Dirk Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 A ja teraz aparatu nie mam. krzyhhh, daj coś trudniejszego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 ostatni raz, mam troche roboty na pon. w sumie też łatwe:)... mam same standardowe przedmioty przy kompie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 granitowe / marmurowe biurko ? Skoro standardowe przedmioty przy kompie to pewnie kibel... Talerz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Ee..... nóż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 pewien jestem że coś metalowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 jeszcze nikt nie zgadł;) jest to metalowo/prastikowe/bąbelkowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Obudowa ;) tylko brudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 nie;) jeszcze jakieś propozycje ? czy zdradzić ? mam same standardowe przedmioty przy kompie ironia ;) raczej bardzo nie standardowa rzecz... mam to przypadkiem pod ręką, bo ostatnio coś wieszałem na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 młotek? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Poziomica;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Poziomica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Touch pierwszy ! wygrałeś!;) dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Akumulatorki w ładowaniu, a to potrwa;) Jeśli ktoś chętny, grim666 na przykład, to wrzucać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Ja już tyle razy się wcisnąłem, że teraz ktoś inny :) Jeśli ktoś zdąży przed naładowaniem Toucha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 to ja się wtrynię po raz 3 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 spód jakiegoś urządzenia, głośnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Mi to wygląda na odbój drzwiowy, ale chyba trochę za małe Edit: Z resztą to chyba jednak metalowe jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 ani urządzenie ani metalowe i o wiele mniejsze niż odbój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 lozysko jakies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 "nóżka" od czegos plastikowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 obczajcie napis w środku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Czy tam czasami nie pisze 004?:) Gdzieś coś takiego widziałem ale nie kojarzę gdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 LOL, tam chyba jest napisane LEGO :] Nie? To chyba jakiś klocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Jes Jes Jes Toż to klocek! zapodawaj nowe :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 ślepy jestem ale nie widze tak żadnego napisu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Chyba łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 To po prawej to jakiś papier toaletowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 ślepy jestem ale nie widze tak żadnego napisu... Ślepi z reguły nie widzą :cool: veri_jr - małe to :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Czemu to takie małe? Komórką zdjęcie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 hmmm dekolt jakiejś deski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Nóż na obrusie? znowu ja z tymi nożami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 12 Czerwiec 2007 Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Sorry za jakość, chyba, że nie zauważyliście, że to miniaturka :D (a może jednak...). Na wszelki wypadek daję inną fotkę, ale nie chcę pokazywać więcej bo to na prawdę baaaardzo proste pytanie ;) I jak coś... to jest miniaturka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 kubek albo doniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 rura od odkurzacza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Po prostu rura PCV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Materiały kompletnie nie trafione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 U mnie te twoje miniaturki coś nie działają. Syfiaty ten serwer na zdjęcia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Hmm, dziwne, bo mi on zawsze chodził o wiele szybciej i lepiej niż imageshack, który uważam za syf ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 drewniana rura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 jakaś donica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Widzę, że macie z tym niemały problem. No to inne ujęcie tego samego, teraz to już trudno chyba nie zgadnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 naboj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Flet? Wcale nie takie łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 pokrowiec na wibrator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Co wy macie z tymi wibratorami?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 niektórzy je widać bardzo lubią :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 róg? coś z myślistwem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 ząb ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Gratulacje Tomuś, to jest róg. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 no nareszcie!:D może coś zapodam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi