysokości. No i mógłbyś trochę popracować nad jego estetyką. Napis jest fatalny.
Napisano 23 Marzec 200420 l Thx za komentarze! ^^ Narazie odpusze sobie kożystanie z forum - jestem jeszcze za słaby. Pozdrawiam...
Napisano 23 Marzec 200420 l [Edited on 23-3-2004 by Pawel Lipka] [Edited on 23-3-2004 by Pawel Lipka]
Napisano 24 Marzec 200420 l brite troszkę to rozmazana :( ale pomysł mi się podoba :)!na początku tak samo miąłem takie rozmyte pracki, teraz walczę na plakatówkach i troszkę z ołówkiem i co Ci powiem to Ci powiem ze to daje fajne rezultaty później.