Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Raffaello
Napisano

model świetny, ale jak juz ktoś wspomniał oczy za młode

Napisano

Dobry model ,słabe miejsca to oczy ,opuść mu trochę górne powieki ,ramiona też mają dziwny układ za mocno opadają do dołu,być może kołnierz koszuli jest za wysoko i to daje takie wrażenie.

Odrobina brwi i rzęs by nie zaszkodziła, w tej chwili wygląda jak po chemioterapi.

powodzenia

Napisano

model wygląda bardzo dobrze tak samo textura twarzy, ale jest też kilka rzeczy które mi się nie podobają i tak ubranie sam model jak i jego textura wygląda strasznie sztucznie, skóra trochę za bardzo sie błyszczy jak dla mnie

Napisano

nie wiem czy to celowo czy przypadkiem ale wyglada jak ed harris, najbardziej w wersji z oczami, a tak poza tym to shader skory troche jakis taki papierowy, ale ogolnie zawsze podziwiam taka organike bo sam nie umiem, dla mnie super

Napisano

Koszula brzydka (te szwy, do tego jakieś poziome kreski), widać że się z nią spieszyłeś

ale głowa bardzo fajna

ewentualnie by się przydała bardziej zróżnicowana specular map.

Gość spokojny
Napisano

Mi natomiast nie podoba się skóra. W niektórych miejscach za bardzo się świeci - wysmarował ją tłuszczem czy jak? ;)

Napisano

A to moja ps-kowa podpowiedź(koncept),jak ten dziadzio mógłby być postarzony(oczy) i...troszke uklimacony(tło,koszula) czy cuś,ofcourse to tylko szkic uwaloryzowania renderu, a nie besztanie-bo model jest genialny;) :

dziadekbtenjn5.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności