mity Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Witam, z kolega dostalismy zlecenie na wizualizacje, po skonczonej robocie postanowilem sie jeszcze troche pobawic, oto efekty: Wiecej na mojej tymczasowej stronce: http://homepage.mac.com/ignaciuk/Stasiek/PhotoAlbum49.html Krytyka mile widziana. Pozdrawiam Mity
hcpiter Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Wypas ! Jaa a portfilio to juz nie mowie piekne ! W czym renderenowane ? Widze po portfolio ze tworzone na macu ? dobrze sie na nich pracuje ?
JunioR Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 vizualizcje powalaja, zwlaszcza te w portfolio.
MaGuu Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Bardzo bardzo fajne wizualizacje. Chyba pierwszy raz widzę wizkę w deszczu :) Ciekawa architektura na stronce Twojej...studentem arch jesteś? Można zobaczyć renderki sprzed obróbki?
DraB Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Wow, świetne wizualizacje. Gratuluję skilla :)
@seba@ Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Kurde nie zawyzajcie poziomu :), ladnie nawet bardzo. LWF widac rzadzi.
vinc Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Jak wy robicie takie rendery, ja walcze z kompem, ustawienia wszystko zmieniam i tak nie wychodzi...pozdro
kamil.ochel Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 szkoda że ta jedna laska się nie przemieszcza Hehe Fr3d3k w tym samym momencie :)
Orangegraphics Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 ta na parterze na balkonie też stoi w miejscu;) ale i tak poziom wysoooooki ;)
makbol Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Super, zarówno wizka jak i portfolio. Możesz powiedzieć w czym renderowane ? Stawiam na jakiś physically based render
mity Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Dziekuje wszystkim. :) -hcpiter: portfolio jest podstrona na stronie mojego starego, ktory ma mac'a, ja natomiast mam starego pentiuma D, wiec trudno mi powiedziec jak z ta praca, ale moge cos napisac za dzien dwa bo wlasnie odpalam Windowsa na nowym maczku PRO :) -MaGuu: a no jestem niestety :) -Xiz0r: to on a nie one :P -slajver: wszystko (w portfolio rowniez) to v-ray Pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze za komentarze
Touch Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Perfect;) Gratuluję, nieziemsko się to prezentuje;)
klikus1984 Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 kopara poprostu opada ! :D bardzo bardzo mi sie to podoba i jednoczesnie zacheca do ciezkiej pracy :))) heh, pieknie oswietlona jest ta scenka, o materialach nawet nie wspominajac... Jezeli mozesz sie podzielic jakimis info, to napisz prosze 1. czym to oswietlales ( jezeli sun&sky ,to czy uzywales psychical camery ) 2. ile czasu poswieciles lacznie na ta wizke ;testy materialow, itp. jeszcze raz gratki i oby tak dalej !
Gość cwieq Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 hmm ktoś tu chyba bardzo lubi mac'a ;d rendery extra musisz zdradzić ile sie to liczyło pozdrawiam
Georgas Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 zacne rendery oj zacne :) gratuluje skilla :)
MOTHMAN Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Bardzo podoba mi sie Twoje podejscie do obrazka :] Ulewa wyszla swietne, kaluza po, tez daje smaczny efekt , drazni mnie tylko ten imho smiec w kadrze w postaci lawki z lewej strony i trawnik na ktorym stoi - kanciasty ;] Oo widze ze kolego wizualizowal Big Boy'a w Gdansku... fajnie i gratulacje udanej roboty portfolio jak to mowia "duzo dobre" !
buczer Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 świetne, w porównaniu do tego co klient ma na stronie poprawione obrazki znacznie lepsze. jedynie kadr mógł być ciekawszy.
Kedzior Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 świetnie światło to pierwsze co rzuca sie na tych wizkach, gratki :)
Nash23 Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 aż się parasol w ręku otwiera , dla mnie bomba
mity Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 Dziekuje wszystkim raz jeszcze:) klikus1984: jezeli chodzi o ustawienia to uzylem vray sun+sky (bawiac sie ozone i reszta ustawien), a deszczowy dzien to render z hdri na IBL. Na zabawe poswiecilem jakies 2 dni. Pzdr
jacekdrze Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Super , ma swój styl, możesz napisać mniej więcej jak to oswietlałes?
Kaligraj Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 No jestem w szoku ... w szoku jestem no ... normalnie w szoku :)
Touch Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Czytam dziś sobie politykę, czytam i co widzę na stronie 99? Hehe, no kurdę, coś znajomego:D POLITYKA Nr 47, strona 99. Gratki, dobrze się prezentuje;) Pozdr!
Zbychowaty Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 jak sie robi taka kałuze?:) bardzo ładnie:)
ArTooRo Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Zgadzam się z przedmówcami - świetna robota, gratki.
Touch Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 jak sie robi taka kałuze?:) Użyj materiału Blend z odpowiednią mapką Alpha. Tutaj akurat widać prawie, że płynne przejście między materiałem kałuży i chodnika, więc i w mapce Alpha granica między białym i czarnym będzie trochę rozmyta. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi