Napisano 22 Wrzesień 20213 l no i legancko, wszystko wiadomo, krótko i na temat bez zbędnego pitolenia o tłustych czwartkach, owocowych piątkach i rodzinnej atmosferze 🙂
Napisano 24 Wrzesień 20213 l Jeśli mu zaufasz, to kupi autodesk, wsadzi spyware do Mudboxa i powyższy subskrybcję 😄
Napisano 24 Wrzesień 20213 l W dniu 24.09.2021 o 09:11, EthicallyChallenged napisał: Jeśli mu zaufasz, to kupi autodesk, wsadzi spyware do Mudboxa i powyższy subskrybcję 😄 Wszystkie 6 osób które mają zainstalowanego mudboxa pewnie by się wystraszyło ale gdyby nie to, że juzdawno zapomnieli, że taki soft istnieje 🙂
Napisano 29 Wrzesień 20213 l Ja zastanawiający się dlaczego maxuję tylko jeden stat także ja, nie będę 5 razy biegał, wystarczy dwa, work smarter not harder 🙂 nie jest łatwo być starym 🙂 dokładnie tak wyglądał mój ostatni weekend 😄 Edytowane 29 Wrzesień 20213 l przez Destroyer
Napisano 29 Wrzesień 20213 l Kontynuując radosny wątek sztuki, którą opanowaliśmy do perfekcji, zwanej życiem anyway jak by to powiedział magik, dobra ziomek będę leciał 🙂 mam ważne sprawy które wymagają mojej niepodzielnej uwagi
Napisano 2 Październik 20213 l Gdyby ktoś był niezadowolony ze swojej pracy to jest ciekawa opcja i alternatywna ścieżka kariery, praca może i gówniana ale pieniądze sprawiają, że można sobie pozwolić na to co jest naprawdę ważne i co się w życiu liczy - narkotyki i prostytutki 🙂
Napisano 7 Październik 20213 l W dniu 7.10.2021 o 06:56, Destroyer napisał: Na tym zdjeciu jest John McAfee? 😄
Napisano 13 Październik 20213 l Prawda, a czy działa, to inna sprawa. W Niemczech najskuteczniejsze okazało się... dawanie wurstów do szczepionki.