Posted November 3, 200717 yr Witajcie. Skończyłem tę prackę i postanowiłem wrzucić w jako nowy finished. Doszło kilka szczegółów i kilka rzeczy zmieniłem. Pozdrówka!!!
November 3, 200717 yr 5 gwiazdek odemnie...!! szceguliki CYMES!!!! jak dla mnie złota galeria!! Pozdrawiam
November 3, 200717 yr O-O moze i nie ma w tym malarskosci ale jest PERFEKCJA WYKONANIA !!!! Bomba 5 *
November 4, 200717 yr bardzo fajnie że dodałeś więcej detalu i te mniejsze stateczki - czad ! no może minimalnie bym je bardziej wtopił w tło (mówię o tych u góry po prawej stronie) pozdrawiam
November 5, 200717 yr Prezentuje sie naprawde swietnie :] Szkoda tylko ze tlo tak standardowo potraktowales ale tym razem odpuszcze :P
November 18, 200717 yr fajoskie:P lubie sie czepiac, i chcialem sie naprawde do czeghos przyczepić ale chyba nie widze nic takiego do czego by mozna :>
November 18, 200717 yr no ten pierwszy i drugi plan to rewelka ale tło mi nie pasi cos :( troche jakby z innej bajki te wieze
December 12, 200717 yr No stary - widzialem dziesiatki twoich prac (chyba, nie liczylem :P ale sporo) ale to jest NIESAMOWITE. Miales juz "digart dnia" z tego ? :D Rewelka, rewelka i jeszcze raz rewelka.
January 18, 200817 yr dla mnie pomysł rewelacja. bo to ze umiesz malować to chyba wszyscy widzą. ale na takie futurystyczne miasta to za miło popatrzeć (lubię takie tematyki :) )