Napisano 13 Styczeń 200817 l niesamowicie sie rozwinoles od poczatku gdy cos na forum dawales bo sledzilem troche , pracuj pracuj :) ostatni model najlepszy chodziaz stopy mi troche nie pasuja, gratki
Napisano 14 Styczeń 200817 l Kurde kubi wymiatasz po prostu ;] Jedynie stopy odstają od poziomu. Cudowna blizna. Już się nie mogę doczekać jak to z texturką będzie wyglądać xD
Napisano 19 Styczeń 200817 l Autor dzięki za komentarze! :) Taka mała zabawa na koniec pracy nad tym sculptem.
Napisano 19 Styczeń 200817 l model super tylko w tej pozie wygląda jak by się miał zaraz przewrócić :)
Napisano 20 Styczeń 200817 l swietny sculpt, dlugo nad nim siedziales ?, jak mozesz to wrzuc jescze base mesha
Napisano 20 Styczeń 200817 l Autor Nie powiem dokładnie ile nad nim siedziałem, nie pamiętam, ponieważ robiłem jak miałem czas wolny. Z każdym subd w górę coraz dłużej. Basemesh top nic skomplikowanego. jakieś 2-3 godzinki roboty, tylko ja rozbiłem to na dwa dni :) więc wyszło z jakieś 4h.
Napisano 8 Marzec 200817 l Autor Dzięki chłopaki... wiecie przychodzi ten czas ze trzeba mieć za co dzieci wykarmić.. więc coś nowego nie prędko. Pozdrawiam.
Napisano 8 Marzec 200817 l Dzięki chłopaki... wiecie przychodzi ten czas ze trzeba mieć za co dzieci wykarmić.. więc coś nowego nie prędko. Pozdrawiam. Żebyś ty jeszcze te dzieci miał ;P Napisz wprost, ze to na używki wszelaki i piwsko xD
Napisano 2 Kwiecień 200816 l Witam. Kubi piekne modele ;) Coś mi się wydaje, że jesteś czlonkiem BIT :P
Napisano 2 Kwiecień 200816 l Witam. Kubi piekne modele ;) Coś mi się wydaje, że jesteś czlonkiem BIT :P Kubi jest członkiem PCF xD
Napisano 2 Kwiecień 200816 l Autor Kubi jest członkiem PCF xD pryma aprylis był wczoraj :) VEQ dzięki, tak w BIT
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Autor Sorry za głupie pytanie ale co to jest to BIT? Bardzo Interesujący Typ :)
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Bardzo Interesujący Typ :) BIT = Brudne Interesy Tomali xD Black Ice Tales taki nudny pół-amatorski projekt: bone-fracture.pl Gra powstaje na chrome engine 4.
Napisano 13 Kwiecień 200816 l łał...no....pięknie.....:) ucz mnie mistrzu! xD .... możesz zacząć od teraz :D .....powiedz mi, jak robisz te wzory np. na butach, spodniach, na tym `torsie` ? ... zawsze chciałem takie coś zrobić, a nie wiem jak się do tego zabrać...:( help
Napisano 13 Kwiecień 200816 l No prosze, lasencja wery najs. Bardzo kobieca, tylko zmniejszylbym miesien piersiowy (za duzo mieska w tych okolicach jesli ma byc szczupla). Te wzorki pewnie sam robiles ale moze znasz jakies dobre zrodlo?
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Autor dzięki, wzorki to zabawa na masce, z głowy robione, myszką je robić to udręka :/ Laska to jeszcze wip więc na pewno wszystkie rady i uwagi sie przydadzą.
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Bardzo fajnie, włosy mozesz olac i dopiero w lowpoly je zrobić. Pasek od kołczanu(?) powinien chyba przechodzic miedzy cyckami i w dół, bo z tyłu głupio wygląda
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Autor SoAd chyba za mały ten kouczan? :) zrobiłem ... i z tym paskiem sie pomyśli... KLICEK następna laska będzie miała więcej sexu :)
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Mi rowniez sie podoba, zadna z niej golaska ksena z wielgachnym upadlym cycem ale to dobrze. Czasem dla normalnosci trzeba sie oderwac od silikonu , wielkich zderzakow i uszow. :D.
Napisano 14 Kwiecień 200816 l SoAd:Bardzo fajnie, włosy mozesz olac i dopiero w lowpoly je zrobić. Pasek od kołczanu(?) powinien chyba przechodzic miedzy cyckami i w dół, bo z tyłu głupio wygląda A ja uwazam ze kolczan z tylu jest ok tylko musial by byc troche wiekszy, a z przodu to by byla dopiero porazka :) Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Woho rewelacja.. Az nawet nie chce mi sie czepiac i krytykowac ;) Bardzo dobra robota.
Napisano 17 Kwiecień 200816 l kobitka swietna, twarz ma very gut, chrakterna nie plastikowa panienka z playboya, moze bioderka szersze by sie jej przydaly i troche mnieszy cyc?
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Autor Dzięki wszystkim za komentarze i spostrzeżenia. To będzie ostateczna wersja ....chyba.
Napisano 19 Kwiecień 200816 l jak na luczniczke ma straszne chude przedramie, samo ramie tez bym poprawiel, do tego okolice "glownego punktu zainteresowanie ;)" sa strasznie plaskie (tzn podbrzusze), reszta bardzo fajnie probowales eksportowac te mogeliki do jakiegos softu 3d ? bo az sie prosza o pozadny render pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200816 l No jest całkiem fajnie ale mogłeś np. zapodać jej jakieś brwi, włosy zamiast robić ich tak gęsto przez co wyglądają jak makaron ja bym raczej podkreślił ułożenie większych kosmyków a potem zarysował jakieś mniejsze ich szczegóły. Ręce jakoś dziwnie wyglądają szczególnie ramiona i okolice pach. Za szeroko w piersiach w porównaniu do bioder. A tak to super, pozdro.
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Autor tadek w w zb mi sie haczy a w innym sofcie to pewnie bym białej gorączki dostał od czekania, albo sprzęt po prostu odmówił by posłuszeństwa to ma jakieś 12 mil poly :/ Z tym wyglądem to nie będę już nic ruszał normę wypale i tyle . TomalaWłosy to tylko taki shit będą robione na planie wiec te to tylko taka pomyłka. Brwi na tekscie. Niestety nie mam nerw i czasu na większe poprawki. :/
Napisano 19 Kwiecień 200816 l To będą textury do tego? No to czekam na kolejne upki, zapowiada się ciekawie.