Blooddragon Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 czekam na nastepną taką inicjatywę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 fotki? __________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 ak kurt wrzuci fotki skoro ma banana??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 No Panowie było super :) Muszę chyba pozbyć się tekstu "hej, myślałem, że jesteś wyższy" z mojego słownika dzięki wszystkim za przybycie, fotek nie mam jednak makak_ proszony jest o wrzucenie tabliczki znajdującej się na przenośnej ubikacji ;) Rozmowa Q3vsETvsCS była tak ekscytująca, że aż mnie kark boli (prawda Sharp i Gith? ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 noo:D a najlepsza byla Twoja mina jak siedziales miedzy Klickiem i Matysem i tylko odbracales glowa w tego ktory wlasnie mowil (stąd pewnie ten bol karku :] ), Moze i byles Idle i AFK ale dzielnie sluchales i to znosiłes :D. Trzeba jak najszybciej to powtorzyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Rozmowa Q3vsETvsCS była tak ekscytująca, że aż mnie kark boli (prawda Sharp i Gith? ;) ) ROARRRRR! I mnie tam nie bylo!? FOCH! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 hey hey.. sorki ze tak pozno, ale caly czas robota :/ Na prawde bylo spoko! Can't wait next one :) Pozdro dla wszystkich obecnych.. hehe Leru.. "Not to short for a Stormtrooper?" ;) ...back to work :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Bylo super, dzieki wszystkim za spotkanie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 następnym razem dostaniesz bana za olewanie forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 ej było super sorry ze dopiero teraz ;) Andrzej ale wiesz ze i tak cs rzadzi swiatem prawda ? :) super było was poznac ;) w szczegolnosci Ciebie Gothamie po ladnych kilku latkach znajomosci ;) super sie gadało no i oczywiscie ukradne text Lerusławowi "Myslałem ze jestes nizszy" ;) Reszta chlopakow była genialna ;D max sie wyyyyynudził, ale fajne wormsy ma na komorce ;) A najlepsza była akcja z dowodem osobistym, myslelismy ze Reanimator sie ukrywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 a jak ja byłem w wawie to żadnych spotkań nie było ;] trzeba to będzie nadrobić ;) Dawajcie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Było całkiem fajnei :) nasłuchalem sie troszke a i dowiedzialem sie ze pan B. nie świeci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 A najlepsza była akcja z dowodem osobistym, myslelismy ze Reanimator sie ukrywa LOL Ale ja nie mam w dowodzie napisane Reanimator ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 w szczegolnosci Ciebie Gothamie po ladnych kilku latkach znajomosci ;) super sie gadało no i oczywiscie ukradne text Lerusławowi "Myslałem ze jestes nizszy" ;) Fakt, strasznie nam się jakoś odwlekło spotkanie f2f, ale grunt że do niego doszło no i super się gadało :]. Pozdrowienia dla wszystkich- dla Reanimatora też (jak się okazało przetrzymywanego przez kota w szafie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Hmm... nie moglem przeciez przyjsc. Trudno przewidziec co by sie wydarzylo, gdyby w jednym miejscu i o tym samym czasie znalazl sie Gotham i ja. Mysle, ze otworzylaby sie czarna dziura i pochlonela wszystko. Uratowalem Wam zycie! Poza tym ego Biglebowskiego cholernie sie rozpycha i nie byloby miejsca na moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 kurde dwie osobistosci jednego dnia(Gotham i Klicek) w tym samym miejscu nie wierze!! pokazcie zdjecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 co do zdjęć to trochę moja lipa... znowu nie wziąłem sprzętu. ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że Klicek zapomniał mi przypomnieć :D a Reanimatora i tak nic nie usprawiedliwia. zawsze mogłeś siąść z drugiej strony stołu. odległość wystarczająca do nie przekroczenia horyzontu zdarzeń i stworzenia czarnej dziury ;) no i miło było poznać wszystkich ludzi :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 E tam, jeszcze bedzie okazyja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Eh, no ja też nie mogłem wpaść bo właśnie znajdowałem się na obowiązkowym objeździe (ze studiów) we Wrocławiu. Kurde kurde - no żałuję strasznie że to piwko przegapiłem :/ Dawajcie znać jak będziecie znowu gdzieś na browara wybywać, chętnie się z wami ustawię - fajne chłopaki jesteście ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi