Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

krzywa ta linia laczaca zderzak i klape. Rzuca sie rowniez w oczy krzywizna z prawej strony swiatel:) staraj sie bo super autko wybrales:)

Napisano

Powiem to tak... ja bym ta siatke w niektorych miejscach zagescil ale znajdzie sie zaraz rzesza ludzi ktorzy powiedza ze nie mam racji wiec moja rada odpada ;P Ogolnie idziesz dobra droga - sa bledy, ktore zreszta wymienili powyzej koledzy i radzilbym je poprawic co by reszta sie nie rzucala :) Wybrales sobie ladne autko dlatego pstanawiam sledzic ten watek :D Ogolnie widac ze sie starasz - pracuj dalej

Napisano
  • Autor

hmm dziekuje za komentarze :D tak pozytywnych :P to jeszcze nie widziałem :D

słuchajac klasyki rockowej :P wyszło mi to :P

ferrari03sv7.jpg

ferrari02siatkayq3.jpg

Napisano

W paru miejscach poprawki siatki i bedzie cool :) No to jak sluchasz klasyki rockowej to zaczynam sie bac bo ja tez slucham jak modeluje tego samego ;P Pracuj dalej - zezwalam :P:P:P

Napisano

Hehehe. Nie wrzucajcie fotek na thumbnaile, bo się człowiek niepotrzebnie podnieca ;). Siatka wygląda ładnie - oszczędna i przemyślana. Powodzenia.

Napisano

Bardzo ładnie 4 me.

Chopaki , jak to jest ;czy po modyfikatorze MS bawicie się wagami wierzchołków , czy to siatką manewrujecie tak , żeby po MSx2 wyszło piknie ?

Napisano

Ja nawet nie wiem co to są wagi wierzchołków:P (czyt. 'manewruje siatką')

Model jak dotąd spoko.

Powodzenia.

Napisano
  • Autor

hmm przepraszam że nie powiedziałem kiedy upek sam nie byłem pewnien :P

teraz idzie kolejny :P nastepny może będzie jutro albo po jutrze :)

ferrari04qw6.jpg

ferrari04siatkahe9.jpg

ferrari05gc1.jpg

ferrari05siatkalz0.jpg

Napisano

jest pewna ilosc bledow i krzywizn zwlaszcza w strukturze siaki ( jezeli chcesz moge zaznaczyć ), ale ogolnie jest niezle, pozdrawiam

Napisano

W pewnych miejscach zle siatka ułozona ale fajnie wygląda auto,czekam na więcej;d

Napisano
  • Autor

Hubert jak możesz to zaznacz mi te krzywizny na modelu bo sam nie wiem czy wszystkie już wyłapałem.

Napisano
  • Autor

pooooo długiej przerwie ;) biore się do roboty :P

oto moje postepy :P

ferrari06qz2.jpg

ferrari0601rj7.jpg

Napisano

tylny zderzak pogiety;/ pamietam jak robilem ta fure, a wlasciwie spidera, to swiatla z tylu troszke inne:)

Napisano

no fakt... niektore rowy do poprawy... poza tym tylni zderzak, tylne lampy.. NIe spiesz sie - bo widze ze przod fajnie wymodelowany tylko tyl robisz zapewne w pospiechu bo ci sie zaczyna nudzic to atko i partolisz robote... :( Wiecej dokladnosci przy tym tyle i bedzie piekny modelik!!

Napisano
  • Autor

dziekuje za odpowiedzi :)

rowki pojutrze poprawie :)

starałem się poprawic tył ;)

ferrari07wz6.jpg

Napisano

Witka :)

Bardzo fajny modelik :)

Ale... coś tam znalazłem :D

ec67025c3542c374.jpg

Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi :) Jak coś nie jest jasne, pisz! :)

Napisano

no błędy trzeba poprawić bo to Ferrari i nie wypada go oszpecać tak jak ja to zrobiłem ze swoim Enzo, więc trzymam kciuki i powodzenia w dalszej pracy, na razie nie jest źle trzeba tylko dopracować

Napisano

a mnie sie podoba,ale ja sie na samochodach nie znam, wiec chyba moje zdanie sie nie liczy:)