Napisano 24 Lipiec 200717 l a mejbi to jest czesc kuchenki gazowej ? dokladnie tam gdzie iskra sie pojawia??
Napisano 25 Lipiec 200717 l Proszę ludziska zgadujcie, tak myślę że to trudne dość, ale zobaczymy czy ktoś zgadnie, pozdrawiam.
Napisano 25 Lipiec 200717 l Przypomina takie cukierki, które są sprzedawane w specjalnym proszku. To chyba konserwuje czy coś.
Napisano 26 Lipiec 200717 l RA - o dziwo, udało się, Brawo! pierwszy napisałem że cukierek ale i tak nic nie mam
Napisano 2 Sierpień 200717 l jajka sadzone?albo jajecznica? ps: przestańcie z tymi słodkimi, bo zaraz umrę z głodu;D
Napisano 4 Sierpień 200717 l kawa (pianka na kawie) z cukrem trzcinowym (albo innym tam brązowym) w kryształkach, posypana czekoladą... ps: nieźle se to wymyśliłam, co :D
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor kakao z bitą śmietaną posypane kakaem! o to właśnie piłem dziś rano. kawy zaś nie pijam ale kłaniam się za inwencję :)
Napisano 5 Sierpień 200717 l mojego chyba nikt nie zgadnie :D jest to miesa widoczne na talezu ponizej, tylko ze to miesa jest na gorze obrazka i to chyba zmylilo