Rafal Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Por@szek, sorki za wczorajszego posta, może za ostro pojechałem :) ale według mnie takie błędy jak choćby niedopracowana kierownica są ważne, w końcu błędem jest nie tylko wgniecenie w modelu ale także brak zgodności z oryginałem :) dobra, ja już nic nie mówię bo się off-topic robi :D czekam na updaty :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Okiej ja mialem temperature wiec jestesmy kwita. Rafal sie nie pogniewa, juz ja go znam :). Czyli mamy pokoj?? Trzeba jakiegos posta na wyzywke wrzucic bo cholera czasami trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 wnętrze z dosuniętymi drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 no ładnie [piwo] ale kierownica w porównaniu do reszty to mała tragedia i troche chyba leżą proporcje ale i tak 1 z lepszych samochodów w wip na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2004 No dobra zrobie tą kierownice od początku. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 hehe, no niestety ale Sikham ma rację :) kierownica to nie jest mistrzostwo świata :D taka trochę nadmuchana jakby, chociaż z tego co pamiętam to w Punto właściwie jest podobna :) trzymam kciuki i czekam na po(d)stępy ;) pozdrawiam [piwo] P.S. Por@szek, no pewnie, że czasem trzeba, tak by nudno było [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 Niom, bardzo ładnie.. czekam z niecierpliwością na finalne F10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 furka fajna, ale nie wiem czy ktos pobije mojego lidera samochodow ( taki tam mustang :P) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 Zrobiłem kierownice jeszcze raz - zostaje już taka jak niżej - czas w końcu wziąść się za lakier - mam nadzieje że następny update będzie już z lakierem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 teraz jest ..ok ...bardzo realnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 nom, teraz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Witam. Teraz kierownica wygląda dużo lepiej niż wcześniej. Co do reszty to jeszcze nic nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 Dzięki za opinie. Ostatniego czasu więcej pisałem prace niż ją robiłem. zamieszczam 2 zdjęcia dorobiłem światło stop i tylną wycieraczke którą jeszcze poprawie. Co do lakieru to wiem że nie robi szału ale obiecałem że zaczne go wkońcu malować więc żeby nie było ... :D Pozdrawiam uwagi mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 no i drugie ujęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 bardziej bym się czepił oświetlenia niż lakieru :) czekam na updaty, pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 ocho widze ze prosto z warsztatu, na drzwiach szpachel he he ...... swietne swietne tylko tam na dole przy progu jest chyba cos pogiete ( pod ta czarna listwa) . Ech kiedy w koncu wyjdzie mi takie cudo :) Powodzenia i czekam na wiecej. PS Nameczyles sie nad wnetrzem a prawie go nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 zajebiscie, wyjebiscie, wypierdziascie i soczyscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 podziwiam za detal wnetrza!!! ale porpacujcie nad tylnym swiatlem, w porownaniu z reszta to feeeee:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 24 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2004 Co do świateł to narazie są to testy więc nie będzie rewelacji - na końcowej scenie będą lepsze (mam taką nadzieje) Na rysunku kolejny teścik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 daj trochę mocniejsze światło jak możesz, no i nie sam skylight ale najlepiej jeszcze jakieś omni w scenie, bo to co jest teraz nie pozwala jednoznacznie określić, czy lakier jest dobry czy nie... po prostu jest za ciemno :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 swietny model ale blagam cie- nie rob go zoltego :) jak mnie trzepie jak widze zolte auta na ulicy (sory jesli kogos urazilem bo takim jezdzi :) ale ja totalnie nie trawie tego koloru dla samochodu :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 A żółte megan coupe? Pierwsza klasa:D CO do lakieru to wydaje mi się, że za mało refleksyjny. A z kierownicą nie wiem o co im chodziło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 wiggles - będzie żółty bo takiego mam - ale specjalnie dla ciebie moge zrobić końcowy render w innym kolorze. Jak dla mnie każdy samochód z napisem sporting powinien mieć żółty kolor, a co do meganki coupe to nie powinna wyjśc w żadnym innym kolorze tylko w żółtym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 jakie masz ustawienia rgb tej żółci bo by pasowała do mojego skylina :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 heh,OT wypowiedz!! a mnei tam zwisa kolor samochodu, ale uwazam, ze te zabaweczki co sie wypuszcza na ulice za grube pieniadze to nic innego tylko szpan na glupie laski i okazja do pozabijania wsyztskich w okolo... to tyle - a model jest tak kur... dokaldny ze mi szczena opada - rewelka na calego!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 PG kobieta to bardzo ozdobny element wyposażenia sportowego samochodu :D wiec kolor jest wazny ale ciiiii bo offtopicem śmierdzi :) Rafał podrzuć rgb i sorki ze na maila nie odpowiedziałem (ehhh te kobiety :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Sorry ze tak wczesnie o tym mowie, ale ty masz na koncu progu (u dolu) kant a w punto jest takie zaokroglone pod spod, hmmm czy moze tak tylko to widac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 Skilo jutro zerkne na orginał i jeśli jest zaokrąglony to faktycznie szkoda że tak późno, ale zmienie. Sikham: RGB: 255,216,0 a co maila to już nawet zapomniałem o niem, tak dawno to było - ale mam nadzieje że już odpowiedziałeś :D Na zdjęciu kolejny teścik. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 czy to VRay ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Miodzik samochodzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Originally posted by Loozack czy to VRay ?? na pewno vray :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 ja bym dyskretnie poprosil o zblizenia na deske rozdzielcza, ciekawi mnie co jest na geometri an co na texturze ijak wygalda z bliska, bo z odleglosci t rewelka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Beeper niestety musze cię zmartwić ale jest to brazil a nie VRay. PG - wieczorkiem umieszcze zbliżenie - ale odrazu ci powiem że większość jest na teksturce - bo i tak mało będzie widać - więc się nie zagłębiałem za bardzo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Rafał, jeżeli możesz to powiedz, jak w Brazilu udało ci się osiagnąć tak mocne odbicie białego plane\'a na lakierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Uuuf, a juz zacyunalem watpic w mozliwosci brazila ;) P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 a mi to wygladalo na vraya :) a jak dlugo CI sie renderingowalo? bo w vayu jest krocej :Phehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Faktycznie w Vrayu było by krócej - szczerze mówiąc to chciałem przejść na VRaya ale postanowiłem potestować jeszcze z brazilem - i stwierdziłem że przy nim zostane. Co do czsu to koło 20 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 wywal te felgi bo psują model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 perfekto :), daloby rade zrobic mala animacje (obrot kamery, 300/300 pixeli) ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Hmmm a jakby wygladalo jakby bialy plane pokrywal cala karoserie??? wiem wiem to bylo glupie pytanie, troche jakis ciemny caly czas, nie wiem, jakby pod wieczor:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Sikham co masz na myśli mówiąc \"wywal te felgi bo psują model\" chodzi ci o model alusów czy o oteksturowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 1 i 2 jakby chodziło o cos innego to bym napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 model powala ale jak dla mnei to wyglada troche jak samochodzik zabawka. ale i tak jest ekstra.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszp Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 qrde. niezły lakier jak to zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Sikham - Alusy zostaną takie jakie są (jeśli chodzi o modeling) zmieni się tylko teksturka. Nie mam pojęcia co ci w nich nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Wg mnie one są po prostu brzydkie:] A reszta ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 odstają od modelu :) takie to niektórzy po tygodniu w maxie robią a brzydkie też są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 napisz jak zrobić taki lakier i szyby plizzzzzzzzzzzz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2004 Małe uaktualnienie. Dodałem rejestracje, pobawiłem się trochę barwą lakieru no i poteksturowałem prawie przednie światła. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi