JohnZi Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 krzywa ta linia laczaca zderzak i klape. Rzuca sie rowniez w oczy krzywizna z prawej strony swiatel:) staraj sie bo super autko wybrales:)
hkropinski Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 przy wlotach troche siatka skopana, gdzieniegdzie krzywo, a pozatym to ok:P czekam na update'y, pozdr
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Maj 2007 Napisano 1 Maj 2007 Powiem to tak... ja bym ta siatke w niektorych miejscach zagescil ale znajdzie sie zaraz rzesza ludzi ktorzy powiedza ze nie mam racji wiec moja rada odpada ;P Ogolnie idziesz dobra droga - sa bledy, ktore zreszta wymienili powyzej koledzy i radzilbym je poprawic co by reszta sie nie rzucala :) Wybrales sobie ladne autko dlatego pstanawiam sledzic ten watek :D Ogolnie widac ze sie starasz - pracuj dalej
urban Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 hmm dziekuje za komentarze :D tak pozytywnych :P to jeszcze nie widziałem :D słuchajac klasyki rockowej :P wyszło mi to :P
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 W paru miejscach poprawki siatki i bedzie cool :) No to jak sluchasz klasyki rockowej to zaczynam sie bac bo ja tez slucham jak modeluje tego samego ;P Pracuj dalej - zezwalam :P:P:P
Hynol Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Hehehe. Nie wrzucajcie fotek na thumbnaile, bo się człowiek niepotrzebnie podnieca ;). Siatka wygląda ładnie - oszczędna i przemyślana. Powodzenia.
floo Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Ja czekam na jakiś solidny RENDER, by zrobić dobra tapetkę... ;)
Jim mee Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Bardzo ładnie 4 me. Chopaki , jak to jest ;czy po modyfikatorze MS bawicie się wagami wierzchołków , czy to siatką manewrujecie tak , żeby po MSx2 wyszło piknie ?
FF Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Ja nawet nie wiem co to są wagi wierzchołków:P (czyt. 'manewruje siatką') Model jak dotąd spoko. Powodzenia.
Gavreel Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Ja tez sie nie bawie w wagi wierzcholkow :) kiedy kolejny upek? :P
urban Napisano 6 Maj 2007 Autor Napisano 6 Maj 2007 hmm przepraszam że nie powiedziałem kiedy upek sam nie byłem pewnien :P teraz idzie kolejny :P nastepny może będzie jutro albo po jutrze :)
hkropinski Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 jest pewna ilosc bledow i krzywizn zwlaszcza w strukturze siaki ( jezeli chcesz moge zaznaczyć ), ale ogolnie jest niezle, pozdrawiam
Yaro16 Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 W pewnych miejscach zle siatka ułozona ale fajnie wygląda auto,czekam na więcej;d
urban Napisano 7 Maj 2007 Autor Napisano 7 Maj 2007 Hubert jak możesz to zaznacz mi te krzywizny na modelu bo sam nie wiem czy wszystkie już wyłapałem.
hkropinski Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 modelujesz coraz lepiej wiec na pewno coraz wiecej mozna od ciebie wymagac;) pozdrawiam
nielot007 Napisano 7 Maj 2007 Napisano 7 Maj 2007 Witam!! bardzo ladnie to sie prezentuje :) hkropinski naucz sie pisac :D:D
urban Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 pooooo długiej przerwie ;) biore się do roboty :P oto moje postepy :P
JohnZi Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 tylny zderzak pogiety;/ pamietam jak robilem ta fure, a wlasciwie spidera, to swiatla z tylu troszke inne:)
ReflectVision Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 nie lubie takich "tłustych" rowkow .. pozatym tył - chyba sam widzisz
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 no fakt... niektore rowy do poprawy... poza tym tylni zderzak, tylne lampy.. NIe spiesz sie - bo widze ze przod fajnie wymodelowany tylko tyl robisz zapewne w pospiechu bo ci sie zaczyna nudzic to atko i partolisz robote... :( Wiecej dokladnosci przy tym tyle i bedzie piekny modelik!!
urban Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 dziekuje za odpowiedzi :) rowki pojutrze poprawie :) starałem się poprawic tył ;)
patry Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 Witka :) Bardzo fajny modelik :) Ale... coś tam znalazłem :D Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi :) Jak coś nie jest jasne, pisz! :)
mrkrzysiek Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 no błędy trzeba poprawić bo to Ferrari i nie wypada go oszpecać tak jak ja to zrobiłem ze swoim Enzo, więc trzymam kciuki i powodzenia w dalszej pracy, na razie nie jest źle trzeba tylko dopracować
tadzio Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 a mnie sie podoba,ale ja sie na samochodach nie znam, wiec chyba moje zdanie sie nie liczy:)
Rekomendowane odpowiedzi