Jump to content

Bitwa nr 16 : ZAKONCZENIE I GLOSOWANIE

glosujemy!  

103 members have voted

1. 1. glosujemy!

Recommended Posts

Posted

Glosujemy :P

Bad Moon :

Bad%20Moon.jpg

Blooddragon :

Blooddragon.jpg

Fidiasz :

Fidiasz.jpg

Kuba_ :

Kuba_.jpg

Lewus :

Lewus.jpg

SoAd:

SoAd.jpg

Tomala :

Tomala.jpg

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja oddaje glos na Lewus'a - za powrot do korzeni

EDIT: tak tak pomylilo - na Tomal'e nie lewusa :)))) pozdro

Posted

Ja zagłosowałem tak jak Bro zagłosowałem na Lewusa, tyle że na tego prawdziwego :) Model fajny, podobny do oryginału plus częste aktualizacje. Oczywiście gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli.

Posted

Gratulacje dla wszystkich co ukończyli:)

głos mój idzie do blooddragona frankenstina, moim zdaniem mały masterpiece. oczy troche przesadzone ale trzyma klimat.

Posted

Głos na Lewusa, zdecydowanie najlepiej odwzorował postać, tego psychola :p

Też dałem dupy, ale na szczęście i tak nikt nie zauważył tej pracki :D

Posted

Roszondas - kończ kończ, jedynie w ten sposób będziesz w stanie się nauczyć. Jak mawiali starzy raperzy "pompuj, pompuj, pompuj stary ćwicz, żeby dobrym być trzeba ćwiczyć" :D Sam też się do tego zastosuję, najwyższa pora przestać się kompromitować. Czas wrócić do domu i popracować po cichu :)

Posted

w gre wchodzily modele badmoona i franek - jako ze obie prace poziom maja i sa niesymatryczne co mi sie podoba :D a ze badmoon moj funfel to franek :D

Posted

w końcu ktoś kobiete zrobił :d i to jaką fajną :D a nie jakies potwory :P

gratulacje dla tyych co nie ukończyli a widzieli albo ukończyli i wiedzieli ze ukończą no i w ostateczności dla Lewusa ze wystartował w ogóle :D odważny jest, trzeba takich wspierać dzis! ide spać

Posted

Blooddragon najfajniej uderzył w temat busta. Nie tylko fajny model ale też coś więcej dodał (jak np ręka, emocje na twarzy). Super Frank!

Posted

Leru w pełni zgadzam się z Twoim zdaniem.Blooddragon zrobił najwięcej a mimo to żadne kanty nie rzucają się w oczy. No i ta texturka

Posted
A ja się czuję oszukany ze nie poszedł ostatni obrazek...chlip...

Niestety sam sie oszukales, po prostu nie przeczytales tego regulaminu :)

- Końcową pracę, jeżeli chcecie żeby model był pokazany z więcej niż jednego ujęcia dodajcie obraz o szerokości 800x i wysokość dowolna, czyli możecie upchać ile chcecie np. 800x4000 i ja to wrzucam w sondę.

Na obrazku musi sie znaleźć :

- biuti rendery/ screeny z viuportu ze wszystkim

- smooth shaded model

- siatka

- flat textury

Tak jak tutaj (kliknij w miniaturkę żeby powiększyć obraz):

spiderman1.jpg

Starajcie sie tak przygotowywać swoje prace, inaczej wrzucam jakikolwiek screen z brzegu :P

Posted

Też głosowałem na blooddragona. Ciekawie stylizowana postać, pasowałaby to jakiegoś horroru znakomicie. Wg mnie najlepsza praca bitwy.

Posted

Nie rozumiem

- Szerokość 800px - jest

- biuti rendery/ screeny z viuportu ze wszystkim - są

- smooth shaded model - jest

- siatka - jest

- flat textury - są

- miniaturka - jest

??

Posted

NIE - wogóle wykasować całą bitwę :P!

A tak na serio to spoko - tylko chciałem wiedzieć o co chodzi szczególnie po tym haśle z regulaminem, bo juz zgłupiałem zupełnie, następnym razem dam jednolite tło to się mam nadzieję nie pomylisz.

Posted

Uuuu, ja tu wracam z lasu a tu tyle huku:p

Serdeczne dzięki wszystkim za głosy!

Daliście do pieca panowie, bitwa była bardzo fajna, nareszcie się w game arcie coś dzieje:D

Gratsy dla wszystkich co skończyli i dla wszystkich, którzy się starali skończyć lub przynajmniej honorowo zaczęli:)

Na koniec mój skromny głosik na pracę blooddragona (od początku miałem zamiar na Ciebie głosować:p ), świetny modelik, super texturka, klimat jest!

Pozdrawiam!