nielot007 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Witam!! model zrobiony na zlecenie 4998tris bedzie jeszcze jeden... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 He he, ja jestem nim zachwycony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Mi się podoba, fajnie wyszło Ci wdzianko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 indianin ładny - choć dl mnie coś z z szyja jest nie tak - ale taka duża ilość trójkątów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 dobry model, tylko siatka dziwna gdzie nie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 wszystko super jak zawsze :) tylko wydaje mi sie ze raczki za krotkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Bardzo fajny modelik! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 model fajny z tym ze mi na młodego nie wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) duza ilosc trojkatow gdyz nie usunalem nie widocznych facow (jak glowy it. postac ma tez zeby, jezyk, gdyz bedzie animowana :) ale w limicie sie zmiescilem wiec zle nie jest ;) jesli chodzi o "dziwna" siatke to porobilem pare "nierownosci" na ubraniu z ktorych jestem zadowolony "fajnie wyszly" :D rece za krotkie ? mozliwe nowej postaci troche "wydluzylem" :D nie wyglada jak mlody ? hmmmm to nie mial byc mlody w sensie nastolatek a mial byc w srednim wieku (?) :D ok wlasnie modeluje druga postac wiec (jak sie spodoba"gorze") to pokaze niedlugo :) pozdro i jeszcze raz dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 młody nie młody, ale model fajny, szczególnie ubranie fajnie wyszło, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Obawiam się że ja będę robił do niego teksturkę :) mam nadzieję że go nie popsuję. Pozdrawiam i czekam na kolejnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Obawiam się że ja będę robił do niego teksturkę :) mam nadzieję że go nie popsuję. Pozdrawiam i czekam na kolejnego. powodzenia w texturkach :D jak zrobisz pochwal sie :) a kolejny model w drodze, glowa i detal skonczony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 jak coś masz to pokaż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 jak coś masz to pokaż :) prosze bardzo, jeszcze nie wiem z tymi piorami na glowie czy zostana, wszystko zalezy od "gory" i polycountu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Co Ty taki pracuś jesteś?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 super zią :) możesz zdradzić do czego to ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 M@ti--> hehe ze mnie taki pracus jak z du** traba :D Vorek--> szczerze ? nie wiem lol :D mialem sie spytac ale wylecialo mi z glowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Super, A przeznaczenie tego jest takie samo jak moje instrumenty. Ale obawiam się że nie może być otwartych poly, w poniedziałek się dowiem dokładnie ale na dzień dzisiejszy lepiej żeby nie miał :) to samo odnośnie "młodego" p.s. Tą górą jestem ja :P jakbyś jeszcze się nie domyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Super, A przeznaczenie tego jest takie samo jak moje instrumenty. Ale obawiam się że nie może być otwartych poly, w poniedziałek się dowiem dokładnie ale na dzień dzisiejszy lepiej żeby nie miał :) to samo odnośnie "młodego" p.s. Tą górą jestem ja :P jakbyś jeszcze się nie domyślił hehe domyslilem sie :P "otwartch poly" czyli glowa musi byc cala nie moze byc pol ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Chodzi o backface culling, face`y od tylu są niewidzialne :) zresztą co Ci będę tłumaczył i tak pewnie wiesz o co biega :D Na razie to jeszcze nic pewnego, ale muszę się skontaktować z "wyższą górą" żeby się dowiedzieć co z nimi zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 aha czyli planey nie moga byc ? musza byc model boxowe ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Raczej nie, ale to się okaże finalnie w poniedziałek. Już się nie mogę doczekać całej postaci :) ta mordka wygląda świetnie. późno jest więc kończę i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 ej no teraz tym misiem skopales pupe :) rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 EX-->oby :P postac juz jest cala (tzw proporcje mniej wiecej) teraz detale, detale, detale i poprawki optimize i koniec... i poprawki :D Klicus-->dzieki master :D:D no wydpadlo by isc spac choc skoro spimy o 1h(zmiana czasu) dluzej to hmmmm...... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Druga główka bardzo fajna, podoba mi się, bo ma w sobie to "coś" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Nielot nie chwal się że masz całą postać tylko ją pokaż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 ok pokazuje :P nie patrzcie na ubranie , gdyz go nie robilem jeszcze zajmowalem sie tylko butami i spodniami :) i jak moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 genialnie ! :D widze interes sie kreci :) żeby szlag trafił moja chorą szkołe to tez bym cos porobił :P a można wiedzieć dla kogo to wykonujesz ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Nielot - super, mam nadizeje ze dasz wiecej detali na cialo bo teraz widac duzą róznice miedzy "glowa" a resztą, ale w sumie z teksturami moze byc ok Wizz musisz przecierpieć, wiem co czujesz, uwierz mi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 dzieki za komentarze :) wizz--> dzieki, a modele robie dla takiej Panie ktora to pozniej "pcha" dalej :D ledyr--> dzieki, no wlasnie wiem ze cialko ma malo detalu ale na koncepcie mniej wiecej taki detal jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Witam!! OK skonczylem(?) 5000 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 fajni Indianin ładny model, wymiatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 heja heja heja hooo, będą jakieś normale?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Witam!! krzychu--> dzieki :) kuba--> nie,nie bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Dla mnie super :) szkoda ze nie zrobisz txt - bo czas wkoncu abys sie nauczyl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Nom, Bro ma racje. Fajniutkie Nielot modeliki strugasz, a nie malujesz, szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) z texturkami zobacze jak skoncze nastepne modele i bedzie troche czasu to moze cos po testuje z texturkami tak prywatnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 hehe Nielot... i tekstury ja na tym forum słyszałem że nie wiesz jak się fotoszopa włącza ;) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 hehe Nielot... i tekstury ja na tym forum słyszałem że nie wiesz jak się fotoszopa włącza ;) pozdrawiam... fu** wydalo sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 Witam!! mialem nie pokazywac dopoki nie skoncze glowy z detalami :D ale jak to ja nie wytrzymalem :P ok narazie sama glowa ma nie cale 2k tri ale jak bede robil optymalizacje to bede mogl przynajmniej o 1/3 zejsc w dol, pol glowy nie bedzie widac bo bedzie kapelusz :) ps. dalej zlecenie, kolejna "seria" modeli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 dałeś czadu z łezką... może siateczkę pokażesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 Witam!! floo--> siatke pokaze jak skoncze model bo teraz jeszcze jest przed optymalizacja i przed poprawkami :) a tu skormny update :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Listopad 2007 Autor Share Napisano 1 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 wyglada jak John Wayne... (no prawie) http://www.westernposterpage.com/cowboys2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 modelik super :) ale uciales mu przynajmniej polowe miednicy i meski najwazniejszy na swiecie organ, bez ktorego zycie nie było by tak samo radosne :( popatrz jak stoi taki biednietutki i smutniutki :( no wez mu wymodeluj no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 model fajny ale jak popraw to co mówi KLICEK będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Popraw to co Klicek mowi :)) i bedzie dobrze - maly western sie robi :) może jakiś dyliżans ? :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Listopad 2007 Autor Share Napisano 1 Listopad 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) Tony-->to wlasnie mial byc John Wayne (mniej wiecej nie idealnie) Klicek-->100% racji :) nogi jeszcze nie byly ruszane (tylko pasek wymodelowalem) wiec wszystko bedzie mial na swoim miejscu :P mialem pokazac do pasa ale wygladalo jakby mial rece za dlugie i myslalem ze bedziecie sie tego "czepiac" wiec pokazalem nogi :P nogi nawet nie maja dobrego krztaltu wiec spoko maroko poprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Twarz super, ale może mógłbyś minimalnie zróżnicować grubość palców. To znaczy albo grubsze u nasady, albo cieńsze opuszki. Już przy indianinie wydawały mi się łudząco podobne do parówek, choć może to tylko wina koloru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi