Napisano 10 Wrzesień 200717 l WitaM!! trzeba chyba "rozpoczac" minibitwe :D dzisiaj postaram sie wrzucic model glowy :) tylko zastanawiam sie jakie dac cialko chodzi o ciuchy :) pozdro
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Matys za pozno ... juz sie zakochal :D niechcialbym byc w tym pokoju po jej wymodelowaniu ;) knoł łat aj min niggaz ? ;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor Matys-->hehe klicek ma racje :D Klicek-->wolalbym nie wiedziec co miales na mysli :D:D
Napisano 10 Wrzesień 200717 l hahahha, wymiekam :D nielot a Ty juz alby kiedys nie modelowales ? w kazdym razie powodzenia i jakbys znalazl jakies fajne referki to wzucaj ;)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l hehe juz od ponad roku dzien w dzien widze u nielota opis na gg : "Jessica Alba, I love You, I need You, I want You" :D, zycze powodzenia :)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor max--> hehe zawsze mam ten opis na gg :D Ardeni--> ciiiiiii:D mialem pokazac co zrobilem ale nie pokaze dam jak skoncze modelowac glowe :D
Napisano 10 Wrzesień 200717 l można później z modelu 3d zrobić formę i odlać Dżesikę w skali 1:1 z jakiegoś silikonu podobnego do skóry z detalami itd :D nielot zarobisz na tym hehehehe
Napisano 11 Wrzesień 200717 l nielot007 - no no fajny wybor, jeszcze nic nie moge powiedziec, ale chyba ciezko bedzie zrobic te bujne wlosy ?
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Autor dzieki za komensy :) dopiero teraz usiadlem do kompa, wiec cos w nocy pokaze :D Udytzkey--> jesli chodzi o wlosy to caly czasz o nich mysle wiem jaka technika je zrobie bedzie to moj debiut ;) jeszcze nie wiem jaka fryzure zrobie ale jak sie uda zrobic fajne wlosy to moze zrobie z dwie fryzury :)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l no i 2 kartki komentów a hipka ni ma :(, chyba Ci zorbie konkurencje co bys nie czul sie samotny i bez motywacji na palcu boju ale to jesli sie obrobie z uv i czesciowo z texurami do kwadratu w kazdym razie jako przebitka będzie charlize theron :D
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Nielot007 dawaj Jessice Albę lud się niecierpliwi. DonMario żebym ja tego bodypainta trochę umiał to też bym coś zrobił. Mało jest do tego tutków w necie a uważam że programik jest super.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l E no nie popędzajcie przesadnie, opóźnienie może być spowodowane po prostu dużymi wymaganiami autora wobec własnej pracy a to jest jak najbardziej pozytywne. ;) (i zrozumiałe zważywszy trudny temat)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! dzieki za posty :D hehe jesli chodzi o to ze nic nie wrzucam to Gotham to dobrze ujal :D bo glowa (bez wlosow) jest juz wymodelowana od jakis dwoch dni, ale jako ze mam wymagania czyli musi byc super a na dodatek sobie utrudnilem zadanie i robie ja odrazu z usmiechem(robie taki usmiech--> http://jessicaglam.free.fr/images-news/mark02.jpg) a cholernie ciezko jest zrobic naturalny usmiech, ale postaram sie niedlugo pokazac ;)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l nielot007-daj sobie spokój z modelowaniem ,wątek się rozwija nawet bez modelu :)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l no tak ale robisz to w low poly , mid poly? w old schoolu będzie czy z normalmi? jesli najprostszą metodą tzn low poly do jakies 5k trisów i z tradycyjna textura tylko to ten usmiech nie pownien byc trudny dla takiego zaprawionego w bojach goscia jak Ty, fakt ze na modelu go nie bedzie za duzo widac poza rozchylonymi ustami ale reszta za to bedzie juz na texturze
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! ok pokaze choc narazie nie jest to co chce osiagnac :) jeszcze sporo poprawek :) Mario--> robie lowpoly, nie bedzie normalek
Napisano 13 Wrzesień 200717 l ładne ma zęby chyba jest dobrze ale po mojemu zrób jej większe te policzki czy jak się to zwie
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor hehe dzieki za komentsy :) troche poprawilem, i aby nie byla lysa zrobilem na szybko fryzure :)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l jest spoko, ale brak sexu edit : acha i jeszcze jedno, kobiety nie maja takiego luku brwiowego, to jest cecha zdecydowanie meska, wiesz testosteronik ;)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l i chyba troche bardziej plaski i szerszy nos (miedzy oczkami) trudnys temat se wybral :) miedzy innymi dlatego ze moc rozpraszajaca tego dziewczecia jest przeogromna... pasoaxz
Napisano 13 Wrzesień 200717 l nielot uważaj z tymi zębami, bo jak zrobisz brzydkie to będzie po modelu.
Napisano 13 Wrzesień 200717 l no i idze ciekawie, ale wydaje mi ze ma troche zbyt wysunięta szczene do przodu, poza tym nie wiem czy przez modelowanie tego usmiechu nie wpędzisz sie w kłopoty bo to w sumie low poly i fianlnie moze to roznie wygladac, wiadmo ze jesli to robisz to nie po to zeby fialnie bylo z self ilumination w okolichach 60-70 tylko nizej a tu juz moga sie pojawic dziwne rzeczy , w kazdym razie główka jest podobna do tej pani bez 2 zdań : )
Napisano 13 Wrzesień 200717 l niezle, przypomina mi troszke moja kolezanke;), tak jak juz donMario pisal szkoda ze tylko low-poly robisz na tak skomplikowanym modelu, ciekawe czy wlosy takie krotkie zostana? czekam na wiecej :)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! KLICEK--> dzieki postaram sie poprawic :) ftorek--> hehe racja nos taki kulfoniasty wyszedl :D kuba--> zobaczymy jak wyjdzie, nigdy nie robilem zebow/usmiechu... Mario--> ze szczeka to mialem duzo problemow i do konca tez nie ejstem przekonany ze jest we wlasciwym miejscu, jesli chodzi o usmiech to sam nie wiem jak to wyjdzie,zobaczymy :) giorgione--> :) dzieki poprawimy :p Udytzkey-->jak bym mial robic jeszcze normalki moglbym nie wyrobic ale zobaczymy pierw zrobie low poly pozniej mapowanie...tex... jesli chodzi o wlosy to nie wiem, ciagle mysle nad jej fryzura :) pozdro
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Nosek musisz poprawić. Musi być mniejszy i delikatniejszy. A Ty zrobiłeś taką troche klukwe ;)
Napisano 14 Wrzesień 200717 l moc rozpraszajaca tego dziewczecia jest przeogromna... dla mnie to brzydal :D nielot jedzieszszsz mistrzuuu...
Napisano 14 Wrzesień 200717 l no bardzo fajnie :) nie potrafie okreslic czy jest podobna, bo jej nie znam hhehe
Napisano 14 Wrzesień 200717 l masz tu w ramach motywacji :D http://www.srandaweb.com/view.php?cisloclanku=2007090076
Napisano 14 Wrzesień 200717 l dzieki Tadek :) Nielot poogladalem i powiem ze jest super, jedyny problem to okolice oczu i brawi, nadal za bardzo wystaja (przy nosku) tam po boku na oczach sa ok! powodzenia,
Napisano 14 Wrzesień 200717 l nadal jakos ta broda mi cos nie teges troche, a moze pyknąłbys skirna totalnie z perespektywy z boku bez włosów? ogolnie jako głowa wygłada bardzo ql widac ze to gut modleing : )
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Autor Witam!! KLICEK--> dzieki powalcze jeszcze z tymi lukami :) Tadek--> super zdjecia :D Mario--> mnie tez cos nie gra :D ok takie cos : 1.poprawiony 2.stary 3.boki polewej stary po prawej nowy :D
Napisano 14 Wrzesień 200717 l no i ta nowa lepjej jakos tak wyglada, jest minimalan roznica ale na kozysc szczeoglnie to wiadac na 1 i2 obrazku, zreszta jak dorobisz spod brody i szyje sam ocenisz czy jest gut , bo taki nie pelny modeling często potrafi zmylic i to niezle, nie wiem ale z włosami na poprzednich skrinach sprawial wraznie bardziej wysunietej tej szczeny, tu na obrazkach z boku nie jest to tak widoczne, a moze mi padło juz na mózg : D i szukam dziury w całym ?
Napisano 14 Wrzesień 200717 l Autor Mario--> dzieki za zainteresowanie, dalej mi cos nie pasuje :D ale zobaczymy,poprawie jeszcze te luki i zaczynam cialko :D
Napisano 14 Wrzesień 200717 l nie no zaitersowanie to musi byc bo to kawal dobrego modelu jak wiekszosc Twojej produkcji mam jedynie nadziej ze wkoncu jednak sie przelamiesz i pykniesz texturki do tego modelu
Napisano 14 Wrzesień 200717 l szczerze mowiac jest super :) czuc ze to kobieta, ale ja nie potrafie wyczuc podobienstwa, ale to jest moj problem z wiekszoscia rzeczy hehe, pykniesz texturke na tym co masz teraz i bedzie ideal! powodzenia
Napisano 15 Wrzesień 200717 l http://www.srandaweb.com/view.php?cisloclanku=2007060213 to masz tu jeszcze ;)