peterr Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 o to ja też pogratuluje po raz kolejny:P gratyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 acha zapomniałem... chętnie zamienię się nagrodami z wyższymi miejscami :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 a gdzie medale pokonanych? :P Zwycięzcom gratuluję podatku od darowizny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 a gdzie medale pokonanych? :P Zwycięscom gratuluję podatku od darowizny :P i cła , lol faktycznie, 1 z nielicznych powodow dla ktorego sie ciesze ze jestem ostatni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje, gratulacje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla wszystkich.Ta edycja bitwy jest bogata w sporo naprawdę świetnych prac ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 spoko spoko , z tego co wiem to nie zapłacicie podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 serwus :) gratulacje dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Gratuluję przede wszytkim umiejętności. To było naprawde fajne uczucie patrzeć jak wszyscy tutaj walczycie podnosząc poziom prac. Jeszcze raz gratuluję zarówno zwycięzcom, jak i reszcie uzytkownikow która wzieła udział w bitwie - jestescie niesamowici. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 gratulacje dla wszystkich, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla zwycięzców i pokonanych, kawał dobrej roboty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 :D Gratuluje wszystkim zwyciezcom oraz calej ekipie moderatorow za zorganizowanie zacneg konkursu. Poddziekowania dla szacownego Jury za bezcenne komentarze (wiecej warte niz wszelkie nagrody) Dziekuje wszystkim ktorzy glosowali na moja prace . Pozdrowienia ze slonecznego corfu skrobne wiecej jak wruce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Gratulacje dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 to była świetna zabawa jak i doswiadczenie ;) Z niecierpliwością czekam na następną bitwę, może następnym razem uda mi sie wdrapać na podium ;) Gratulacje dla zwycięzców ! ;) btw. czekamy na obowiązkowe (?) wip'y :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 swietne pracki na podium, zwlaszcza pracka z pierwszego miejsca super! I osczywiscie gratki dla finalistow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 gratki dla wszystkich wygranych i pokonanych! sława i chwała ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 Congratulations! ewrybady :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Polakom gratulujemy Tyskiego... tzn Okocima ma sie rozumieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Gratulacje dla zwycięzców! Fajne prace wyszły. @ManiakS: hehe, moim zdaniem praca jak najbardziej na temat. Sam miałem podobny pomysł, ale pewnie bym tego tak fajnie nie zrealizował. Gratsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi