Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 59,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

j to postanowione wpadam, ale nie z polowa krakowa tylko jakimis ludzmi z pcfu z wawy obecnie :D

Napisano
  • Autor
kurcze tylu ludzi fajnych, wypadało sie w końcu pojawić na jakimś zlocie ale jak zwykle byłbym najmłodszy! nienawidzę tego :D

biorę to za "Tak będę na zlocie, wpisuj mnie do pewników, będę się dobrze bawić z ludźmi w swoim wieku, a także z szanownym gronem starszych ode mnie, z pewnością z rozmów z wami będę mógł wyciągnąć wiele rad, odpowiedzi na odwiecznie nurtujące mnie pytania i nauki, z poważaniem Ledyr" :D :D :D

halo! ja wcale nie offtopuje! (...)

ja też nie,

(...)

Szalony czy z policji :P?

Głupi czy żonaty:P? :D

banana.split jesteś już wpisany, a to że się zapisujesz na ten zlot (zarówno Ty jak i wszyscy inni) jest normalne i oczekiwane, ale z drógiej strony szalone :D

Napisano

Purple - chyba żonatych nie lubi :) a żonaci też są normalni ( przynajmniej niektórzy ;) )

A jest jakaś oficjalna lista tych którzy będą ?

Napisano
  • Autor

banana.split cała ta imprezka to jeden wielki spontan, z kilku osób zrobiło się nagle kilkadziesiąt, z czego część to naprawdę szalone bestie, szykuje się jeden z największych i najdłuższych zlotów maxa, a wszystko to organizuje zwyczajny member (czyli ja;P), który oprócz podglądania kiedyś forum, to ma na nim dopiero trzymiesięczny staż- jak dla mnie brzmi dosyć oryginalnie :D

Ex3qtor leniuszku lista jest na pierwszej stronie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41734 :D

ps: no i jak tu odpowiedzieć-powiem że lubie żonatych mężczyzn to zabrzmi dwuznacznie;P powiem że nie lubię to się mogą niektórzy na mnie obrazić, więc powiem tak: "Głupi, czy żonaty"? Pytanko najczęściej zadawane przeze mnie, mojemu narzeczonemu :D

Napisano

banana.split heheh witam witam fajnie ze bedziesz to sie pogada co tam slychac, bosmy sie dawno nie widzili ;D

Napisano

Przepraszam :) faktycznie mi się na pierwszą nie chciało zajrzeć :) Ale żeby nie było że tylko ja się lenię to tam na liście jestem wpisany jako noclegownia a już miejsc nie mam :P

Się już doczekać nie mogę soboty :D

Napisano
banana.split heheh witam witam fajnie ze bedziesz to sie pogada co tam slychac, bosmy sie dawno nie widzili ;D

też sie cieszę, na to spotkanko. Z resztą tak naprawdę tylko Ciebie znam więc masz poważne zadanie wkręcić mnie w towarzystwo :D

Napisano

hmm moze i ja wpadne...ale tydzien to dla mnie stanowczo za dlugo zeby cos planowac :)

Napisano
  • Autor
a purple wcale nie odpisuje na gg

bo trzeba najpierw napisć i wysłać :D

a tak serio, serio, oj tam oj tam-bo ja gg włączam koło południa...

MaciekG: Warsaw Welcome to :)

Napisano

i o takiej że porze pisałam, dwukrotnie, bez odzewu

więcej prób nie podejmuje

Napisano
  • Autor

kurka, ale na prawdę nie widziałam żadnych wiadomości od Ciebie...:o

Wskakuj na gadulca- dziś będę do późna;)

pozdrawiam:)

Napisano

A ja jednak nie dotrę - wylądowałem w Łodzi na chorobowym :( A że złapałem ospę, to za prędko nie wstanę... można liczyć na reedycję zlotu? :D

Napisano
A ja jednak nie dotrę - wylądowałem w Łodzi na chorobowym :( A że złapałem ospę, to za prędko nie wstanę... można liczyć na reedycję zlotu? :D

nie, ale można liczyć że odwiedzi Cię po drodze zlotowóz sprawdzając czy jesteś naprawde chory

Napisano

Czołem...

Kurde akurat w ten weekend jest wyjatkowo w stolicy ale to 3 dniowa wycieczka klasowa i raczej watpie by wychowawca mnie puścił...

Ja chce na zlotaaaaaaa ;( ;(

Chyba ze znacie jakieś sposoby ??

Pozdrawiam

Sadowski25

Napisano

jednak tez sie pojawie, wezme ze soba pare osob (oczywiscie z gameartu)

Przydalyby sie jakies konkrety Purple, o ktorej godzinie i gdzie sie ustawiamy (proponuje metro centrum, chyba ze daleko od knajpki to mozna w innym -szybkim do znalezienia- miejscu sie spotkac.

btw ile jest osob ktore nie maja gdzie spac?

Napisano
  • Autor

okej najwyższy czas na jakieś konkrety więc walę to co udało mi sie zebrać ze strzępków informacji z GG, PMów i wątku:

ogólny plan zlotu jest tu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41734

Pierwszy dzień wygląda tak:

1.W piątek w ogóle dosyć mało osób się pojawi, będzie napewno ekipa foto+ osoby które u nich nocują...

ekipa foto się rozpakuje i wiozę ich na powiśle, możemy wszyscy spotkać się w centrum, np: pod rotundą o godz.13:00 z tamtąd na powiśle do punktu "x" są trzy przystanki autobusowe, więc pod rotundą umówimy się co i jak...

2. tam się rozdwajamy i roztrajamy, bo co poniektórzy chcą zobaczyć Muzeum Wojska Polskiego i obstrykać, jest tez park na sesję zdjęciową, reszta do mnie na chatkę i cherbatkę;)

3.jak obstrykiwacze już skończą obstrykiwanie, idziemy do knajpeczki na integrejszyn (piwko 5zł, tosty OOOgromniasta micha 13zł.;))

4.wyczłapujemy się na czworaka na trojaka na jak tylko będziecie miec siłę i do domciów zbierać siły na sobotnią balangę (autobusy do centrum kursują do 11 z kawałkiem)

pewne rzeczy mogą się na przełomie 2-óch dni zmienić z przyczyn niezależnych ode mnie(np. nie uda mi sie zarezerwować miejsca w knajpie itp...)

...............................

nie mam pojęcia ile jest osób które nie mają noclegu:D Poprostu temat zanikł, więc zdaje się,że wszyscy mają, jeśli nie prosze o niezwłoczne skontakcienie się ze mną, to zrobie ostateczną liste poszukujących spanka;)

Napisano

Purple a do jakiego pubu w koncu lecimy?

autobusy do centrum kursują do 11 z kawałkiem

zawsze mozna wracac nocniakiem - szybciej i ekstremalniej ;D

e: juz wiem co to za knajpa, sry za zawracanie glowy :P

Napisano

tweety niestety może się nie pojawić w piątek. ekipę noclegową umieszczę w domku a potem będę musiał chyba znikać z powrotem do pracy. sytuacja wyklaruje się w przeciągu jakichś dwóch dni.

Pozdrawiam

Napisano

nie strasz, prosze cie :/

3.jak obstrykiwacze już skończą obstrykiwanie, idziemy do knajpeczki na integrejszyn (piwko 5zł, tosty OOOgromniasta micha 13zł.;))

Ja bym sie pisal na to, wczesniej pod rotunde raczej nie zdaze :( O ktorej to mniej wiecej moze byc?

Napisano

nie strasz, prosze cie :/

nie ma czym ;)

Rowniez obstawialbym by pod rotunda spotkac sie juz JAK bedziemy jechac na pola mokotowskie do pubu w konkretnych celach - razem ;) . Jezeli nie, bezposrednio wpadne do knajpy.

Napisano
  • Autor
Purple a do jakiego pubu w koncu lecimy?

w piątek do knajpeczki na powiślu, w sobotę do knajpy przy polach mokotowskich gdzie odbędzie się główna biba w zarezerwowanej sali:)

ps: masz rację niezła ekstrema w zasadzie nocna są (+18:D) zdaża się wszystko, a kiedys przezyłam nawet imprezę w nocniaku- poprostu grupka na tyłach grała na gitarce i chlała i kto wsiadał ten sie przyłączał i wyjmował bro jeśli miał- to dopiero było, cały autobus full integrejszyn...

ale to naprawde był wyjątek! Zazwyczaj jedynej integracji jaką można uraczyc w Warszawskich nocniakach to bardzo nachalna integracja jednostronna tego pana za Tobą, co właśnie chciałby na Ciebie puścić cos bardzo kolorowego :D

Napisano
  • Autor

http://www.podmosteczkiem.pl/ ;)

a tak bardzo konkretnie to nie chcę się wypowiadać bo dopiro jutro będę robić rezerwejszyn, oni w piatki maja stałych bywalców, więc nie wiem na 100% czy się da, jak nie to coś innego będzie kombinowane...

w kwestii zaś dzielnicy powiśle, to chodzi mi o fragment na wysokości mostu poniatowskiego do którego prosto od centrum są 3przystanki tramwajowe...

Napisano
jak nie to coś innego będzie kombinowane...

domówka? :P

Napisano

Ja myslalem ze moze uda mi sie wyskoczyc w ten weekend do warszawy, ale niestety nie ma takiej mozliwosci - a szkoda, bo chcialem przyjechac... :(

Na szczescie zloty max3d sa coraz czesciej, wiec "jak nie dzis to jutro".

Pozdrawiam i dobrej zabawy zycze.

Napisano
  • Autor

czytać uważniejproszę , a nie pytać się dwieście razy o to samo (hehe, brzmię jak jakiś wykładowaca- to jest niepokojące :D)...knajpa do której idziemy na nockę w sobotę: http://www.equilibrium.waw.pl/main.php?e=2

Thorgal szkoda...

OhMyGosh można też popstrykać w sobotę do 18 na mieście, a później tez możesz obstrykac imprezke, a później też mozesz pstrykać nasze kace i zakwasy poranne, a później jeszcze kawał niedzieli...znaczy się bierz sprzęcik i do dzieła! ;)

A może by mi ktoś naprawił Zenita? Bo też chcę pstrykać :)

Napisano

Tylko proszę mnie pilnować abym nie piła %, jeśli stawie opór, zakuć w kajdany

z góry dziekuję

Czy można tam płacić kartą?

Napisano

ojej ojej.. nie śledzę wątku od początku, a na pierwszej stronie gdzie jest ogólne info, nie ma nic o tym gdzie się bawimy w sobotę :P

Napisano
ojej ojej.. nie śledzę wątku od początku, a na pierwszej stronie gdzie jest ogólne info, nie ma nic o tym gdzie się bawimy w sobotę :P

banany mają negatywny wpływ na pamięć i postrzeganie świata

OhMyGosh - ja cię przypilnuję

Napisano

czyli co w piątek tylko foto-spotkanie? Pro Only?;-)

tak btw. metro przecież teraz krąży nawet w nocy w weekendy.

nocne to nie aż taki hardcore. Nocne we Wrocku to jest hardcore. przynajmniej jak raz byłem to było ze 100 osób, a kierowca pruł 100.

Napisano
  • Autor

Cruzh nie pro "Only foto", tylko spotkanie wszystkich, którzy przyjadą w piątek!

o metrze to nie wiedziałam-dobrze wiedzieć, dzięki :D

Napisano

ok ;) moze mi ktos napisac co jak i kiedy bo ciagle ktos kreci i juz nie wiem ocb ;) gdzie i kiedy sie spotykamy ? moze standardowa miejscowka przy metrze centrum a pozniej z buta do pubu ? czy jak tym razem bedzie bo z tymi kobietami ... :D:D

Napisano

aaa to wbijam już w piątek do was.

placyk przy metro centrum najlepsza miejscówa. Ale chyba metrem sie pojedzie. Bo specjalnie z buta podrodze niema co oglądać.

Napisano
  • Autor

W Piątek o godzinie 13 spotykamy się Niech i wam będzie na placyku przy metrze centrum!Wszyscy tam będziemy i rozplanujemy dojazd, bo jedziemy (a nie z buta) na powiśle, tam, Ci co chcą idą ( jeszcze raz powtarzam) do Muzeum Wojska Polskiego robić foty, Ci co chcą do parku robic foty, a reszta do mnie na cherbatkę i ciastka lub piwko i fajki :D

później wszyscy przenosimy sie do knajpy o jakieś 150metrów oddalonej odemnie i tam spędzamy wieczór, a potem się rozstajemy do swych domków

co jest nie jasne?

no i jeszcze wam to zobrazuję:

dobramapkapitekyb6.jpg

beznazwy1ws8.jpg

powileczerwlq3.jpg

a to ja, żebyście wiedzieli kogo szukać na placyku:

jazm6gk1.jpg

pewnie będę gorzej wyglądać, bo znając życie wiele osób się spóźni, a ja przyżekam wam sterczeć heroicznie od tej 13:00 i na was czekać;)

Napisano

Jak was zlapac kiedy bedziecie przenosic sie do knajlpki?

ps. fajne wlosy :)

Napisano

Purple, patrząc na mapkę pani niezbyt miejscowa co? ;) Metro między śródmieściem a centralną ;) a powiśle na Wiśle i po nie tej stronie :D ;).

A tak aby nie spamować, raczej mnie nie będzie, akurat wypadło na jedyny weekend we wrześniu w który nie mogę... Ale cóż zrobić. Bawcie się dobrze. (wykombinuje się inną okazję aby się popoznawać, a co :P)

Napisano
  • Autor
Jak was zlapac kiedy bedziecie przenosic sie do knajlpki?

ps. fajne wlosy :)

Ty pamiętam,że jakoś z pragi jedziesz (warszawskiej ofcors:D), no to daj nr. tel na gadu i sie zgadamy co i jak, masz dosyć niedaleko do celu naszej podróży;)

Purple, patrząc na mapkę pani niezbyt miejscowa co? ;) Metro między śródmieściem a centralną ;) a powiśle na Wiśle i po nie tej stronie :D ;).

A tak aby nie spamować, raczej mnie nie będzie, akurat wypadło na jedyny weekend we wrześniu w który nie mogę... Ale cóż zrobić. Bawcie się dobrze. (wykombinuje się inną okazję aby się popoznawać, a co :P)

oj, bo nie było dokładniej, bo już dokładniejszy widok tobyły ulice obok mnie, więc tak na ślepo walnęłam krzyżykiem w centrum,mniej więcej się zgadza, a co do powiśla, to mieszkam na granicy centrum z powiślem, ale jeszcze po tej centralnej stronie, korespondencyjnie powisle;)

a i jeszcze anex rzuciłam z dogłębniejszą wizualizacją ^(znalazłam swój domek na necie:D)

Ps: Gotham Dawaj na zlot, Klicek dobrze rzecze, chociaz na godzinkę! Skoro żeś miejscowy, to wiesz co i jak, pojaw sie na imprezce chociaż...

Napisano
  • Autor

max dobra wykreślone:)

jeśli ktoś ma jeszcze jakies pytania, albo się chce jeszcze zapisać, to zapraszam zarówno na wątek jak i na gadu:)

Napisano

czyli pijemy piatek/sobota/niedziela czy jak bo juz sam niewiem, w sobote jest niezla impreza w klubie 55, mozna dla sie tam wbic jakas specekipa, poza tym widze ze to co pokazujecie jest blizko loozter wiec tam tez mozna kol 5-6 uderzyc na maly boost chemiczny :)

Napisano
  • Autor

Pijemy w piątek, sobotę i niedzielę (jeśli jeszcze siłę będziecie mieć;)) ale w ustalonychch różnych miejscówkach...możemy być w różnych knajpach w sobotę -ALE PRZED 18:00!!! Na 18 mamy zarezerwowaną salę, jak sie nie pojawimy to bulimy!!!

Napisano

nie jest pewne czy zdążymy na 13, startujemy z wro o 7, z miesta przebijemy sie o 8 malo prawdopodobne ze na 13 ale ok