..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Witam! :) Z tego wzgledu, ze mamy maly wysyp autek na forum postanowilem dowalic cos od siebie ;P Mamy Opla, Audi, BMW no to nie moze zabraknac Mercedesa :D Dlubie go za dlugo bo juz hohohooo i jeszcze troche :/ No ale tak zagoniony to w zyciu nie bylem... Oto efekty: rowki w tylnym zderzaku beda poprawiane, takze nie rzucajcie sie bo to podobno niezdrowo ;) Tutaj stara probka: No i siatex co byscie sie nie rzucali... ;P I wiem, ze mam trojkaty... Zastanawiam sie czy nie przerobic przedniego zderzaka i paru miejsc na cos takiego: Ale moze najpierw skoncze wersje podstawowa... No to zapraszam do znecania sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 No to zapraszam do znecania sie ;)ja nie widzę powodów do tego ;) czekam na dalsza czesc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 omg co sie dzieje na tym forum... kazde autko do ktorego skladam printy w maxie okazuje sie ze po kilku godzinach ktos daje na forum:D lol model ladny aczkolwiek wydaje mi sie ze pod przenim światlem jest krzywo, podobnie nad tylnim... pozdrawiam ps. to nurbsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 jak zawsze piękny modeling (nazwij ta swoją technikę modelowania jakoś) siatka tak ładna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Ładny modeling siatka też bardzo ladna. A może zrób dwa jeden standardowy a drugi mogel z przerobionym zderzakiem i tymi paroma miejscami. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 siatka jest tak gęsta że tu już ms nie potrzebny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 i co tu komentowac ;) jest pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 nio no wypas fura (!!!) co wyście się wszyscy poumawiali jakoś, czy coś?! to ja chcę widzieć, za jakiś czas, taką samą armię pięknych modeli w fiished (!!!) pozdr :) PS. nie przerabiaj tego zderzaka! ...no ewentualnie jak skończysz stock... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Coś ten rand pod grilem i światłami krzywawy się wydaje. :) W miejscu pomiędzy światłem i grilem. Reszta miód, czyli praktycznie wszystko - miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Modelik bardzo fajny-jak zwykle u Ciebie :) Czekam na update'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 bardzo rowniotko, powiedz mi jaka ty moteda robisz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 Łoo sie porobilo na moim watku :) CIeszy mnie, ze jest jakies zainteresowanie :) Czas na odpiskiwanie ;) : trosiek: zawsze sie cos znajdzie nie tak ;) hkropinski: no to lepiej rob concepty jak cie wszyscy wyprzedzaja ;P Mozliwe, ze gdzies jest krzywo... Wiesz.. moje zycie wyglada teraz jak w kalejdoskopie... nie moge przysiasc na np 5 godzin przy modellingu tylko siadam na jakies 20 min a to nie jest fajne bo kolejnego dnia nie pamietam co chcialem zrobic i pozniej bledy - ale coz taki zywot. No i to nie sa NURBSY - choc nie ukrywam, ze mnie przyciagaja ;) mrkrzysiek: jakby to nazwac... hmmm... czasem jac cos modeluje (jakas czesc) to moznaby uzyc slowa HARAKIRI (czy jakos tak) bo tak motam, ze az mi glupio ;) artur728: tak, to bedzie najlepsze wyjscie - najpierw skoncze standardowa wersje a pozniej mozna sie bawic pecet: no z siatka troche mnie ponioslo... ;P ReflectVision: ale ty slodzisz czlowieku hehe Homa: ja juz dawno zauwazylem, ze na tym forum sa pewne fale... fala samochodow, fala statko i inne fale ;) RA: tam nie jest krzywo tylko tam zaczyna ostro sie wznosic - nawet za slabo to zrobilem - tak sie mi wydaje. No chyba, ze myslimy o innym miejscu. Dirk: łupejty beda raczej :) JohnZi: powiem to tak... podobnie jak Loozack :) Huhhh ale sie napisalem - ale to dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Wow, fajny modelik, równe powierzchnie, super, chociaż też od raz zwróciłem uwagę na ten kant, o którym napisał RA ale zobaczyłem, że rzeczywiście ten samochód tak ma... krótko mówiąc nie mam się do czego doczepić :) Czekam na reszte i na renderki (próbka wygląda smakowicie). Pozdrawiam. P.S. Aaaaa tylko nie Brabus, AMG jak już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 P.S. Aaaaa tylko nie Brabus, AMG jak już! tez tak mysle ;) brabus nie wyglada korzystnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Myliłem się, zweryfikowałem z fotami i jest tak jak, ty to zrobiłeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 Loozack: dooobrze niech bedzie AMG - ale to jeszcze sprawa rozwojowa... ;) ReflectVision: przekonaliscie mnie - choc uwazam, ze zderzak przedni ma ciekawy RA: wybaczam ;P No! :) To jestem! ;) Wkoncu zaczynam miec czas na modelling - tak jak mialem go duuuzo do polowy roku... Powoli koncze tego Merola. Swiatla mnie jak zwykle rozwalaja a zostal mi "najlepszy" element... lusterka... :/ No i poprawki rozne takie tam i moze felgi AMG dowale - sie zobaczy. Lampy sa bez bumpa (bo jest potrzebny na kloszu gornym i w okolicach kierunkowskazow). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Suuuper to wygląda ! :) Błagam pokaż siatkę, bo w niektórych miejscach naprawdę jestem ciekaw jak Ty sobie poradziłeś, podczas gdy ja bym coś takiego robił pewnie z kilka lat i by nie wyszło :D A, właśnie, będzie wnętrze? Pliss, powiedz, że tak :) hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 patry jak sie ma tak gęstą i równą siatke to żaden szczegól nie jest problemem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Czasami mam wrażenie,że są na tym forum osoby, które postawią boxa na scenie, klikną F9 i cała reszta forumowiczów zacznie "ochać" i "achać"...takie troche towarzystwo wzajemnej adoracji.... Nie mówię, że model jest zły czy coś...wręcz przeciwnie, jest bardzo fajnie wykonany, choć samo auto mi się źle kojarzy i generalnie mi się nie podoba. Ale na forum jest mnóstwo "młodych" doświadczeniem użytkowników którym nikt nie pomaga...ile było wątków w których były 2-3 posty i koniec? Ale gdy tylko jakiś Pan Iksiński zacznie prace nad czymś nagle wszyscy ożywaja i stukaja w klawisze jeden za drugim....sorry ..:: 3D XTREME ::.. za to że akurat w Twoim wątku to napisałem i jeśli Ci to bedzie przeszkadzać to usunę i pozostawię tylko część o modelu....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Swinger76...chyba jednak przesadziłes. Dobry modeling i render sie zawsze obroni. 3D xtreme ja mimo wszystko powiem och i ach! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 jednak coś jest w słowach Swingera.... ale nie wdawajmy sie w off top:) wracając do temaytu, model ładny, keep working :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Swinger76 na popularność trzeba sobie zasłużyc hehe co do tego co opisałeś to normalne że łatwiej jest pochwalić kogoś niż męczyć się nad konstruktywną krytyką i jeszcze painta odpalać czasami bo taki igrekowy nie widzi gdzie ma krzywo i gdzie nie zgodnie z oryginałem, jeszcze pół biedy jak stara się to poprawiać bo ile już było wipów w których się pisało to źle tamto źle a autor to olewał i potem dziwił się że nikt nie krytykuje, ja tam nie mam ochoty odpalac już painta po całym dniu na politechnice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 Czasem tak bywa, ze tworza sie pewne grupy, sa tez tacy co potrafia zjechac kogos kompletnie, inni slodza bo moze faktycznie sie im podoba albo wynika to z ich charakteru.. W sumie wolny kraj :) Patry, masz tu siatki: Nie przestrasz sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 takie pytanie, meshsmooth jeszcze na to dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 masz jakiegoś syfa z tyłu pod lampą na tym renderku ogólnie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Normalnie to bym powiedział och i ach, ale widzę, że dół przedniego słupka faluje (od strony przedniej szyby). Pooglądałem fotki nio i utwierdziłem się w przekonaniu, że krzywizna :-( Nie wiem czemu wcześniej tego nie widziałem? Nieźle gęsta siata, tak przy okazji, heh :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 och hehhh mam buga bo sie mi zdublowal kawalek elementu (nie ukrylem go) i sie nawarstwil... na siatke daje MS=1 Co do slupka to mozliwe, ale nie zamierzam sie tym juz bawic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 O kurde, piękna siatka :O Weź no nakręć kiedyś tego video-tuta o modelowaniu :) Mówiłeś, że nakręcisz :P A ja się doczekać nie mogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 patry tego tutka się chyba nie doczekamy p.s. ..::3D XTREME ::.. pokazuj jakieś rendery bo z elity tylko twoich brakuje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Wszystko pięknie ładnie, czemu tylko c180 a nie c350 zawsze fajniej by to wyglądało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Witam! No ciagle nie mam czasu na tego video tutka - -ogolnie musialbym cos glebiej przygotowac na ten temat, ale moze kiedys... Co do renderow to jak beda swieta - wtedy bede odpoczywal a komp w nagrode dostanie "przyjemna" robote... ;P Bude skonczylem... Zastanawiam sie jakie by tu felgi wyskrobac... hmmm.. Cos (i ktos) kusi mnie zeby zrobic wnetrze... Sie zobaczy. Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Witam!! przednie nadkole krzywe tzw jak by parzec z boku to prawa strona krzywa :) widac ze gdzie nie gdzie gesta siatka nad toba wygrywa ale rozumiem ze lubisz gesciory wiec sie nie czepiam a podziwiam i sie ucze...(tez tak mam) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi