Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam!. Jest to mój pierwszy post na tym forum.

Przedstawiam wam moją ostatnią prackę, a zarazem najlepszy render jaki kiedykolwiek zrobiłem.

Soft: Blender 2.45

Render: YafRay

Tekstury: Gimp

Drobna postpro. (edit 1.02.2009)

old_polish_car_fiat_126p_4.jpg

Edytowane przez Wodzumarcin
  • Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

suselus - skąd wiesz że pierwsza?:P

No i prosze jakie ładne rzeczy można zrobić używając tylko darmowego oprogramowania:)

Napisano

Bardzo fajna pracka... Coś ty zrobił z tym biednym maluszkiem :-P

Wszystko wydaje się być nieźle przemyślane i wykonane. Gratulacje!

Napisano

- swietny klimat

- fajny maluch

- rewelacyjnie wyszly krawężniki + ulica (przynajmniej tyle ile widać) - jak to zrobiles? (displacement czy modelowanie bo wyglada rewelacyjnie, szczegolnie dookoła studzienki)

jedyne do czego mozna by sie czepić to za duzo żółtego w swietle (przynajmniej jak dla mnie) chmury na niebie sugeruja zimniejsze swiatlo. ogólnie swietnie

powodzenia w dalszych pracach, widać talent :)

Napisano

bardzo fajna praca :D

nie wiem co wam ludzie się utarło, że to jego pierwsza praca ... pierwszy post na forum i ostatnia praca (tylko nie wiem czy w takim sensie, że więcej prac już nie będzie;p) ! ;p

Napisano

Zauwazyliscie, ze juz naprawde rzadko widach HEBLA na drogach... zebys czasem nie byl prorokiem bo ja nie chce widziec tego kultowego autka w takim stanie co na kazdym osiedlu...

Ladnie to wymodelowales ale faktycznie z bumpem przesadziles. Najlepiej wyszla ci destrukcja auta hehe :)

Napisano

No kolego - za sam napis na tej ścianie należy Ci się front page:)

Dziwię się moderatorom że nie eksponują prac na wysokim poziomie, na stronie gównej zważywszy na fakt że pracka została wykonana darmowym softem.

Bardzo zajebista pracka chociarz saturation jakby za wysokie ale nie wiem czy to nie jest wina mojego monitora bo jestem w delegacji i nie oglądam tego na moim.

Pozdro

Napisano

fajnie fajnie, widac ze sie napracowales, jednak juz sama kwestia shaderow/oswietlenia troszke sobie kwiczy :). Na twoim miejscu troszke bym sie tez pobawil w photoshopie co by troszke poretuszowac tutaj taki moj szybki mazak :)

0342d1121b84b47fm.jpg

podbilem kontrast + photfilter + glow

pzdr. i zycze dalszych sukcesów :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności