Napisano 15 Wrzesień 200717 l wczoraj colin zginal w katastrofie helikoptera, razem z nim zginal jego 5-cio letni syn http://autoklub.pl/17002,hotnews.html [*]
Napisano 16 Wrzesień 200717 l jest watek urodzinowy, proponuje zalozyc jeszcze watek pogrzebowy, polityczny, pilkarski, F1 (bron boze zjednoczony sportowowy), watek "pytanie Hindusa"
Napisano 16 Wrzesień 200717 l jest watek urodzinowy, proponuje zalozyc jeszcze watek pogrzebowy, polityczny, pilkarski, F1 (bron boze zjednoczony sportowowy), watek "pytanie Hindusa" F1 juz jest :D , zapomniales ze mozna by dodac watek wolna amerykanka (dla mistrzow cietej riposty) :D .... Colinowi [*][*]
Napisano 16 Wrzesień 200717 l jest watek urodzinowy, proponuje zalozyc jeszcze watek pogrzebowy, polityczny, pilkarski, F1 (bron boze zjednoczony sportowowy), watek "pytanie Hindusa" A Watek z głupimi textami Illy'ego? Odnośnie Coline'a - szkoda, cóż mozna więcej napisać :/
Napisano 16 Wrzesień 200717 l W Polsce w samych wypadkach samochodowych ginie 20-30 osob kazdego dnia i nikt o nich nie pisze. Szkoda gościa jak kazdego innego.
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Nie ma shouta, to gdzie wyrażać opinie? ;) A Colina szkoda, niewiele osób może sie pochwalić takim talentem jak McRae. [`]
Napisano 16 Wrzesień 200717 l nie no... bez przesady. kazdemu swieczki stawiac. rozprzestrzenilo sie to po jp2. Kedzior ma racje. Szkoda goscia jak kazdego innego. I tyle. mnie bardziej smieszyla notka na gazeta.pl. cytuje: Oprócz kierowcy na jego pokładzie znajdowały się jeszcze trzy osoby, w tym 5 - letni syn rajdowcy i jego przyjaciół. przykre miec syna z przyjaciolmi. po smierci wychodza wszystkie brudy ;)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l A Watek z głupimi textami Illy'ego?i watek z pomaranczowymi postami ardeniego...
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Umarł facet który podobno dobrze jeździł samochodem. Co z tego ? Chcesz postawić świeczkę- ok, postaw prawdziwą świeczkę w cerkwi, synagodze albo na stole kuchennym, odmów co tam odmawiasz w takich sytuacjach- tyle. To jestem w stanie zrozumieć (podobnie jak płacze na ulicach i marsze ku czci), za to ni .... nie wiem czemu ma służyć stawianie przy byle okazji świeczek ze znaków interpunkcyjnych na forach internetowych- jeśli okazaniu szacunku to współczuję "szanowanym" w ten sposób. Napewno nieboszczyk patrzy gdzieś z nieba " Wow, postawił mi dwa nawiasy i gwiazdkę na Max3d.pl ! Zajebiście !".
Napisano 16 Wrzesień 200717 l ale niektórzy sie denerwują, dla mnie to też jakiś egzotyczny człowiek, nie znam go osobiście więc mnie to nie rusza, mimo tego że oglądałem jego wyczyny na rajdach jak i garłem duuuużo w gry z jego imieniem
Napisano 16 Wrzesień 200717 l szkoda go :( Rk nie wiem czemu sie wkurzasz :D no jest 21 wiek ;d wiek kosmosu ;D nie pekaj tam w niebie wiedza o co sie rozchodzi z tym nawiasem i kropeczka :) lepsza taka pamiec niz zadna to takie imo :P
Napisano 16 Wrzesień 200717 l i watek z pomaranczowymi postami ardeniego... Ardeni nigdy nie miał i nie bedzie miał pomarańczowych postów ;)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l He he he jeszcze mnie koledzy zdenerwowanego nie widzieli skoro to uznają za objaw "nerwów" :). Każdy robi jak chce, moim zdaniem to dość żałosny sposób okazywania szacunku ale- wolna wola.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Wy się tam kłóćcie, a ja sobie obejrzę;) http://pl.youtube.com/watch?v=xvmff9I_ezc dachował tam cossim nawet (może będzie kiedyś stało u mnie na podwórku...;)) nie ma co gość wymiatał i tyle! Mistrz latania i driftowania- aż przyjemnie się patrzy, to jest dopiero klasa! eeech...świat wiele stracił...ale cóż większoszć legend nie dożywa wieku starości... może tak ma być... Mam nadzieje, że w niebie mają jakieś trasy do driftowania;) pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200717 l lepsza taka pamiec niz zadna to takie imo :P Czemu lepsza? Myślę, że zmarłemu gościowi "wszystko jedno", czy będzie świeczka, czy jej nie będzie.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l lepsza taka pamiec niz zadna to takie imo :Pwpisujcie miasta Ardeni nigdy nie miał i nie bedzie miał pomarańczowych postów ;) wybacz,niebieskie, kazdy siue moze pomyslic http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=543109&postcount=14
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Czemu lepsza? Myślę, że zmarłemu gościowi "wszystko jedno", czy będzie świeczka, czy jej nie będzie. zgadzam się z Piotrkiem. niestety taka rzeczyczywistość i takie czasy, że w dobrym tonie jest się przejąć, zrobić wielkie oczy i powiedzieć jakim to wielkim człowiekiem nie był zmarły. ja najwięcej co mogę powidzieć to: no szkoda. tak na prawdę nie ma znaczenia to dla 99% ludzi podczas gdy w telewizji // a liderowała w tym Pieńkowska jak jakaś akcja była, to wiekie oczy, przejęcie, smutna mina bez sensu, takiego prezentera wali to o czym mówi w więksozści przypadków, trzeba się tak zachować bo takie mają odgórne zalecenia, a tak na prawdę mówąc o tym, że ktoś padł to myślą o tym, czy jak przyjdą do domu to jaką bieliznę będzie miała żonka na sobie, albo czy misio zostawił jakieś piwo dla swojej misiowej :] jak se przypomnę, że każdy miał zrobić czerwone słoneczko o 21:37 to mnie słabi :] jakby każdy zdrowaśkę walnął w dowolnej intencji to papa by się bardziej ucieszył a już zgoda kibiców w moim mieście to masakra :] ojciec święty, zawsze święty ! :]
Napisano 17 Wrzesień 200717 l :> Nie róbcie offtopów Szkoda gościa, chociaż ja go bardziej kojarze z serii gier komputerowych, wyścigów raczej w TV nie oglądam... Ale to niezła ironia losu - facet całe życie ryzykował na torze, miał parę efektownych kraks, wchodził w zakręty z dużą prędkością licząc się z szansą że skończy zakręt na jakimś drzewie ;) A zginął w wypadku helikoptera... Ironiczne - to tak jakby być komandosem a zginąć spadając z domowego balkonu... Nic to że nie wpłynie to na moje życie, oddawanie czci zmarłym sławnym skłania nas do refleksji o życiu jako takim i własnej śmiertelności - skoro nawet taki gość zginął to może to też mi się kiedyś przydarzyć ;) Tak więc RIP [*]
Napisano 17 Wrzesień 200717 l jest watek urodzinowy, proponuje zalozyc jeszcze watek pogrzebowy, polityczny, pilkarski, F1 (bron boze zjednoczony sportowowy), watek "pytanie Hindusa" Illy - do czego pijesz ?
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Ziomus spoko juz leca nominacje do golden gallery ;) Piotrek pamiec to pamiec, jezeli forum jest spoleczenstwem to jak inaczej wspolnie ja uczcic ? ok