Napisano 8 Lipiec 200717 l Glosujemy :P Bad Moon : Blooddragon : Fidiasz : Kuba_ : Lewus : SoAd: Tomala :
Napisano 8 Lipiec 200717 l Ja oddaje glos na Lewus'a - za powrot do korzeni EDIT: tak tak pomylilo - na Tomal'e nie lewusa :)))) pozdro
Napisano 8 Lipiec 200717 l Ja zagłosowałem tak jak Bro zagłosowałem na Lewusa, tyle że na tego prawdziwego :) Model fajny, podobny do oryginału plus częste aktualizacje. Oczywiście gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli.
Napisano 8 Lipiec 200717 l ee a ja mam takie pytanie , dlaczego u mnie nie poszedł ostatni obrazek, tylko jakis wczesniejszy?
Napisano 8 Lipiec 200717 l Blooddragon czy Lewus? Obie prace wymiatają i nie wiem na którą zagłosować więc chyba zrobię wyliczankę.
Napisano 8 Lipiec 200717 l Gratulacje dla wszystkich co ukończyli:) głos mój idzie do blooddragona frankenstina, moim zdaniem mały masterpiece. oczy troche przesadzone ale trzyma klimat.
Napisano 8 Lipiec 200717 l Autor Gratsy dla wszystkich misiaczki ! nie wymiekajcie :) Nielot noti noti :D ale zdaza sie :)
Napisano 8 Lipiec 200717 l Głos na Lewusa, zdecydowanie najlepiej odwzorował postać, tego psychola :p Też dałem dupy, ale na szczęście i tak nikt nie zauważył tej pracki :D
Napisano 8 Lipiec 200717 l Autor Roszondas wszyscy widzieli :D ale nie ma co pekac, sam nie jestes :D
Napisano 8 Lipiec 200717 l Roszondas - kończ kończ, jedynie w ten sposób będziesz w stanie się nauczyć. Jak mawiali starzy raperzy "pompuj, pompuj, pompuj stary ćwicz, żeby dobrym być trzeba ćwiczyć" :D Sam też się do tego zastosuję, najwyższa pora przestać się kompromitować. Czas wrócić do domu i popracować po cichu :)
Napisano 8 Lipiec 200717 l w gre wchodzily modele badmoona i franek - jako ze obie prace poziom maja i sa niesymatryczne co mi sie podoba :D a ze badmoon moj funfel to franek :D
Napisano 9 Lipiec 200717 l w końcu ktoś kobiete zrobił :d i to jaką fajną :D a nie jakies potwory :P gratulacje dla tyych co nie ukończyli a widzieli albo ukończyli i wiedzieli ze ukończą no i w ostateczności dla Lewusa ze wystartował w ogóle :D odważny jest, trzeba takich wspierać dzis! ide spać
Napisano 9 Lipiec 200717 l T-Bag rzadzi !! Rewelacyjnie wyglada ! NAjbardziej klimatyczny jak dla mnie art SoAda
Napisano 9 Lipiec 200717 l Blooddragon najfajniej uderzył w temat busta. Nie tylko fajny model ale też coś więcej dodał (jak np ręka, emocje na twarzy). Super Frank!
Napisano 9 Lipiec 200717 l Leru w pełni zgadzam się z Twoim zdaniem.Blooddragon zrobił najwięcej a mimo to żadne kanty nie rzucają się w oczy. No i ta texturka
Napisano 9 Lipiec 200717 l Autor A ja się czuję oszukany ze nie poszedł ostatni obrazek...chlip... Niestety sam sie oszukales, po prostu nie przeczytales tego regulaminu :) - Końcową pracę, jeżeli chcecie żeby model był pokazany z więcej niż jednego ujęcia dodajcie obraz o szerokości 800x i wysokość dowolna, czyli możecie upchać ile chcecie np. 800x4000 i ja to wrzucam w sondę. Na obrazku musi sie znaleźć : - biuti rendery/ screeny z viuportu ze wszystkim - smooth shaded model - siatka - flat textury Tak jak tutaj (kliknij w miniaturkę żeby powiększyć obraz): Starajcie sie tak przygotowywać swoje prace, inaczej wrzucam jakikolwiek screen z brzegu :P
Napisano 9 Lipiec 200717 l Też głosowałem na blooddragona. Ciekawie stylizowana postać, pasowałaby to jakiegoś horroru znakomicie. Wg mnie najlepsza praca bitwy.
Napisano 9 Lipiec 200717 l Nie rozumiem - Szerokość 800px - jest - biuti rendery/ screeny z viuportu ze wszystkim - są - smooth shaded model - jest - siatka - jest - flat textury - są - miniaturka - jest ??
Napisano 9 Lipiec 200717 l Autor na jednym screenie ? jezeli na jednym screenie to musiałem przoczyc ;) sorka
Napisano 9 Lipiec 200717 l NIE - wogóle wykasować całą bitwę :P! A tak na serio to spoko - tylko chciałem wiedzieć o co chodzi szczególnie po tym haśle z regulaminem, bo juz zgłupiałem zupełnie, następnym razem dam jednolite tło to się mam nadzieję nie pomylisz.
Napisano 9 Lipiec 200717 l Uuuu, ja tu wracam z lasu a tu tyle huku:p Serdeczne dzięki wszystkim za głosy! Daliście do pieca panowie, bitwa była bardzo fajna, nareszcie się w game arcie coś dzieje:D Gratsy dla wszystkich co skończyli i dla wszystkich, którzy się starali skończyć lub przynajmniej honorowo zaczęli:) Na koniec mój skromny głosik na pracę blooddragona (od początku miałem zamiar na Ciebie głosować:p ), świetny modelik, super texturka, klimat jest! Pozdrawiam!
Napisano 9 Lipiec 200717 l Z serialu "Skazany na śmierć" (prison break):P Jakbyś się nudził to polecam:)
Napisano 9 Lipiec 200717 l Bardzo fajna bitwa, oby wiecej takich:) Mogło by tlyko wiećej osob startowac:> Dzięki za pozytywne komentsy i głosy, Lewus gratulacje :D do następnego starcia;P
Napisano 9 Lipiec 200717 l gratulacje Lewus.... ale sejmowej większości nie zdobyłeś choć było klołs... ;)