Napisano 13 Maj 200717 l No Panowie było super :) Muszę chyba pozbyć się tekstu "hej, myślałem, że jesteś wyższy" z mojego słownika dzięki wszystkim za przybycie, fotek nie mam jednak makak_ proszony jest o wrzucenie tabliczki znajdującej się na przenośnej ubikacji ;) Rozmowa Q3vsETvsCS była tak ekscytująca, że aż mnie kark boli (prawda Sharp i Gith? ;) )
Napisano 14 Maj 200717 l noo:D a najlepsza byla Twoja mina jak siedziales miedzy Klickiem i Matysem i tylko odbracales glowa w tego ktory wlasnie mowil (stąd pewnie ten bol karku :] ), Moze i byles Idle i AFK ale dzielnie sluchales i to znosiłes :D. Trzeba jak najszybciej to powtorzyc :D
Napisano 14 Maj 200717 l Rozmowa Q3vsETvsCS była tak ekscytująca, że aż mnie kark boli (prawda Sharp i Gith? ;) ) ROARRRRR! I mnie tam nie bylo!? FOCH! :D
Napisano 15 Maj 200717 l hey hey.. sorki ze tak pozno, ale caly czas robota :/ Na prawde bylo spoko! Can't wait next one :) Pozdro dla wszystkich obecnych.. hehe Leru.. "Not to short for a Stormtrooper?" ;) ...back to work :P
Napisano 15 Maj 200717 l ej było super sorry ze dopiero teraz ;) Andrzej ale wiesz ze i tak cs rzadzi swiatem prawda ? :) super było was poznac ;) w szczegolnosci Ciebie Gothamie po ladnych kilku latkach znajomosci ;) super sie gadało no i oczywiscie ukradne text Lerusławowi "Myslałem ze jestes nizszy" ;) Reszta chlopakow była genialna ;D max sie wyyyyynudził, ale fajne wormsy ma na komorce ;) A najlepsza była akcja z dowodem osobistym, myslelismy ze Reanimator sie ukrywa ;)
Napisano 15 Maj 200717 l a jak ja byłem w wawie to żadnych spotkań nie było ;] trzeba to będzie nadrobić ;) Dawajcie zdjęcia.
Napisano 15 Maj 200717 l Autor Było całkiem fajnei :) nasłuchalem sie troszke a i dowiedzialem sie ze pan B. nie świeci :]
Napisano 15 Maj 200717 l A najlepsza była akcja z dowodem osobistym, myslelismy ze Reanimator sie ukrywa LOL Ale ja nie mam w dowodzie napisane Reanimator ;)
Napisano 15 Maj 200717 l w szczegolnosci Ciebie Gothamie po ladnych kilku latkach znajomosci ;) super sie gadało no i oczywiscie ukradne text Lerusławowi "Myslałem ze jestes nizszy" ;) Fakt, strasznie nam się jakoś odwlekło spotkanie f2f, ale grunt że do niego doszło no i super się gadało :]. Pozdrowienia dla wszystkich- dla Reanimatora też (jak się okazało przetrzymywanego przez kota w szafie).
Napisano 15 Maj 200717 l Hmm... nie moglem przeciez przyjsc. Trudno przewidziec co by sie wydarzylo, gdyby w jednym miejscu i o tym samym czasie znalazl sie Gotham i ja. Mysle, ze otworzylaby sie czarna dziura i pochlonela wszystko. Uratowalem Wam zycie! Poza tym ego Biglebowskiego cholernie sie rozpycha i nie byloby miejsca na moje.
Napisano 16 Maj 200717 l kurde dwie osobistosci jednego dnia(Gotham i Klicek) w tym samym miejscu nie wierze!! pokazcie zdjecia :D
Napisano 16 Maj 200717 l co do zdjęć to trochę moja lipa... znowu nie wziąłem sprzętu. ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że Klicek zapomniał mi przypomnieć :D a Reanimatora i tak nic nie usprawiedliwia. zawsze mogłeś siąść z drugiej strony stołu. odległość wystarczająca do nie przekroczenia horyzontu zdarzeń i stworzenia czarnej dziury ;) no i miło było poznać wszystkich ludzi :D Pozdrawiam
Napisano 16 Maj 200717 l Eh, no ja też nie mogłem wpaść bo właśnie znajdowałem się na obowiązkowym objeździe (ze studiów) we Wrocławiu. Kurde kurde - no żałuję strasznie że to piwko przegapiłem :/ Dawajcie znać jak będziecie znowu gdzieś na browara wybywać, chętnie się z wami ustawię - fajne chłopaki jesteście ;P pozdro