Wodzumarcin Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 (edytowane) Witam!. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Przedstawiam wam moją ostatnią prackę, a zarazem najlepszy render jaki kiedykolwiek zrobiłem. Soft: Blender 2.45 Render: YafRay Tekstury: Gimp Drobna postpro. (edit 1.02.2009) Edytowane 5 Grudzień 2010 przez Wodzumarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 ładna praca, modele wyglądają bardzo dobrze tak samo texturki, jedynie można się przyczepić do bump'a na ścianach, oraz słoneczko po mojemu świeci zbyt słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suselus Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 bardzo fajnie jak na pierwsza prace to wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 nie znam blendera ale obrazek mi sie podoba...witamy na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 suselus - skąd wiesz że pierwsza?:P No i prosze jakie ładne rzeczy można zrobić używając tylko darmowego oprogramowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Bardzo fajna pracka... Coś ty zrobił z tym biednym maluszkiem :-P Wszystko wydaje się być nieźle przemyślane i wykonane. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Bardzo fajnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 Fajnie sie to prezentuje. I tak jak pisałem na b.pl, bardzo mi przypomina pewne miejsce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 mozna by się przyczepić ale mi się niechce, dlatego napisze tylko ze mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 fajna pracka, nie pasuje mi tło i gdzie niegdzie zbyt nasycone kolory..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 motywy trwaki tej sie rzucaja :) zbyt nie naturalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 niezłe:) chyba jedna z lepszych prac stworzonych w blenderze jakie widziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 bardzo ładna praca, zadbałeś o detale, maluszek świetny, takie biedactwo maleństwo połamane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 cala scena bardzo ladna, widac duzo pracy wlozona w prace..podoba mi sie.. ps. chyba zlapales kapcia :P Pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Chylę czoła świetna pracka, no może ta trawka troche nie pasi. Kolejny blender master:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 No no w blenderze takie coś :) Fajna praca i bardzo dobre materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 pracka bardzo ladna, to co mozna by bylo poprawic to juz ci inni napisali, szczegolnie broni sie sam maluch :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 bardzo ładnie, tylko bym dal jakies hdri i malego reflecta na blacharke malacza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 super! praca bardzo dobra i co ważne - pokazująca, że na darmowym oprogramowaniu też można robić dobre rzeczy. Cegła tylko za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 - swietny klimat - fajny maluch - rewelacyjnie wyszly krawężniki + ulica (przynajmniej tyle ile widać) - jak to zrobiles? (displacement czy modelowanie bo wyglada rewelacyjnie, szczegolnie dookoła studzienki) jedyne do czego mozna by sie czepić to za duzo żółtego w swietle (przynajmniej jak dla mnie) chmury na niebie sugeruja zimniejsze swiatlo. ogólnie swietnie powodzenia w dalszych pracach, widać talent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Jak dla mnie kosmos :) świetne i klimatyczne zarazem ;) jak na pierwszą pracę to pełen szacunek, bo świetna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 bardzo fajna praca :D nie wiem co wam ludzie się utarło, że to jego pierwsza praca ... pierwszy post na forum i ostatnia praca (tylko nie wiem czy w takim sensie, że więcej prac już nie będzie;p) ! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Pierwszy post i naprawdę mocne wejście :) super to wygląda, klimatyczne ;) czekam na kolejne prace, oby równie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 O podoba mi sie i jasne przesłanie ;) (Q tarcza :P) rzeczywiscie za duzxy buap :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Zauwazyliscie, ze juz naprawde rzadko widach HEBLA na drogach... zebys czasem nie byl prorokiem bo ja nie chce widziec tego kultowego autka w takim stanie co na kazdym osiedlu... Ladnie to wymodelowales ale faktycznie z bumpem przesadziles. Najlepiej wyszla ci destrukcja auta hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 No kolego - za sam napis na tej ścianie należy Ci się front page:) Dziwię się moderatorom że nie eksponują prac na wysokim poziomie, na stronie gównej zważywszy na fakt że pracka została wykonana darmowym softem. Bardzo zajebista pracka chociarz saturation jakby za wysokie ale nie wiem czy to nie jest wina mojego monitora bo jestem w delegacji i nie oglądam tego na moim. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 fajnie fajnie, widac ze sie napracowales, jednak juz sama kwestia shaderow/oswietlenia troszke sobie kwiczy :). Na twoim miejscu troszke bym sie tez pobawil w photoshopie co by troszke poretuszowac tutaj taki moj szybki mazak :) podbilem kontrast + photfilter + glow pzdr. i zycze dalszych sukcesów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 chyba to sprawa gustu, kolorystycznie mi się żółtawa wersja bardziej podoba. ale z glowem racja, jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi