tweety Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 http://www.szczecin2007.pl/regaty2007/chapter_42012.asp to w sumie dobra okazja do spotkania :) kto jest chętny na taki wyjazd? wiem, że jest mało czasu ale w sumie spontaniczne decyzje nigdy nie są złe :) szukamy tez noclegu w Szczecinie najlepiej na jakieś 5-6 osób :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 jak bedziecie w szczecinie to sie zjawie. Noclegu niestety nie jestem w stanie wam zalatwic, bo sam mieszkam 80km na poludnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 OO Chłopaki z Wrocławia wpadają na północ :P w moje okolice :D - Wpadnę może :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 SWRSC: będziemy będziemy :) a więc ktoś jeszcze chętny jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Ja jestem zainteresowany, wszystko zależy ile osób wyruszy z Wro, sam nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 o panowie zapraszam zapraszam:) Pewnie Z-brush tez pojdzie. Wiec jak cos to ja sie pisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 pikSar: ja wyruszę z wawki ale wracam prosto do Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 bo sam mieszkam 80km na poludnie... mieszkasz w bałtyku? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 na południe czyli raczej w drugą stronę kome :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 kome - hehe, w szkole miałeś mape do góry dnem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 No Pomorzanie, chcieliście zlotu w Szczecinie to dajcie z siebie wszystko i znajdzcie lokal do spania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Z tym spaniem to kołuje ale na prawde nic nie obiecuje bo juz sam nei mieszkam. Jeszcze miesiac temy byly wolne 5 wyr i ze 20 pare metrow kwadratowych wolnego. Co do samego zlotu hmm portowniaki sie smieja ze wstyd bedzie bo w miescie burd...l straszny:P Nawet głownej ulicy nie wyremontowali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 paprykarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Nawet głownej ulicy nie wyremontowali ulica jak ulica. Ale dworzec główny to mogliby wyremontowac. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 no i lipa, miniemy sie. Jade do wawy w tych dniach...ja to mam pecha do tych zlotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 no i lipa, miniemy sie. Jade do wawy w tych dniach...ja to mam pecha do tych zlotów przekaż klucze do chaty Tweetiemu a tak na poważnie. Ma ktoś koncept noclegu, już najwyższa pora ? W dzisiejszej Wybiórczej jest piekny opis imprezy ale piszą że spodziewają się 1,5 mln ludzi.:eek: Kto z Wrocka jedzie napewno wpisywac sie, moze trzeba bedzie auto pogonic zeby miec mobilnosc na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 W dzisiejszej Wybiórczej jest piekny opis imprezy ale piszą że spodziewają się 1,5 mln ludzi.Bodajze w 2003 impreza odbyla sie w Gdynii ktora jest duzo mniejsza niz Szczecin a bylo 2 mln ludzi. Paraliz wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 polka dot - Ciebie jeszcze chyba ten alkohol trzyma ^^ żałuje ze mieszkam w takiej dziurze bo mnie zawsze najlepsze imprezy omijają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaUeQ1 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Ja też sobie nie wyobrażam takiego tłoku w Szczecinie, szczególnie na Wałach Chrobrego... to będzie masakra,tłok będzie chyba aż po sam Radisson :] PS. Im dalej na południe tym wiecej ludzi myśli ze Szczecin leży nad morzem, a do Bałtyku mamy dobre 100 kilometrów, kiepska znajomość z geografii w naszym kraju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 ja mieszkam 50km od gór i wreszcie ktoś powiedział mi że szczecin nie jest nad morzem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Odświeżam - może ktoś jeszcze chętny na spotkanie w Szczecinie ? Z Wrocka jedzie ekipa Vorek AG Nielot Ja z Warszawy nadlatuje Tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 tak. nadlatuje... ale pociągiem :] mam uraz psychiczny do latania odkąd przy starcie flaki zjechały mi w okolice kostek a mózg znalazł się daleko za dwunastnicą :] ale na jachcik sobie wsiądę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Taa, porwiesz go jak Jack Sparrow i będziesz piracił na morzu Bałtyckim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 kaptain Jack Sparrow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaUeQ1 Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 z piracenia na Bałtyku nici, bo Odra w Szczecinie tak gęsta że tarcie pomiędzy "wodą" a kadłubem jachtu zbyt duże i uniemożliwiające wypłynięcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 zapraszamy ponownie do trip city, moze jakis jachcik sie wynajmnie, jak ktos ma patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 a szanty pośpiewacie gdzieś w tawernie? wypijcie za najwiekszego wilka morskeigo na tym formu czyli za mnie, hi hi hi ;) mnie nie bedzie a szkoda, ahoj szczury lądowe :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 a spać spammerzy dalej nie mamy gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Dopisać mnie! Zbieram resztki kasy jaka mi została i lece z Wawy z Tweety'm. AHOJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 po drodze bedziemy mieli chyba mały przystanek, przystanek woodstock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 a szanty pośpiewacie gdzieś w tawernie? wypijcie za najwiekszego wilka morskeigo na tym formu czyli za mnie, hi hi hi mnie nie bedzie a szkoda, ahoj szczury lądowe pozdro a czym ty plynales do stanow? Lodka marki Boeing?||? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 a czym ty plynales do stanow? Lodka marki Boeing?||? ;p oł je! 787 :D:D:D bo cała flota płynie do Szczecina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 zapraszamy ponownie do trip city, moze jakis jachcik sie wynajmnie, jak ktos ma patent jesli chodzi o zeglowanie po zatoce to ja sie pisze. Moge bys rowniez waszym sternikiem, bo mam patent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 A ja przyjade popciagiem :) Jak chcecie to mam miejscówe ale 120 km od Szczecina :P mam spory ogródek z miejscami na namioty :P :P :P (20km od Kołobrzegu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 thorgal: to będziemy się bić o ster bo ja też mam :) panowie: na gwałt szukamy miejsca do spania dla 6 osób. może być jeden malutki pokoik, albo chociażby kibelek byleby było gdzie przekimać ze dwie noce. jeśli ktokolwiek poratuje ekipę z wrocka i wawy to stawiam wielkie piwo wieczorkiem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 jak poratuja i bedzie jakis spanie to wszyscy postawimy wieeeelkie piwo :) tak na marginesie kiedy wyjezdzamy i kiedy wracamy i czym jedziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 kontaktuj się z pikSarem. jest pierwszy po Bogu od załatwienia transportu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 elo, ja zuż prawie gotowy - transport też : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 piksar LOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 hahahahahaha :D :D normalnie odjazd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 mówiłem że bedzie ostro hehehe trochę małe ale na następny raz się poprawimy (z Vorkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 o ktorej będziecie w piątek w Szczecinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 no, widzę że mój stary, wysłużony ploterek jeszcze coś tam potrafi wyciąć ;D Wygląda superos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 psychole :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 krejzol jestes Piksar, krejzol ze hoo... ;) zapewne wszyscy Twoi sasiedzi mysla ze max3d.pl to jakas sekta ;) oby tak dalej :* edit: to w sumie dobra okazja do spotkania :) kto jest chętny na taki wyjazd? wiem, że jest mało czasu ale w sumie spontaniczne decyzje nigdy nie są złe :) Tak Tweety...zwlaszcza jesli chodzi o kobiety... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 zapewne wszyscy Twoi sasiedzi mysla ze max3d.pl to jakas sekta ;) odkąd AG jest u mnie nie bedą mieli wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 pikSar :* za sierrke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 trochę małe ale na następny raz się poprawimy (z Vorkiem) piksar rozmiar sie nie liczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 oemgie :D pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 elo, ja zuż prawie gotowy - transport też : Max3d.pl-mobil widze ze gotow. Jestem ciekaw jak dojedziecie, skoro ja nie bede za GPS robil - w lapach wydruki z maps.google.com i jazda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi