Napisano 5 Lipiec 200717 l acha zapomniałem... chętnie zamienię się nagrodami z wyższymi miejscami :):):)
Napisano 5 Lipiec 200717 l a gdzie medale pokonanych? :P Zwycięzcom gratuluję podatku od darowizny :P
Napisano 5 Lipiec 200717 l a gdzie medale pokonanych? :P Zwycięscom gratuluję podatku od darowizny :P i cła , lol faktycznie, 1 z nielicznych powodow dla ktorego sie ciesze ze jestem ostatni :P
Napisano 5 Lipiec 200717 l Gratulacje dla wszystkich.Ta edycja bitwy jest bogata w sporo naprawdę świetnych prac ! :)
Napisano 5 Lipiec 200717 l Gratuluję przede wszytkim umiejętności. To było naprawde fajne uczucie patrzeć jak wszyscy tutaj walczycie podnosząc poziom prac. Jeszcze raz gratuluję zarówno zwycięzcom, jak i reszcie uzytkownikow która wzieła udział w bitwie - jestescie niesamowici. .
Napisano 5 Lipiec 200717 l :D Gratuluje wszystkim zwyciezcom oraz calej ekipie moderatorow za zorganizowanie zacneg konkursu. Poddziekowania dla szacownego Jury za bezcenne komentarze (wiecej warte niz wszelkie nagrody) Dziekuje wszystkim ktorzy glosowali na moja prace . Pozdrowienia ze slonecznego corfu skrobne wiecej jak wruce
Napisano 5 Lipiec 200717 l to była świetna zabawa jak i doswiadczenie ;) Z niecierpliwością czekam na następną bitwę, może następnym razem uda mi sie wdrapać na podium ;) Gratulacje dla zwycięzców ! ;) btw. czekamy na obowiązkowe (?) wip'y :>
Napisano 6 Lipiec 200717 l swietne pracki na podium, zwlaszcza pracka z pierwszego miejsca super! I osczywiscie gratki dla finalistow :D
Napisano 9 Lipiec 200717 l Gratulacje dla zwycięzców! Fajne prace wyszły. @ManiakS: hehe, moim zdaniem praca jak najbardziej na temat. Sam miałem podobny pomysł, ale pewnie bym tego tak fajnie nie zrealizował. Gratsy :)