Napisano 23 Wrzesień 200717 l halo! ja wcale nie offtopuje! to chyba była oczywista informacja, że też chciałbym się z Wami spotkać!
Napisano 23 Wrzesień 200717 l j to postanowione wpadam, ale nie z polowa krakowa tylko jakimis ludzmi z pcfu z wawy obecnie :D
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor kurcze tylu ludzi fajnych, wypadało sie w końcu pojawić na jakimś zlocie ale jak zwykle byłbym najmłodszy! nienawidzę tego :D biorę to za "Tak będę na zlocie, wpisuj mnie do pewników, będę się dobrze bawić z ludźmi w swoim wieku, a także z szanownym gronem starszych ode mnie, z pewnością z rozmów z wami będę mógł wyciągnąć wiele rad, odpowiedzi na odwiecznie nurtujące mnie pytania i nauki, z poważaniem Ledyr" :D :D :D halo! ja wcale nie offtopuje! (...) ja też nie, (...) Szalony czy z policji :P? Głupi czy żonaty:P? :D banana.split jesteś już wpisany, a to że się zapisujesz na ten zlot (zarówno Ty jak i wszyscy inni) jest normalne i oczekiwane, ale z drógiej strony szalone :D
Napisano 23 Wrzesień 200717 l szalone? to ja o czymś nie wiem? Ja to taki niewtajemniczony jestem sześciesięciopostowiec.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Purple - chyba żonatych nie lubi :) a żonaci też są normalni ( przynajmniej niektórzy ;) ) A jest jakaś oficjalna lista tych którzy będą ?
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor banana.split cała ta imprezka to jeden wielki spontan, z kilku osób zrobiło się nagle kilkadziesiąt, z czego część to naprawdę szalone bestie, szykuje się jeden z największych i najdłuższych zlotów maxa, a wszystko to organizuje zwyczajny member (czyli ja;P), który oprócz podglądania kiedyś forum, to ma na nim dopiero trzymiesięczny staż- jak dla mnie brzmi dosyć oryginalnie :D Ex3qtor leniuszku lista jest na pierwszej stronie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41734 :D ps: no i jak tu odpowiedzieć-powiem że lubie żonatych mężczyzn to zabrzmi dwuznacznie;P powiem że nie lubię to się mogą niektórzy na mnie obrazić, więc powiem tak: "Głupi, czy żonaty"? Pytanko najczęściej zadawane przeze mnie, mojemu narzeczonemu :D
Napisano 24 Wrzesień 200717 l banana.split heheh witam witam fajnie ze bedziesz to sie pogada co tam slychac, bosmy sie dawno nie widzili ;D
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Przepraszam :) faktycznie mi się na pierwszą nie chciało zajrzeć :) Ale żeby nie było że tylko ja się lenię to tam na liście jestem wpisany jako noclegownia a już miejsc nie mam :P Się już doczekać nie mogę soboty :D
Napisano 24 Wrzesień 200717 l banana.split heheh witam witam fajnie ze bedziesz to sie pogada co tam slychac, bosmy sie dawno nie widzili ;D też sie cieszę, na to spotkanko. Z resztą tak naprawdę tylko Ciebie znam więc masz poważne zadanie wkręcić mnie w towarzystwo :D
Napisano 24 Wrzesień 200717 l hmm moze i ja wpadne...ale tydzien to dla mnie stanowczo za dlugo zeby cos planowac :)
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor a purple wcale nie odpisuje na gg bo trzeba najpierw napisć i wysłać :D a tak serio, serio, oj tam oj tam-bo ja gg włączam koło południa... MaciekG: Warsaw Welcome to :)
Napisano 24 Wrzesień 200717 l i o takiej że porze pisałam, dwukrotnie, bez odzewu więcej prób nie podejmuje
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor kurka, ale na prawdę nie widziałam żadnych wiadomości od Ciebie...:o Wskakuj na gadulca- dziś będę do późna;) pozdrawiam:)
Napisano 24 Wrzesień 200717 l A ja jednak nie dotrę - wylądowałem w Łodzi na chorobowym :( A że złapałem ospę, to za prędko nie wstanę... można liczyć na reedycję zlotu? :D
Napisano 24 Wrzesień 200717 l A ja jednak nie dotrę - wylądowałem w Łodzi na chorobowym :( A że złapałem ospę, to za prędko nie wstanę... można liczyć na reedycję zlotu? :D nie, ale można liczyć że odwiedzi Cię po drodze zlotowóz sprawdzając czy jesteś naprawde chory
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Czołem... Kurde akurat w ten weekend jest wyjatkowo w stolicy ale to 3 dniowa wycieczka klasowa i raczej watpie by wychowawca mnie puścił... Ja chce na zlotaaaaaaa ;( ;( Chyba ze znacie jakieś sposoby ?? Pozdrawiam Sadowski25
Napisano 24 Wrzesień 200717 l jednak tez sie pojawie, wezme ze soba pare osob (oczywiscie z gameartu) Przydalyby sie jakies konkrety Purple, o ktorej godzinie i gdzie sie ustawiamy (proponuje metro centrum, chyba ze daleko od knajpki to mozna w innym -szybkim do znalezienia- miejscu sie spotkac. btw ile jest osob ktore nie maja gdzie spac?
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor okej najwyższy czas na jakieś konkrety więc walę to co udało mi sie zebrać ze strzępków informacji z GG, PMów i wątku: ogólny plan zlotu jest tu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41734 Pierwszy dzień wygląda tak: 1.W piątek w ogóle dosyć mało osób się pojawi, będzie napewno ekipa foto+ osoby które u nich nocują... ekipa foto się rozpakuje i wiozę ich na powiśle, możemy wszyscy spotkać się w centrum, np: pod rotundą o godz.13:00 z tamtąd na powiśle do punktu "x" są trzy przystanki autobusowe, więc pod rotundą umówimy się co i jak... 2. tam się rozdwajamy i roztrajamy, bo co poniektórzy chcą zobaczyć Muzeum Wojska Polskiego i obstrykać, jest tez park na sesję zdjęciową, reszta do mnie na chatkę i cherbatkę;) 3.jak obstrykiwacze już skończą obstrykiwanie, idziemy do knajpeczki na integrejszyn (piwko 5zł, tosty OOOgromniasta micha 13zł.;)) 4.wyczłapujemy się na czworaka na trojaka na jak tylko będziecie miec siłę i do domciów zbierać siły na sobotnią balangę (autobusy do centrum kursują do 11 z kawałkiem) pewne rzeczy mogą się na przełomie 2-óch dni zmienić z przyczyn niezależnych ode mnie(np. nie uda mi sie zarezerwować miejsca w knajpie itp...) ............................... nie mam pojęcia ile jest osób które nie mają noclegu:D Poprostu temat zanikł, więc zdaje się,że wszyscy mają, jeśli nie prosze o niezwłoczne skontakcienie się ze mną, to zrobie ostateczną liste poszukujących spanka;)
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Purple a do jakiego pubu w koncu lecimy? autobusy do centrum kursują do 11 z kawałkiem zawsze mozna wracac nocniakiem - szybciej i ekstremalniej ;D e: juz wiem co to za knajpa, sry za zawracanie glowy :P
Napisano 24 Wrzesień 200717 l tweety niestety może się nie pojawić w piątek. ekipę noclegową umieszczę w domku a potem będę musiał chyba znikać z powrotem do pracy. sytuacja wyklaruje się w przeciągu jakichś dwóch dni. Pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200717 l zawsze mozna wracac nocniakiem - szybciej i ekstremalniej ;D nie strasz, prosze cie :/ 3.jak obstrykiwacze już skończą obstrykiwanie, idziemy do knajpeczki na integrejszyn (piwko 5zł, tosty OOOgromniasta micha 13zł.;)) Ja bym sie pisal na to, wczesniej pod rotunde raczej nie zdaze :( O ktorej to mniej wiecej moze byc?
Napisano 24 Wrzesień 200717 l nie strasz, prosze cie :/ nie ma czym ;) Rowniez obstawialbym by pod rotunda spotkac sie juz JAK bedziemy jechac na pola mokotowskie do pubu w konkretnych celach - razem ;) . Jezeli nie, bezposrednio wpadne do knajpy.
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor Purple a do jakiego pubu w koncu lecimy? zawsze mozna wracac nocniakiem - szybciej i ekstremalniej ;D w piątek do knajpeczki na powiślu, w sobotę do knajpy przy polach mokotowskich gdzie odbędzie się główna biba w zarezerwowanej sali:) ps: masz rację niezła ekstrema w zasadzie nocna są (+18:D) zdaża się wszystko, a kiedys przezyłam nawet imprezę w nocniaku- poprostu grupka na tyłach grała na gitarce i chlała i kto wsiadał ten sie przyłączał i wyjmował bro jeśli miał- to dopiero było, cały autobus full integrejszyn... ale to naprawde był wyjątek! Zazwyczaj jedynej integracji jaką można uraczyc w Warszawskich nocniakach to bardzo nachalna integracja jednostronna tego pana za Tobą, co właśnie chciałby na Ciebie puścić cos bardzo kolorowego :D
Napisano 25 Wrzesień 200717 l w piątek do knajpeczki na powiślu bylbym wdzieczny za jakies kokretniejsze dane ;)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor http://www.podmosteczkiem.pl/ ;) a tak bardzo konkretnie to nie chcę się wypowiadać bo dopiro jutro będę robić rezerwejszyn, oni w piatki maja stałych bywalców, więc nie wiem na 100% czy się da, jak nie to coś innego będzie kombinowane... w kwestii zaś dzielnicy powiśle, to chodzi mi o fragment na wysokości mostu poniatowskiego do którego prosto od centrum są 3przystanki tramwajowe... pozdrawiam:)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Ja myslalem ze moze uda mi sie wyskoczyc w ten weekend do warszawy, ale niestety nie ma takiej mozliwosci - a szkoda, bo chcialem przyjechac... :( Na szczescie zloty max3d sa coraz czesciej, wiec "jak nie dzis to jutro". Pozdrawiam i dobrej zabawy zycze.
Napisano 25 Wrzesień 200717 l ja tez chce w piątek iść popstrykać foty :( kto za mnie pójdzie do pracy :(
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor czytać uważniejproszę , a nie pytać się dwieście razy o to samo (hehe, brzmię jak jakiś wykładowaca- to jest niepokojące :D)...knajpa do której idziemy na nockę w sobotę: http://www.equilibrium.waw.pl/main.php?e=2 Thorgal szkoda... OhMyGosh można też popstrykać w sobotę do 18 na mieście, a później tez możesz obstrykac imprezke, a później też mozesz pstrykać nasze kace i zakwasy poranne, a później jeszcze kawał niedzieli...znaczy się bierz sprzęcik i do dzieła! ;) A może by mi ktoś naprawił Zenita? Bo też chcę pstrykać :)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Tylko proszę mnie pilnować abym nie piła %, jeśli stawie opór, zakuć w kajdany z góry dziekuję Czy można tam płacić kartą?
Napisano 25 Wrzesień 200717 l ojej ojej.. nie śledzę wątku od początku, a na pierwszej stronie gdzie jest ogólne info, nie ma nic o tym gdzie się bawimy w sobotę :P
Napisano 25 Wrzesień 200717 l ojej ojej.. nie śledzę wątku od początku, a na pierwszej stronie gdzie jest ogólne info, nie ma nic o tym gdzie się bawimy w sobotę :P knajpa do której idziemy na nockę w sobotę: http://www.equilibrium.waw.pl/main.php?e=2 wyręczę purple aby po raz setny nie pisala ;)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l ojej ojej.. nie śledzę wątku od początku, a na pierwszej stronie gdzie jest ogólne info, nie ma nic o tym gdzie się bawimy w sobotę :P banany mają negatywny wpływ na pamięć i postrzeganie świata OhMyGosh - ja cię przypilnuję
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor OhMyGosh upijemy Cię tak,że nie będzierz pamiętała że piłaś:D A dla wszystkich w temacie ciekawostka od "Manowar": http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=600501#post600501 :D
Napisano 25 Wrzesień 200717 l czyli co w piątek tylko foto-spotkanie? Pro Only?;-) tak btw. metro przecież teraz krąży nawet w nocy w weekendy. nocne to nie aż taki hardcore. Nocne we Wrocku to jest hardcore. przynajmniej jak raz byłem to było ze 100 osób, a kierowca pruł 100.
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor Cruzh nie pro "Only foto", tylko spotkanie wszystkich, którzy przyjadą w piątek! o metrze to nie wiedziałam-dobrze wiedzieć, dzięki :D
Napisano 25 Wrzesień 200717 l ok ;) moze mi ktos napisac co jak i kiedy bo ciagle ktos kreci i juz nie wiem ocb ;) gdzie i kiedy sie spotykamy ? moze standardowa miejscowka przy metrze centrum a pozniej z buta do pubu ? czy jak tym razem bedzie bo z tymi kobietami ... :D:D
Napisano 25 Wrzesień 200717 l aaa to wbijam już w piątek do was. placyk przy metro centrum najlepsza miejscówa. Ale chyba metrem sie pojedzie. Bo specjalnie z buta podrodze niema co oglądać.
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor W Piątek o godzinie 13 spotykamy się Niech i wam będzie na placyku przy metrze centrum!Wszyscy tam będziemy i rozplanujemy dojazd, bo jedziemy (a nie z buta) na powiśle, tam, Ci co chcą idą ( jeszcze raz powtarzam) do Muzeum Wojska Polskiego robić foty, Ci co chcą do parku robic foty, a reszta do mnie na cherbatkę i ciastka lub piwko i fajki :D później wszyscy przenosimy sie do knajpy o jakieś 150metrów oddalonej odemnie i tam spędzamy wieczór, a potem się rozstajemy do swych domków co jest nie jasne? no i jeszcze wam to zobrazuję: pozdrawiam:) a to ja, żebyście wiedzieli kogo szukać na placyku: pewnie będę gorzej wyglądać, bo znając życie wiele osób się spóźni, a ja przyżekam wam sterczeć heroicznie od tej 13:00 i na was czekać;)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Jak was zlapac kiedy bedziecie przenosic sie do knajlpki? ps. fajne wlosy :)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Purple, patrząc na mapkę pani niezbyt miejscowa co? ;) Metro między śródmieściem a centralną ;) a powiśle na Wiśle i po nie tej stronie :D ;). A tak aby nie spamować, raczej mnie nie będzie, akurat wypadło na jedyny weekend we wrześniu w który nie mogę... Ale cóż zrobić. Bawcie się dobrze. (wykombinuje się inną okazję aby się popoznawać, a co :P)
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor Jak was zlapac kiedy bedziecie przenosic sie do knajlpki? ps. fajne wlosy :) Ty pamiętam,że jakoś z pragi jedziesz (warszawskiej ofcors:D), no to daj nr. tel na gadu i sie zgadamy co i jak, masz dosyć niedaleko do celu naszej podróży;) Purple, patrząc na mapkę pani niezbyt miejscowa co? ;) Metro między śródmieściem a centralną ;) a powiśle na Wiśle i po nie tej stronie :D ;). A tak aby nie spamować, raczej mnie nie będzie, akurat wypadło na jedyny weekend we wrześniu w który nie mogę... Ale cóż zrobić. Bawcie się dobrze. (wykombinuje się inną okazję aby się popoznawać, a co :P) oj, bo nie było dokładniej, bo już dokładniejszy widok tobyły ulice obok mnie, więc tak na ślepo walnęłam krzyżykiem w centrum,mniej więcej się zgadza, a co do powiśla, to mieszkam na granicy centrum z powiślem, ale jeszcze po tej centralnej stronie, korespondencyjnie powisle;) a i jeszcze anex rzuciłam z dogłębniejszą wizualizacją ^(znalazłam swój domek na necie:D) Ps: Gotham Dawaj na zlot, Klicek dobrze rzecze, chociaz na godzinkę! Skoro żeś miejscowy, to wiesz co i jak, pojaw sie na imprezce chociaż...
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor max dobra wykreślone:) jeśli ktoś ma jeszcze jakies pytania, albo się chce jeszcze zapisać, to zapraszam zarówno na wątek jak i na gadu:)
Napisano 26 Wrzesień 200717 l czyli pijemy piatek/sobota/niedziela czy jak bo juz sam niewiem, w sobote jest niezla impreza w klubie 55, mozna dla sie tam wbic jakas specekipa, poza tym widze ze to co pokazujecie jest blizko loozter wiec tam tez mozna kol 5-6 uderzyc na maly boost chemiczny :)
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor Pijemy w piątek, sobotę i niedzielę (jeśli jeszcze siłę będziecie mieć;)) ale w ustalonychch różnych miejscówkach...możemy być w różnych knajpach w sobotę -ALE PRZED 18:00!!! Na 18 mamy zarezerwowaną salę, jak sie nie pojawimy to bulimy!!!
Napisano 26 Wrzesień 200717 l nie jest pewne czy zdążymy na 13, startujemy z wro o 7, z miesta przebijemy sie o 8 malo prawdopodobne ze na 13 ale ok