Napisano 17 Sierpień 200717 l Tak sobie pomyslalem ze troche wolnego czasu moglbym znalesc i cos porobic dla siebie wpadlo mi do glowy ( chyba po tej defiladzie ;) ) ze zrobie samolocik postaram sie jakos systematycznie cos tu wrzucac, aktualnie szukam referek i lepszych blueprintow ale jesli nic sie ciekawszego nie znajdzie to sie zrobi z tego co sie ma pozdrawiam i licze na komentarze
Napisano 17 Sierpień 200717 l Em no niema za bardzo czego tu komentować ... tu masz blueprinta jak cu =>http://www.the-blueprints.com/modules/bpview/bpview.php?nr=1911
Napisano 17 Sierpień 200717 l Autor to na przyszlosc bylo :) te printy mam ale to nie ten sam samolot chyba starsza wersja
Napisano 17 Sierpień 200717 l Autor dziwnie zaczynam bo od dolu ale jak narazie fotek kol i systemu hydraulicznego mam sporo : wszystko na szybko ( oponka bedzie disp. )
Napisano 18 Sierpień 200717 l Mało ale ładne a tak w ogóle to jaką wersje f-16 będziesz robił bo wersje A i C-block są jedno osobowe a B i D- block dwuosobowe i różnią się min. długością kabiny. Wersje C i D są nowsze. Ale na samolotach to się za bardzo nie znam tyle że służyłem w siłach powietrznych i trochę się tam gazet poczytało. Powodzenia.
Napisano 14 Październik 200717 l Autor kopiemy.. wszystko za sprawa WD ktory zmarl i zabral ze soba wiekszosc projektow :(... jedziemy od poczatku ( zaopatrzylem sie tez w czasopisom w calosc poswiecone f16 :) ) a i bedzie to wersja C block 52 advanced ( takie kupilismy :) )
Napisano 14 Październik 200717 l Yeah, cieszę się, że reaktywujesz projekt:) (i współczuję, że musisz wszystko od nowa...) Narazie ciężko coś więcej powiedzieć ale lepiej sprawdź ten fragment za owiewką-coś nie tak z siatką i lepiej poprawić od razu.
Napisano 14 Październik 200717 l Autor wiem ze jest krzywo ale spokojnie... prostuje :) bede robil srodek :) wiec aktualnie pracuje nad podnoszona kabina :)
Napisano 14 Październik 200717 l Osobiście nie jestem fanem tego samolotu, ale fajnie będzie zobaczyć jego model. Tym bardziej, że widzę spore zamiłowanie do detalu.
Napisano 15 Październik 200717 l oo troisz takie jak kupilismy ;) - szkoda ze nie robisz Gripena :/ no ale coz :) -niech i bedzie dziadzia 16 -w sumie to ten samolot jest juz oklepany nieco - ale z polskimi znakami jeszcze nie tak bardzo :D
Napisano 15 Październik 200717 l Autor prostowania ciag dalszy ( jak sie napsulo to trzeba teraz cierpiec ) + f16-tka dorobila sie 1 uzbrojenia ( plywa bo na szybko ustawilem ) co do malowania to nie jestem pewny i z pl tez , chcialbym dac zrobione przeze mnie emblematy - ale jeszcze nie wiem, zreszta mam ponad 50 roznych ubarwien i malowan f16 napewno cos wymysle
Napisano 16 Październik 200717 l Autor old school lubi weldowac :) symmetry mnie czasem denerwuje niechcac sie dobrze zmirrorowac
Napisano 5 Październik 201212 l Witajcie Moje pytanie brzmi jak zrobic ostre katy w kabinie bo chce zeby otwierala sie kabina i nie moge sobie poradzic z kabina. Kolega wycial ladnie kabine a ja sie mecze i nie moge bo co robie to psuje mi sie mam wypuklenia w siatce itp :(
Napisano 6 Październik 201212 l To bedzie F16 z naszego rodzimego "Aeroklubu F16" z demobilu? Chodzi mi o barwy itp? Co do Symmetry to dziala fajnie tylko musisz miec punkty rowno wzgledem odbicia i wtedy nie zrobi sie tam szpara i automatycznie vertexy sie zWELDują.
Napisano 6 Październik 201212 l He panowie to watek sprzed 5 lat :] nawet watpie ze autor tu jeszcze zaglada. Nominacja do gornika roku rozdane ;)
Napisano 6 Październik 201212 l he he :) a już miałem pisać że chętnie będę zaglądał do wątku bo lubię myśliwce:)
Napisano 7 Październik 201212 l Może i jest z przed 5 lat ale jak jest to po co miałem zakładać nowy znalazłem wiec postanowiłem napisać może ktoś ze chce mi pomóc lecz widzę że nie ma osób spoko. Pozdrawiam
Napisano 7 Październik 201212 l Jak chcesz żeby ktoś ci pomógł to otwórz osobny wątek dodaj screeny a wtedy na pewno znajdzie się ktoś kto pomoże.