serratus Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Mnie też się podoba ! Super :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 hehe, psychol, brak mi slow, genialne: ] to sie nazywa zelazny kark: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Dwa słowa JA PIERDZIU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 niesamowicie sie rozwinoles od poczatku gdy cos na forum dawales bo sledzilem troche , pracuj pracuj :) ostatni model najlepszy chodziaz stopy mi troche nie pasuja, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Kurde kubi wymiatasz po prostu ;] Jedynie stopy odstają od poziomu. Cudowna blizna. Już się nie mogę doczekać jak to z texturką będzie wyglądać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 dzięki za komentarze! :) Taka mała zabawa na koniec pracy nad tym sculptem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 model super tylko w tej pozie wygląda jak by się miał zaraz przewrócić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Super modele robisz :) Dobra robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 swietny sculpt, dlugo nad nim siedziales ?, jak mozesz to wrzuc jescze base mesha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 Nie powiem dokładnie ile nad nim siedziałem, nie pamiętam, ponieważ robiłem jak miałem czas wolny. Z każdym subd w górę coraz dłużej. Basemesh top nic skomplikowanego. jakieś 2-3 godzinki roboty, tylko ja rozbiłem to na dwa dni :) więc wyszło z jakieś 4h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Piekne rzeczy rzezbisz - jestem pod ogromnym wrazeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 no pieknie pieknie :) motywujesz do pracy nie powiem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 niezły jest :) całkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 bardzo dobry model, czekam na następne :D , właśnie gdzie są następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki chłopaki... wiecie przychodzi ten czas ze trzeba mieć za co dzieci wykarmić.. więc coś nowego nie prędko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki chłopaki... wiecie przychodzi ten czas ze trzeba mieć za co dzieci wykarmić.. więc coś nowego nie prędko. Pozdrawiam. Żebyś ty jeszcze te dzieci miał ;P Napisz wprost, ze to na używki wszelaki i piwsko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 No Po prostu wymiatasz:) Ostatnia postać pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEQ Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam. Kubi piekne modele ;) Coś mi się wydaje, że jesteś czlonkiem BIT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam. Kubi piekne modele ;) Coś mi się wydaje, że jesteś czlonkiem BIT :P Kubi jest członkiem PCF xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Kubi jest członkiem PCF xD pryma aprylis był wczoraj :) VEQ dzięki, tak w BIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Sorry za głupie pytanie ale co to jest to BIT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Sorry za głupie pytanie ale co to jest to BIT? Bardzo Interesujący Typ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Bardzo Interesujący Typ :) BIT = Brudne Interesy Tomali xD Black Ice Tales taki nudny pół-amatorski projekt: bone-fracture.pl Gra powstaje na chrome engine 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 marketing pelna geba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 taki lachon, który mi kompa spala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jymal Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 łał...no....pięknie.....:) ucz mnie mistrzu! xD .... możesz zacząć od teraz :D .....powiedz mi, jak robisz te wzory np. na butach, spodniach, na tym `torsie` ? ... zawsze chciałem takie coś zrobić, a nie wiem jak się do tego zabrać...:( help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 No prosze, lasencja wery najs. Bardzo kobieca, tylko zmniejszylbym miesien piersiowy (za duzo mieska w tych okolicach jesli ma byc szczupla). Te wzorki pewnie sam robiles ale moze znasz jakies dobre zrodlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Wszystko very coll, ale jakos twarz i włosy do mnie nie przemawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 dzięki, wzorki to zabawa na masce, z głowy robione, myszką je robić to udręka :/ Laska to jeszcze wip więc na pewno wszystkie rady i uwagi sie przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Bardzo fajnie, włosy mozesz olac i dopiero w lowpoly je zrobić. Pasek od kołczanu(?) powinien chyba przechodzic miedzy cyckami i w dół, bo z tyłu głupio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 brak sexu :( model super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 SoAd chyba za mały ten kouczan? :) zrobiłem ... i z tym paskiem sie pomyśli... KLICEK następna laska będzie miała więcej sexu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Mi rowniez sie podoba, zadna z niej golaska ksena z wielgachnym upadlym cycem ale to dobrze. Czasem dla normalnosci trzeba sie oderwac od silikonu , wielkich zderzakow i uszow. :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fixer82 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 SoAd:Bardzo fajnie, włosy mozesz olac i dopiero w lowpoly je zrobić. Pasek od kołczanu(?) powinien chyba przechodzic miedzy cyckami i w dół, bo z tyłu głupio wygląda A ja uwazam ze kolczan z tylu jest ok tylko musial by byc troche wiekszy, a z przodu to by byla dopiero porazka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Woho rewelacja.. Az nawet nie chce mi sie czepiac i krytykowac ;) Bardzo dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 kobitka swietna, twarz ma very gut, chrakterna nie plastikowa panienka z playboya, moze bioderka szersze by sie jej przydaly i troche mnieszy cyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Dzięki wszystkim za komentarze i spostrzeżenia. To będzie ostateczna wersja ....chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 jak na luczniczke ma straszne chude przedramie, samo ramie tez bym poprawiel, do tego okolice "glownego punktu zainteresowanie ;)" sa strasznie plaskie (tzn podbrzusze), reszta bardzo fajnie probowales eksportowac te mogeliki do jakiegos softu 3d ? bo az sie prosza o pozadny render pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 No jest całkiem fajnie ale mogłeś np. zapodać jej jakieś brwi, włosy zamiast robić ich tak gęsto przez co wyglądają jak makaron ja bym raczej podkreślił ułożenie większych kosmyków a potem zarysował jakieś mniejsze ich szczegóły. Ręce jakoś dziwnie wyglądają szczególnie ramiona i okolice pach. Za szeroko w piersiach w porównaniu do bioder. A tak to super, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 tadek w w zb mi sie haczy a w innym sofcie to pewnie bym białej gorączki dostał od czekania, albo sprzęt po prostu odmówił by posłuszeństwa to ma jakieś 12 mil poly :/ Z tym wyglądem to nie będę już nic ruszał normę wypale i tyle . TomalaWłosy to tylko taki shit będą robione na planie wiec te to tylko taka pomyłka. Brwi na tekscie. Niestety nie mam nerw i czasu na większe poprawki. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 To będą textury do tego? No to czekam na kolejne upki, zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi