Napisano 19 Maj 200717 l nom, może mam osobistą awersję do Blizzarda bo nie odpowiedzieli na moje porfolio ;) hehee Pożyjemy zobaczymy, oby było to tak grywalne jak jedynka.
Napisano 19 Maj 200717 l heh, nie rzuciłem wowa przez "komercje" ale przez niezbalansowanie gry. Czuje że cartoonowy klimat będą próbowali na siłę wcisnąć do Starcrafta 2.
Napisano 19 Maj 200717 l Cruzh3r -> że komercja? To jest powód? Często słyszę tekst "nie lubię tego bo to komercja". A co nam wszystkim do tego? Twórcy na tym zarabiają ale zarabiają na dostarczaniu rozrywki, ludzie grający nie zarabiają więc argument, że to komercja jest POWSZECHNIE do bani ;) No, Leru wciąż chce iPod'a :)
Napisano 19 Maj 200717 l Marudzicie. po tylu latach nowy Starcraft, choćby miał być tylko starym SC w nowej prawie to i tak jest się czym cieszyć :) Vorek pozwole sobie się nie zgodzic ;) Jak zapewne wiesz kazda gra ma swoja scene i takie "niewypały" typu "cs:source" rodzielaja niepotrzebnie scene. Znajac polityke bliza nie wylacza serwerow bn dla stara 1 ;) i beda 2 rozne gry. Ale nie zebym narzekał bo jeszcze mnie zliczujecie, ciesze sie ze wychodzi star2, nie boje sie o blizzarda ale wydaje mi sie ze to bedzie podobna sytuacja jaka miała miejsce z dune2 i dune2000 - tak samo zaprojektowane mapy i campanie tylko jednostki ładniejsze ;) Oczywiscie blizz da nowe mapy, ale obawiam sie ze ludzie beda woleli grac na swego rodzaju standardach z pierwszej czesci i pojawia sie takie mapy ;) Nie zabardzo sie orientuje w scenie sc wiec jak pisze herezje to krzyczec, wydaje mi sie ze wszystkie gry sa w jakims stopniu podobne ;)
Napisano 19 Maj 200717 l KLICEK ale przeciez beda nowe jednostki wiec oco chodzi. Co innego jakby zrobili taki manewr jak pomiedzy warcraftem 2 a 3 co bylo porazka wg. mnie wiesz star ma 9 lat ludzie w to grają bo jest grywalna i to w 100% RTS wszechczasow czy bedzie kolejny taki watpie ale sprzet sie zmienil ludzie pragna czegos wiecej niz grafa z 486dx4 100. Odswierzenie serii napewno nie zaszkodzi tak bardzo byle jak sie moze wydawac to jak porownac C&C a C&C2 przeciez tam tez chdzilo przedewszystkim o grafike a nie jednostki itp.
Napisano 19 Maj 200717 l lajcik, :) mi tylko chodziło o ludzi ze słabymi kompami to raz i ludzie ktorzy sa przyzwyczajeni :) = polowka sceny split 1/2 ;) ale to tylko takie moje bidolenie :D
Napisano 19 Maj 200717 l dobra to jak sie wyluzowaliscie to zaczynamy od nowa :D - a kto powiedział że Far Cry był aż tak dobry :D ??
Napisano 19 Maj 200717 l Cruzh, jakbys siedzial teraz kolo mnie to bym Cie zdzielil tabletem w leb ;P
Napisano 19 Maj 200717 l Cruzh, jakbys siedzial teraz kolo mnie to bym Cie zdzielil tabletem w leb ;P ROTFL .
Napisano 19 Maj 200717 l hehe, reanimator to hardcorowy gracz blizzarda jest. 2(3?) miesiąc po TBC a on 70 dranei:]. Moim zdaniem blizzard może zepsuć SC nawet jeżeli fabuła będzie pasowała(war3 => wow). Mogli by zrobić coś nowego, chyba że SC2 będzie tak wbijające w siedzenie jak sc1.
Napisano 19 Maj 200717 l heh SC2 nalezy sie fanom wiec dajcie nam spokoj!!! No nigdy nie wiadomo jak to bedzie zawsze jest szansa ze cos zkaszania i wszyscy nadal beda grac w SC1 a nie 2 bo grywalnosc to grywalnosc. Czas pokaze :]
Napisano 19 Maj 200717 l Cinematici rzucily mnie na kolana... Lepsze niz trailer do Warhammer: Mark of Chaos...
Napisano 20 Maj 200717 l NAh, wyszedlem z wprawy;) Ale - omg - snilo mi sie, ze gram w SC i przegrywam :D
Napisano 20 Maj 200717 l ja tez niema sie czym martwic :) gdzies juz z 6 miesiecy nie ruszalem ale samemu mi sie z kompem niechce bo jest nudny :)
Napisano 20 Maj 200717 l ja moge zagrać może kogoś jeszcze skołuje, ale dawno nie grałem. sen o SC kek;)
Napisano 20 Maj 200717 l http://www.youtube.com/profile_videos?user=MouseFX&p=r Walki wygladaja naprawde swietnie :D Protosowy blink jak WoWowy mag :) http://www.youtube.com/watch?v=IRF9KvEdoPo Jakies wielkie czerwie wylaza spod ziemi i wypluwaja zerglingi?! :D
Napisano 20 Maj 200717 l Nooo obejrzałem większość filmików zapowiada się smakowicie. Fajna akcja z tym zeskakiwaniem z pułek za pomocą jetpacków. Ten czerw to pewnie tunel.
Napisano 20 Maj 200717 l dobry pomysł Bzyku zapodałes, jakby co ja sie pisze, co prawda tez wieki nie grałem, skrótów klawiszowych zapomiałem... Było by spoko!!! :) STARek forever!!!
Napisano 21 Maj 200717 l OMG to jest niesamowite.Obawiałem się, że po WarCrafcie 3 i w kolejnej części StarCrafta będzie tak mało jednostek. Komentarz jednak rozwiał moje wątpliwości ;) Mothership rządzi światem po prostu! Musicie to zaciągnąć!
Napisano 21 Maj 200717 l Mothership rzeczywiscie wymiata. Shield i Black Hole > all. Ekstra efekty, widac, ze pisane pod dx'a 10 :) - czas zakasac rekawy, wziac sie do roboty i zarobic na nowego kompa :D
Napisano 21 Maj 200717 l Czarna dziura najlepsza, bardzo efektowna umiejętność. Ale i tak stare poczciwe Siege-tanki wymiatają hehe, już odkładam na upgrade komputerka :]
Napisano 21 Maj 200717 l LOL Nowy Starcraft kapie smaczkami World of Warcraft :D Zealoty maja Charge (warrior z WoWa), inne jednostki maja Blink (mag z WoWa), a hologramowa laska tanczy jak elfka :) Po obejrzeniu tego filmu nie mam watpliwosci, ze ta gra bedzie cudowna.
Napisano 21 Maj 200717 l A mnie naj bardziej interesuje, w którą stronę pójdzie fabuła. Po BroodWar Kerrigan panuje nad Zergami, Protosi pobici i podzieleni, z imperium Mengska prawie nic się nie ostało, a ziemskie siły ekspedycyjne w strzępach... To właśnie jest powód, dla którego StarCraft rządzi po dziś dzień. Skomplikowana, pełna zwrotów akcji i wyrazistych postaci fabuła. Oby chłopcy z Blizzard'a się sprawdzili. Pozdrawiam.
Napisano 22 Maj 200717 l Cyrek -> pewnie skończą jak każdą swoją grę ;) wygra "zły" i zostawią sobie otwartą furtkę dla kolejnej części ;)
Napisano 22 Maj 200717 l W sumie warto było ściągać te 500MB gameplay'a. Mothership faktycznie kopie pupę. Czarna dziura, to magia. Jak tak patrzę w jakim stadium jest ta gra teraz, to nie zdziwiłbym się gdyby grę wypuścili na tegoroczną gwiazdkę. Oby. :) Ah, jeszcze pytanie za sto punktów. Co oznacza to GG na końcu? ;) Wiem, ignorant jestem, profan i buc, ale nie wiem.
Napisano 22 Maj 200717 l Cyrek -> pewnie skończą jak każdą swoją grę ;) wygra "zły" i zostawią sobie otwartą furtkę dla kolejnej części ;) Owszem, owszem. Idzie tylko o to, jak do tego dojdzie... :D
Napisano 22 Maj 200717 l RA -> pod koniec będzie beta. Poza tym Blizzard zawsze spóźnia się ;) co w zasadzie wychodzi im na zdrowie. Takie Diablo2 stało się legendą zanim wyszło. Sweeeet
Napisano 25 Maj 200717 l Chce ktos nowy dzwonek SMS w mp3? Zrobilem sobie, to sie podziele ;) http://download.yousendit.com/2E57268129F7A464
Napisano 25 Maj 200717 l Chce ktos nowy dzwonek SMS w mp3? Zrobilem sobie, to sie podziele ;) http://download.yousendit.com/2E57268129F7A464 Twórcy kubków, koszulek, długopisów, pluszowych misiów, budzików, figurek, plakatów, szalików i innych gadżetów reklamowych już zacierają ręce ;)
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Ktoś tu mówił o spóźnianiu się? http://gry.interia.pl/news/starcraft-ii-nie-w-tym-roku,919974 zresztą i tak to było do przewidzenia ;)
Napisano 3 Czerwiec 200717 l http://reanimacja.blogspot.com/2007/06/starcraft-2-cinematic-making-of.html
Napisano 4 Czerwiec 200717 l Jeszcze? ;) http://reanimacja.blogspot.com/2007/06/czy-blizzard-wyprzedzi-sam-siebie.html
Napisano 23 Czerwiec 200717 l "Blizzard ujawnił, że fani, którzy pojawią się na najbliższym BlizzConie, będą mieli okazję własnoręcznie przetestować StarCrafta II, grając w demo na specjalnie przygotowanych stanowiskach." :P