Jump to content

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak bedziecie w szczecinie to sie zjawie. Noclegu niestety nie jestem w stanie wam zalatwic, bo sam mieszkam 80km na poludnie...

Posted

Z tym spaniem to kołuje ale na prawde nic nie obiecuje bo juz sam nei mieszkam. Jeszcze miesiac temy byly wolne 5 wyr i ze 20 pare metrow kwadratowych wolnego. Co do samego zlotu hmm portowniaki sie smieja ze wstyd bedzie bo w miescie burd...l straszny:P Nawet głownej ulicy nie wyremontowali:)

Posted
no i lipa, miniemy sie. Jade do wawy w tych dniach...ja to mam pecha do tych zlotów

przekaż klucze do chaty Tweetiemu

a tak na poważnie. Ma ktoś koncept noclegu, już najwyższa pora ?

W dzisiejszej Wybiórczej jest piekny opis imprezy ale piszą że spodziewają się 1,5 mln ludzi.:eek:

Kto z Wrocka jedzie napewno wpisywac sie, moze trzeba bedzie auto pogonic zeby miec mobilnosc na miejscu

Posted
W dzisiejszej Wybiórczej jest piekny opis imprezy ale piszą że spodziewają się 1,5 mln ludzi.
Bodajze w 2003 impreza odbyla sie w Gdynii ktora jest duzo mniejsza niz Szczecin a bylo 2 mln ludzi. Paraliz wszystkiego
Posted

polka dot - Ciebie jeszcze chyba ten alkohol trzyma ^^ żałuje ze mieszkam w takiej dziurze bo mnie zawsze najlepsze imprezy omijają.

Posted

Ja też sobie nie wyobrażam takiego tłoku w Szczecinie, szczególnie na Wałach Chrobrego... to będzie masakra,tłok będzie chyba aż po sam Radisson :]

PS. Im dalej na południe tym wiecej ludzi myśli ze Szczecin leży nad morzem, a do Bałtyku mamy dobre 100 kilometrów, kiepska znajomość z geografii w naszym kraju :)

Posted

Odświeżam - może ktoś jeszcze chętny na spotkanie w Szczecinie ?

Z Wrocka jedzie ekipa

Vorek

AG

Nielot

Ja

z Warszawy nadlatuje Tweety

Posted

tak. nadlatuje... ale pociągiem :] mam uraz psychiczny do latania odkąd przy starcie flaki zjechały mi w okolice kostek a mózg znalazł się daleko za dwunastnicą :]

ale na jachcik sobie wsiądę :)

Posted

z piracenia na Bałtyku nici, bo Odra w Szczecinie tak gęsta że tarcie pomiędzy "wodą" a kadłubem jachtu zbyt duże i uniemożliwiające wypłynięcie :)

Guest Raffaello
Posted

a szanty pośpiewacie gdzieś w tawernie? wypijcie za najwiekszego wilka morskeigo na tym formu czyli za mnie, hi hi hi ;)

mnie nie bedzie a szkoda,

ahoj szczury lądowe :D

pozdro

Posted

Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Dopisać mnie! Zbieram resztki kasy jaka mi została i lece z Wawy z Tweety'm.

AHOJ!

Posted
a szanty pośpiewacie gdzieś w tawernie? wypijcie za najwiekszego wilka morskeigo na tym formu czyli za mnie, hi hi hi

mnie nie bedzie a szkoda,

ahoj szczury lądowe

pozdro

a czym ty plynales do stanow? Lodka marki Boeing?||? ;p
Guest Raffaello
Posted
a czym ty plynales do stanow? Lodka marki Boeing?||? ;p

oł je! 787 :D:D:D bo cała flota płynie do Szczecina :D

Posted
zapraszamy ponownie do trip city, moze jakis jachcik sie wynajmnie, jak ktos ma patent

jesli chodzi o zeglowanie po zatoce to ja sie pisze. Moge bys rowniez waszym sternikiem, bo mam patent :)

Posted

A ja przyjade popciagiem :) Jak chcecie to mam miejscówe ale 120 km od Szczecina :P mam spory ogródek z miejscami na namioty :P :P :P (20km od Kołobrzegu )

Posted

thorgal: to będziemy się bić o ster bo ja też mam :)

panowie: na gwałt szukamy miejsca do spania dla 6 osób. może być jeden malutki pokoik, albo chociażby kibelek byleby było gdzie przekimać ze dwie noce. jeśli ktokolwiek poratuje ekipę z wrocka i wawy to stawiam wielkie piwo wieczorkiem :)

Pozdrawiam

Posted

krejzol jestes Piksar, krejzol ze hoo... ;)

zapewne wszyscy Twoi sasiedzi mysla ze max3d.pl to jakas sekta ;)

oby tak dalej :*

edit:

to w sumie dobra okazja do spotkania :) kto jest chętny na taki wyjazd? wiem, że jest mało czasu ale w sumie spontaniczne decyzje nigdy nie są złe :)

Tak Tweety...zwlaszcza jesli chodzi o kobiety... ;)

Guest Raffaello
Posted
trochę małe ale na następny raz się poprawimy (z Vorkiem)

piksar rozmiar sie nie liczy :D

Posted
elo, ja zuż prawie gotowy - transport też :

b920d9bab8d56aeb.jpg

077061916e25d988.jpg

Max3d.pl-mobil widze ze gotow. Jestem ciekaw jak dojedziecie, skoro ja nie bede za GPS robil - w lapach wydruki z maps.google.com i jazda ;]