Napisano 26 Lipiec 200717 l http://www.szczecin2007.pl/regaty2007/chapter_42012.asp to w sumie dobra okazja do spotkania :) kto jest chętny na taki wyjazd? wiem, że jest mało czasu ale w sumie spontaniczne decyzje nigdy nie są złe :) szukamy tez noclegu w Szczecinie najlepiej na jakieś 5-6 osób :) Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200717 l jak bedziecie w szczecinie to sie zjawie. Noclegu niestety nie jestem w stanie wam zalatwic, bo sam mieszkam 80km na poludnie...
Napisano 26 Lipiec 200717 l OO Chłopaki z Wrocławia wpadają na północ :P w moje okolice :D - Wpadnę może :)
Napisano 26 Lipiec 200717 l Ja jestem zainteresowany, wszystko zależy ile osób wyruszy z Wro, sam nie pojade
Napisano 26 Lipiec 200717 l o panowie zapraszam zapraszam:) Pewnie Z-brush tez pojdzie. Wiec jak cos to ja sie pisze:)
Napisano 26 Lipiec 200717 l No Pomorzanie, chcieliście zlotu w Szczecinie to dajcie z siebie wszystko i znajdzcie lokal do spania.
Napisano 26 Lipiec 200717 l Z tym spaniem to kołuje ale na prawde nic nie obiecuje bo juz sam nei mieszkam. Jeszcze miesiac temy byly wolne 5 wyr i ze 20 pare metrow kwadratowych wolnego. Co do samego zlotu hmm portowniaki sie smieja ze wstyd bedzie bo w miescie burd...l straszny:P Nawet głownej ulicy nie wyremontowali:)
Napisano 27 Lipiec 200717 l Nawet głownej ulicy nie wyremontowali ulica jak ulica. Ale dworzec główny to mogliby wyremontowac. :)
Napisano 27 Lipiec 200717 l no i lipa, miniemy sie. Jade do wawy w tych dniach...ja to mam pecha do tych zlotów
Napisano 27 Lipiec 200717 l no i lipa, miniemy sie. Jade do wawy w tych dniach...ja to mam pecha do tych zlotów przekaż klucze do chaty Tweetiemu a tak na poważnie. Ma ktoś koncept noclegu, już najwyższa pora ? W dzisiejszej Wybiórczej jest piekny opis imprezy ale piszą że spodziewają się 1,5 mln ludzi.:eek: Kto z Wrocka jedzie napewno wpisywac sie, moze trzeba bedzie auto pogonic zeby miec mobilnosc na miejscu
Napisano 27 Lipiec 200717 l W dzisiejszej Wybiórczej jest piekny opis imprezy ale piszą że spodziewają się 1,5 mln ludzi.Bodajze w 2003 impreza odbyla sie w Gdynii ktora jest duzo mniejsza niz Szczecin a bylo 2 mln ludzi. Paraliz wszystkiego
Napisano 27 Lipiec 200717 l polka dot - Ciebie jeszcze chyba ten alkohol trzyma ^^ żałuje ze mieszkam w takiej dziurze bo mnie zawsze najlepsze imprezy omijają.
Napisano 27 Lipiec 200717 l Ja też sobie nie wyobrażam takiego tłoku w Szczecinie, szczególnie na Wałach Chrobrego... to będzie masakra,tłok będzie chyba aż po sam Radisson :] PS. Im dalej na południe tym wiecej ludzi myśli ze Szczecin leży nad morzem, a do Bałtyku mamy dobre 100 kilometrów, kiepska znajomość z geografii w naszym kraju :)
Napisano 27 Lipiec 200717 l ja mieszkam 50km od gór i wreszcie ktoś powiedział mi że szczecin nie jest nad morzem :D
Napisano 30 Lipiec 200717 l Odświeżam - może ktoś jeszcze chętny na spotkanie w Szczecinie ? Z Wrocka jedzie ekipa Vorek AG Nielot Ja z Warszawy nadlatuje Tweety
Napisano 30 Lipiec 200717 l Autor tak. nadlatuje... ale pociągiem :] mam uraz psychiczny do latania odkąd przy starcie flaki zjechały mi w okolice kostek a mózg znalazł się daleko za dwunastnicą :] ale na jachcik sobie wsiądę :)
Napisano 30 Lipiec 200717 l Taa, porwiesz go jak Jack Sparrow i będziesz piracił na morzu Bałtyckim ;)
Napisano 30 Lipiec 200717 l z piracenia na Bałtyku nici, bo Odra w Szczecinie tak gęsta że tarcie pomiędzy "wodą" a kadłubem jachtu zbyt duże i uniemożliwiające wypłynięcie :)
Napisano 30 Lipiec 200717 l zapraszamy ponownie do trip city, moze jakis jachcik sie wynajmnie, jak ktos ma patent
Napisano 31 Lipiec 200717 l a szanty pośpiewacie gdzieś w tawernie? wypijcie za najwiekszego wilka morskeigo na tym formu czyli za mnie, hi hi hi ;) mnie nie bedzie a szkoda, ahoj szczury lądowe :D pozdro
Napisano 31 Lipiec 200717 l Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Dopisać mnie! Zbieram resztki kasy jaka mi została i lece z Wawy z Tweety'm. AHOJ!
Napisano 31 Lipiec 200717 l a szanty pośpiewacie gdzieś w tawernie? wypijcie za najwiekszego wilka morskeigo na tym formu czyli za mnie, hi hi hi mnie nie bedzie a szkoda, ahoj szczury lądowe pozdro a czym ty plynales do stanow? Lodka marki Boeing?||? ;p
Napisano 31 Lipiec 200717 l a czym ty plynales do stanow? Lodka marki Boeing?||? ;p oł je! 787 :D:D:D bo cała flota płynie do Szczecina :D
Napisano 31 Lipiec 200717 l zapraszamy ponownie do trip city, moze jakis jachcik sie wynajmnie, jak ktos ma patent jesli chodzi o zeglowanie po zatoce to ja sie pisze. Moge bys rowniez waszym sternikiem, bo mam patent :)
Napisano 31 Lipiec 200717 l A ja przyjade popciagiem :) Jak chcecie to mam miejscówe ale 120 km od Szczecina :P mam spory ogródek z miejscami na namioty :P :P :P (20km od Kołobrzegu )
Napisano 31 Lipiec 200717 l Autor thorgal: to będziemy się bić o ster bo ja też mam :) panowie: na gwałt szukamy miejsca do spania dla 6 osób. może być jeden malutki pokoik, albo chociażby kibelek byleby było gdzie przekimać ze dwie noce. jeśli ktokolwiek poratuje ekipę z wrocka i wawy to stawiam wielkie piwo wieczorkiem :) Pozdrawiam
Napisano 31 Lipiec 200717 l jak poratuja i bedzie jakis spanie to wszyscy postawimy wieeeelkie piwo :) tak na marginesie kiedy wyjezdzamy i kiedy wracamy i czym jedziemy ?
Napisano 31 Lipiec 200717 l Autor kontaktuj się z pikSarem. jest pierwszy po Bogu od załatwienia transportu :]
Napisano 31 Lipiec 200717 l mówiłem że bedzie ostro hehehe trochę małe ale na następny raz się poprawimy (z Vorkiem)
Napisano 31 Lipiec 200717 l no, widzę że mój stary, wysłużony ploterek jeszcze coś tam potrafi wyciąć ;D Wygląda superos
Napisano 31 Lipiec 200717 l krejzol jestes Piksar, krejzol ze hoo... ;) zapewne wszyscy Twoi sasiedzi mysla ze max3d.pl to jakas sekta ;) oby tak dalej :* edit: to w sumie dobra okazja do spotkania :) kto jest chętny na taki wyjazd? wiem, że jest mało czasu ale w sumie spontaniczne decyzje nigdy nie są złe :) Tak Tweety...zwlaszcza jesli chodzi o kobiety... ;)
Napisano 31 Lipiec 200717 l zapewne wszyscy Twoi sasiedzi mysla ze max3d.pl to jakas sekta ;) odkąd AG jest u mnie nie bedą mieli wątpliwości
Napisano 31 Lipiec 200717 l trochę małe ale na następny raz się poprawimy (z Vorkiem) piksar rozmiar sie nie liczy :D
Napisano 31 Lipiec 200717 l elo, ja zuż prawie gotowy - transport też : Max3d.pl-mobil widze ze gotow. Jestem ciekaw jak dojedziecie, skoro ja nie bede za GPS robil - w lapach wydruki z maps.google.com i jazda ;]