nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 WitaM!! trzeba chyba "rozpoczac" minibitwe :D dzisiaj postaram sie wrzucic model glowy :) tylko zastanawiam sie jakie dac cialko chodzi o ciuchy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Beeez ciuchów :) Czekam na główkę ,powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 bez ciuszkow bedzie tylko dla mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Beeez ciuchów Albo w bikini. Powodzenia w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 :D fajno, tylko sie nie zakochaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Matys za pozno ... juz sie zakochal :D niechcialbym byc w tym pokoju po jej wymodelowaniu ;) knoł łat aj min niggaz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Matys-->hehe klicek ma racje :D Klicek-->wolalbym nie wiedziec co miales na mysli :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 oj Ty juz wiesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 hahahha, wymiekam :D nielot a Ty juz alby kiedys nie modelowales ? w kazdym razie powodzenia i jakbys znalazl jakies fajne referki to wzucaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 hehe juz od ponad roku dzien w dzien widze u nielota opis na gg : "Jessica Alba, I love You, I need You, I want You" :D, zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 i tak skończy się na modelu.... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 max--> hehe zawsze mam ten opis na gg :D Ardeni--> ciiiiiii:D mialem pokazac co zrobilem ale nie pokaze dam jak skoncze modelowac glowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 można później z modelu 3d zrobić formę i odlać Dżesikę w skali 1:1 z jakiegoś silikonu podobnego do skóry z detalami itd :D nielot zarobisz na tym hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 dawaj dawaj , mailes cos pokazac i to juz wczoraj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udytzkey Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 nielot007 - no no fajny wybor, jeszcze nic nie moge powiedziec, ale chyba ciezko bedzie zrobic te bujne wlosy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 dzieki za komensy :) dopiero teraz usiadlem do kompa, wiec cos w nocy pokaze :D Udytzkey--> jesli chodzi o wlosy to caly czasz o nich mysle wiem jaka technika je zrobie bedzie to moj debiut ;) jeszcze nie wiem jaka fryzure zrobie ale jak sie uda zrobic fajne wlosy to moze zrobie z dwie fryzury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 no i 2 kartki komentów a hipka ni ma :(, chyba Ci zorbie konkurencje co bys nie czul sie samotny i bez motywacji na palcu boju ale to jesli sie obrobie z uv i czesciowo z texurami do kwadratu w kazdym razie jako przebitka będzie charlize theron :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Nielot007 dawaj Jessice Albę lud się niecierpliwi. DonMario żebym ja tego bodypainta trochę umiał to też bym coś zrobił. Mało jest do tego tutków w necie a uważam że programik jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 E no nie popędzajcie przesadnie, opóźnienie może być spowodowane po prostu dużymi wymaganiami autora wobec własnej pracy a to jest jak najbardziej pozytywne. ;) (i zrozumiałe zważywszy trudny temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Witam!! dzieki za posty :D hehe jesli chodzi o to ze nic nie wrzucam to Gotham to dobrze ujal :D bo glowa (bez wlosow) jest juz wymodelowana od jakis dwoch dni, ale jako ze mam wymagania czyli musi byc super a na dodatek sobie utrudnilem zadanie i robie ja odrazu z usmiechem(robie taki usmiech--> http://jessicaglam.free.fr/images-news/mark02.jpg) a cholernie ciezko jest zrobic naturalny usmiech, ale postaram sie niedlugo pokazac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 nielot007-daj sobie spokój z modelowaniem ,wątek się rozwija nawet bez modelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 no tak ale robisz to w low poly , mid poly? w old schoolu będzie czy z normalmi? jesli najprostszą metodą tzn low poly do jakies 5k trisów i z tradycyjna textura tylko to ten usmiech nie pownien byc trudny dla takiego zaprawionego w bojach goscia jak Ty, fakt ze na modelu go nie bedzie za duzo widac poza rozchylonymi ustami ale reszta za to bedzie juz na texturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Dawaj nielot pokazuj coś narazie wystrugał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Witam!! ok pokaze choc narazie nie jest to co chce osiagnac :) jeszcze sporo poprawek :) Mario--> robie lowpoly, nie bedzie normalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ładne ma zęby chyba jest dobrze ale po mojemu zrób jej większe te policzki czy jak się to zwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 fajnie fajnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 kombinuj, kombinuj, bo warto ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 hehe dzieki za komentsy :) troche poprawilem, i aby nie byla lysa zrobilem na szybko fryzure :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 jest spoko, ale brak sexu edit : acha i jeszcze jedno, kobiety nie maja takiego luku brwiowego, to jest cecha zdecydowanie meska, wiesz testosteronik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 i chyba troche bardziej plaski i szerszy nos (miedzy oczkami) trudnys temat se wybral :) miedzy innymi dlatego ze moc rozpraszajaca tego dziewczecia jest przeogromna... pasoaxz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 nielot uważaj z tymi zębami, bo jak zrobisz brzydkie to będzie po modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 no i idze ciekawie, ale wydaje mi ze ma troche zbyt wysunięta szczene do przodu, poza tym nie wiem czy przez modelowanie tego usmiechu nie wpędzisz sie w kłopoty bo to w sumie low poly i fianlnie moze to roznie wygladac, wiadmo ze jesli to robisz to nie po to zeby fialnie bylo z self ilumination w okolichach 60-70 tylko nizej a tu juz moga sie pojawic dziwne rzeczy , w kazdym razie główka jest podobna do tej pani bez 2 zdań : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 nom nosek psuje cały efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udytzkey Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 niezle, przypomina mi troszke moja kolezanke;), tak jak juz donMario pisal szkoda ze tylko low-poly robisz na tak skomplikowanym modelu, ciekawe czy wlosy takie krotkie zostana? czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Witam!! KLICEK--> dzieki postaram sie poprawic :) ftorek--> hehe racja nos taki kulfoniasty wyszedl :D kuba--> zobaczymy jak wyjdzie, nigdy nie robilem zebow/usmiechu... Mario--> ze szczeka to mialem duzo problemow i do konca tez nie ejstem przekonany ze jest we wlasciwym miejscu, jesli chodzi o usmiech to sam nie wiem jak to wyjdzie,zobaczymy :) giorgione--> :) dzieki poprawimy :p Udytzkey-->jak bym mial robic jeszcze normalki moglbym nie wyrobic ale zobaczymy pierw zrobie low poly pozniej mapowanie...tex... jesli chodzi o wlosy to nie wiem, ciagle mysle nad jej fryzura :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Nosek musisz poprawić. Musi być mniejszy i delikatniejszy. A Ty zrobiłeś taką troche klukwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 moc rozpraszajaca tego dziewczecia jest przeogromna... dla mnie to brzydal :D nielot jedzieszszsz mistrzuuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 dla mnie to brzydal :D jak bym mial wladze dostal bys BANa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 no bardzo fajnie :) nie potrafie okreslic czy jest podobna, bo jej nie znam hhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 masz tu w ramach motywacji :D http://www.srandaweb.com/view.php?cisloclanku=2007090076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 dzieki Tadek :) Nielot poogladalem i powiem ze jest super, jedyny problem to okolice oczu i brawi, nadal za bardzo wystaja (przy nosku) tam po boku na oczach sa ok! powodzenia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 nadal jakos ta broda mi cos nie teges troche, a moze pyknąłbys skirna totalnie z perespektywy z boku bez włosów? ogolnie jako głowa wygłada bardzo ql widac ze to gut modleing : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Witam!! KLICEK--> dzieki powalcze jeszcze z tymi lukami :) Tadek--> super zdjecia :D Mario--> mnie tez cos nie gra :D ok takie cos : 1.poprawiony 2.stary 3.boki polewej stary po prawej nowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 no i ta nowa lepjej jakos tak wyglada, jest minimalan roznica ale na kozysc szczeoglnie to wiadac na 1 i2 obrazku, zreszta jak dorobisz spod brody i szyje sam ocenisz czy jest gut , bo taki nie pelny modeling często potrafi zmylic i to niezle, nie wiem ale z włosami na poprzednich skrinach sprawial wraznie bardziej wysunietej tej szczeny, tu na obrazkach z boku nie jest to tak widoczne, a moze mi padło juz na mózg : D i szukam dziury w całym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Mario--> dzieki za zainteresowanie, dalej mi cos nie pasuje :D ale zobaczymy,poprawie jeszcze te luki i zaczynam cialko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 nie no zaitersowanie to musi byc bo to kawal dobrego modelu jak wiekszosc Twojej produkcji mam jedynie nadziej ze wkoncu jednak sie przelamiesz i pykniesz texturki do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Mario--> dzieki :) bede sie staral przelamac i zrobic tex :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 szczerze mowiac jest super :) czuc ze to kobieta, ale ja nie potrafie wyczuc podobienstwa, ale to jest moj problem z wiekszoscia rzeczy hehe, pykniesz texturke na tym co masz teraz i bedzie ideal! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 http://www.srandaweb.com/view.php?cisloclanku=2007060213 to masz tu jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi