arcade Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 nom, może mam osobistą awersję do Blizzarda bo nie odpowiedzieli na moje porfolio ;) hehee Pożyjemy zobaczymy, oby było to tak grywalne jak jedynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 heh, nie rzuciłem wowa przez "komercje" ale przez niezbalansowanie gry. Czuje że cartoonowy klimat będą próbowali na siłę wcisnąć do Starcrafta 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Cruzh3r -> że komercja? To jest powód? Często słyszę tekst "nie lubię tego bo to komercja". A co nam wszystkim do tego? Twórcy na tym zarabiają ale zarabiają na dostarczaniu rozrywki, ludzie grający nie zarabiają więc argument, że to komercja jest POWSZECHNIE do bani ;) No, Leru wciąż chce iPod'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Marudzicie. po tylu latach nowy Starcraft, choćby miał być tylko starym SC w nowej prawie to i tak jest się czym cieszyć :) Vorek pozwole sobie się nie zgodzic ;) Jak zapewne wiesz kazda gra ma swoja scene i takie "niewypały" typu "cs:source" rodzielaja niepotrzebnie scene. Znajac polityke bliza nie wylacza serwerow bn dla stara 1 ;) i beda 2 rozne gry. Ale nie zebym narzekał bo jeszcze mnie zliczujecie, ciesze sie ze wychodzi star2, nie boje sie o blizzarda ale wydaje mi sie ze to bedzie podobna sytuacja jaka miała miejsce z dune2 i dune2000 - tak samo zaprojektowane mapy i campanie tylko jednostki ładniejsze ;) Oczywiscie blizz da nowe mapy, ale obawiam sie ze ludzie beda woleli grac na swego rodzaju standardach z pierwszej czesci i pojawia sie takie mapy ;) Nie zabardzo sie orientuje w scenie sc wiec jak pisze herezje to krzyczec, wydaje mi sie ze wszystkie gry sa w jakims stopniu podobne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 KLICEK ale przeciez beda nowe jednostki wiec oco chodzi. Co innego jakby zrobili taki manewr jak pomiedzy warcraftem 2 a 3 co bylo porazka wg. mnie wiesz star ma 9 lat ludzie w to grają bo jest grywalna i to w 100% RTS wszechczasow czy bedzie kolejny taki watpie ale sprzet sie zmienil ludzie pragna czegos wiecej niz grafa z 486dx4 100. Odswierzenie serii napewno nie zaszkodzi tak bardzo byle jak sie moze wydawac to jak porownac C&C a C&C2 przeciez tam tez chdzilo przedewszystkim o grafike a nie jednostki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 lajcik, :) mi tylko chodziło o ludzi ze słabymi kompami to raz i ludzie ktorzy sa przyzwyczajeni :) = polowka sceny split 1/2 ;) ale to tylko takie moje bidolenie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 dobra to jak sie wyluzowaliscie to zaczynamy od nowa :D - a kto powiedział że Far Cry był aż tak dobry :D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Cruzh, jakbys siedzial teraz kolo mnie to bym Cie zdzielil tabletem w leb ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Cruzh, jakbys siedzial teraz kolo mnie to bym Cie zdzielil tabletem w leb ;P ROTFL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 hehe, reanimator to hardcorowy gracz blizzarda jest. 2(3?) miesiąc po TBC a on 70 dranei:]. Moim zdaniem blizzard może zepsuć SC nawet jeżeli fabuła będzie pasowała(war3 => wow). Mogli by zrobić coś nowego, chyba że SC2 będzie tak wbijające w siedzenie jak sc1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 heh SC2 nalezy sie fanom wiec dajcie nam spokoj!!! No nigdy nie wiadomo jak to bedzie zawsze jest szansa ze cos zkaszania i wszyscy nadal beda grac w SC1 a nie 2 bo grywalnosc to grywalnosc. Czas pokaze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Maj 2007 Share Napisano 19 Maj 2007 Cinematici rzucily mnie na kolana... Lepsze niz trailer do Warhammer: Mark of Chaos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 no juz na stronce widnieje coming soon :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 taa... mialo byc dzisiaj, teraz jest soon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 ja juz chce demo :) moze dizsiaj jakas partyjke w 1 :D by max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 NAh, wyszedlem z wprawy;) Ale - omg - snilo mi sie, ze gram w SC i przegrywam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 ja tez niema sie czym martwic :) gdzies juz z 6 miesiecy nie ruszalem ale samemu mi sie z kompem niechce bo jest nudny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 ja moge zagrać może kogoś jeszcze skołuje, ale dawno nie grałem. sen o SC kek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 http://www.youtube.com/profile_videos?user=MouseFX&p=r Walki wygladaja naprawde swietnie :D Protosowy blink jak WoWowy mag :) http://www.youtube.com/watch?v=IRF9KvEdoPo Jakies wielkie czerwie wylaza spod ziemi i wypluwaja zerglingi?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Nooo obejrzałem większość filmików zapowiada się smakowicie. Fajna akcja z tym zeskakiwaniem z pułek za pomocą jetpacków. Ten czerw to pewnie tunel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 dobry pomysł Bzyku zapodałes, jakby co ja sie pisze, co prawda tez wieki nie grałem, skrótów klawiszowych zapomiałem... Było by spoko!!! :) STARek forever!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 21 Maj 2007 Autor Share Napisano 21 Maj 2007 Blizzard już udostępnił Gameplay w dużej rozdzielczości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 OMG to jest niesamowite.Obawiałem się, że po WarCrafcie 3 i w kolejnej części StarCrafta będzie tak mało jednostek. Komentarz jednak rozwiał moje wątpliwości ;) Mothership rządzi światem po prostu! Musicie to zaciągnąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Mothership rzeczywiscie wymiata. Shield i Black Hole > all. Ekstra efekty, widac, ze pisane pod dx'a 10 :) - czas zakasac rekawy, wziac sie do roboty i zarobic na nowego kompa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Czarna dziura najlepsza, bardzo efektowna umiejętność. Ale i tak stare poczciwe Siege-tanki wymiatają hehe, już odkładam na upgrade komputerka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 LOL Nowy Starcraft kapie smaczkami World of Warcraft :D Zealoty maja Charge (warrior z WoWa), inne jednostki maja Blink (mag z WoWa), a hologramowa laska tanczy jak elfka :) Po obejrzeniu tego filmu nie mam watpliwosci, ze ta gra bedzie cudowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrek Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 A mnie naj bardziej interesuje, w którą stronę pójdzie fabuła. Po BroodWar Kerrigan panuje nad Zergami, Protosi pobici i podzieleni, z imperium Mengska prawie nic się nie ostało, a ziemskie siły ekspedycyjne w strzępach... To właśnie jest powód, dla którego StarCraft rządzi po dziś dzień. Skomplikowana, pełna zwrotów akcji i wyrazistych postaci fabuła. Oby chłopcy z Blizzard'a się sprawdzili. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 ja kce to zobaczyc u siebie w domu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Cyrek -> pewnie skończą jak każdą swoją grę ;) wygra "zły" i zostawią sobie otwartą furtkę dla kolejnej części ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 świry. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 W sumie warto było ściągać te 500MB gameplay'a. Mothership faktycznie kopie pupę. Czarna dziura, to magia. Jak tak patrzę w jakim stadium jest ta gra teraz, to nie zdziwiłbym się gdyby grę wypuścili na tegoroczną gwiazdkę. Oby. :) Ah, jeszcze pytanie za sto punktów. Co oznacza to GG na końcu? ;) Wiem, ignorant jestem, profan i buc, ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Pewnie good game:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrek Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Cyrek -> pewnie skończą jak każdą swoją grę ;) wygra "zły" i zostawią sobie otwartą furtkę dla kolejnej części ;) Owszem, owszem. Idzie tylko o to, jak do tego dojdzie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 RA -> pod koniec będzie beta. Poza tym Blizzard zawsze spóźnia się ;) co w zasadzie wychodzi im na zdrowie. Takie Diablo2 stało się legendą zanim wyszło. Sweeeet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 I co, gracie jeszcze?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 tak na cymbałkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 no gramy, Reanimator http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=28981&page=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Chce ktos nowy dzwonek SMS w mp3? Zrobilem sobie, to sie podziele ;) http://download.yousendit.com/2E57268129F7A464 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Chce ktos nowy dzwonek SMS w mp3? Zrobilem sobie, to sie podziele ;) http://download.yousendit.com/2E57268129F7A464 Twórcy kubków, koszulek, długopisów, pluszowych misiów, budzików, figurek, plakatów, szalików i innych gadżetów reklamowych już zacierają ręce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Ktoś tu mówił o spóźnianiu się? http://gry.interia.pl/news/starcraft-ii-nie-w-tym-roku,919974 zresztą i tak to było do przewidzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 http://reanimacja.blogspot.com/2007/06/starcraft-2-cinematic-making-of.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Jeszcze? ;) http://reanimacja.blogspot.com/2007/06/czy-blizzard-wyprzedzi-sam-siebie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 "Blizzard ujawnił, że fani, którzy pojawią się na najbliższym BlizzConie, będą mieli okazję własnoręcznie przetestować StarCrafta II, grając w demo na specjalnie przygotowanych stanowiskach." :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi