AkkA Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Czesc, zrobiłem kolejny model, teraz z kompletam tekstur. C&C mile widziane pzdr. i teksturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 za "nowe"!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 eee tam za nowe, wyglada super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 troche zbyt strylne ale w engnie gry mogłoby zdac egazmin, mozna by cos pomodzic ewentulanie ze specem co by go urozmiacic, w sumie całkiem fajny block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Cały Doom3 był taki sterylny i nikt nie narzekał :) Fajny boksik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Cały Doom3 był taki sterylny i nikt nie narzekał :) Fajny boksik. moze dlatego wszyscy mowili ze doom3 to chłam!:) nie wiem nie gralem!:) ...no to cos fajne, chcociaz nie wiem co to!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 fajna normalka, ale nad diffusem można by jeszcze posiedzieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 mi się podoba, a co do Doom III to był bardzo fajny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ema421 Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 fajne,co to jest ? zeczywisce z jaimis zaciemai i odpryskami farby bylo by ciekawsze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Quake 4 / Doom 3 jak nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 To taki model, który można wcisnąć gdzieś do mapy, inspirowałem się podobnymi z Doom'a 3. Rzeczywiście jest dość sterylny ale taki miał być, odpryski farby mogłyby wyglądąć fajnie ale tak już go zostawie, robiłem go głównie by poćwiczyć normalmapy przed zrobieniem jakiegoś poważniejszego moedlu. Dzieki za komentazre pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 no i tak jak pisalem do gry byłby w sam raz, jedynie prezntacja bylaby fajniejsza gdybys wrzucil jakies fajne swiatelko tak jak na powyzszych skrinach, co do strylnosci to ja mialem na mysli nawet nie odprsyki tylko lekkie zabrudzenia ktore na ogół powstają w roznych zakamarkach rowkach itp, Twój byl taki za czysty jakby go ktos wypucował lub z fabryki odebrał, troche mocniejszych rysy na specu dałby mu waraznie tzw uzywalnosci, tyle ze to oglnie są takie duperel ale powiadają ze diabeł tkwi w szczegółach ;), poza tym na neci byl gdzies bardzo fajny tutek o robieniu tego typu roznych elemntów ,dekorów, scian itp, i byla to rzecz pro, jak zanjde lina to zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 normalmapka super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 donMario prezentacja ze światełkiem i dodatkowymi zabrudzenimi napewno była by ciekawsza ale jestem leniwy i już niebede robił nowej :), z rad postaram się skorzystać przy następnym modelu. Tutoriali nigdy zawiele jak Ci się chce to poszukaj tego linka, może więcej osób z niego skorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 hmm z doswiadczenia wiem ze ludzie lubia wszystko na czym mozna zaczepic oko takze wszelkie usprawiedliwione zabrudzenia czy rdza czy zadrapania, smugi beda tylko na + ale oczywicie nic na sile :-) model jest dosc prosty ale wykonanie jak najbardziej poprawne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Imo spokojnie mozesz dodac warste ze zwyklym noisem na colorze i specu, tak samo druga warste z noisem ale pociagnieta motion blurem gora albo lewo. uzyskasz wlasnie zadrapania i nierownosci. Dodatkowo troche rdzy albo zaciekow nie zaszkodzi tu czy owdzie. Model poprawny pod kazdym wzgledem, moje tipsy to raczej danie mu wiecej milosci niz zarzut. Daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 Matys, Por@szek dzięki za cenne wskazówki, mam nadzieje że uda mi się je wykorzystać w następnym modelu nad którym "pracuje" bo do tego już nie będe wracał pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Nie no, respekt, zawsze mi sie podobaly takie futurystyczne, sterylne (tak, jak futurystycznie to powinno byc czysto i schludnie ;p ) szafy, bloki elektroniki. jakbys mi to pokazal, i powiedzial ze to orginalny model z q4, to bym uwierzyl ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 sam model lp to nic ale te texturki + hd model REWELKA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Szakunec za normalkę - wycisnąłeś z tej siaty naprawdę sporo dzięki niej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 fajne ale lekko przenormowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 wrzucam tego linka o którym pisałem na str2, troche po czasie ale jak potrzeba to nigdy nie mozna znalec a dzis akurat wszedł mi pod ręke z marszu, byc moze rzecz znana w kazdym razie bardzo dobra http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=46&t=373024, gdzies byla na necie jeszcze wersja pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi