Napisano 4 Listopad 200519 l Kartka z faktura w zupelnosci wystarcza. Bez podkladki szybko odbarwia sie i sciera biurko.
Napisano 4 Listopad 200519 l polecam gazetę. ręka może się lekko zabarwić, za to nie łuszczy się i da się zmyć mydłem. niekiedy jak widzę zwierzaka jakiegoś, to się zastanawiam jak by go można efektownie w 3d zakatrupić, oprócz tego jestem psychicznie i fizycznie zdrowa.
Napisano 4 Listopad 200519 l ja np. niemoge oka zmrużyć jak sle 80 megowego pdfa na naswietlanie,, albo zostawiam scenke w maxie na weekend - hehe w sumie nie spie już od środy - hmm... znowu chyba gadam ze sobą,, hmm... - :D:D:D
Napisano 4 Listopad 200519 l A mi się nie palec łuszczy ale mam coś na twarzy dziwnego...tez od podkładki? Dermatolog mi nie mógł pomóc za bardzo ale zobacze co to za maści mi przepisał w zeszłym tygodniu:P. A jeśli chodzi o pisanie w zeszytach to kto nie pisze po zeszytach?:] Poniżej zdjęcie z mojego zeszytu z biologii:D Lekcja zaise fascynująca a ostatnie zapiski (czyli te kilka linijek na górze) są jeszcze z początku września:)
Napisano 4 Listopad 200519 l ja nie rysuję na polskim, bo grozi "prawie dozywocie" ;) ale na niemieckim zmieniłem równo połowę ławki w Kosmicznych Marines, z domieszką Orków :D
Napisano 8 Listopad 200519 l Obudziłem się dzisiaj w środku nocy ze zdrętwiałą ręką, kompletnie jej nie czując (musiałem na niej spać, nie mówcie tylko, że wam to się nie zdarza:) Bardzo sie wystraszyłem bo pierwsze o czym pomyślałem było: O fak! jak ja teraz będę obsługiwał myszkę!!!
Napisano 8 Listopad 200519 l podobnie mialem jakis czas temu, ale - o dziwo - nie pomyslalem o myszce, ale o ołówku i tablecie :D (jak to mozliwe? po tylu latach przyjazni z gryzoniem?)
Napisano 8 Listopad 200519 l Obudziłem się dzisiaj w środku nocy ze zdrętwiałą ręką, kompletnie jej nie czując (musiałem na niej spać, nie mówcie tylko, że wam to się nie zdarza:) Bardzo sie wystraszyłem bo pierwsze o czym pomyślałem było: O fak! jak ja teraz będę obsługiwał myszkę!!! zdarza sie, zdarza - kiedy pierwszy raz cos takiego mialem, to tez sie nieco wystraszylem, ale nie myslalem o kompie. jeszcze nie byłem uzależniony :) najlepszy hardkor, jak dwie rece ci zdrętwieją to kompletnie nie masz jak wstać...
Napisano 8 Listopad 200519 l zawsze jak mi drętwieje reka albo noga to moja pierwsza myśl: "jak ja będę bez tego żył?" :D a tak pozatym to moje schizy niebardzo różnią się od waszych :D materiały, siatki i Ctr+Z rządzą, aha, czasem zastanawiam sie kiedy zrobil sie auto save :D -edyt- aha, i tak sie zastanawialem ostatnio ile mamy w życiu klatek na sekunde? hmmm
Napisano 8 Listopad 200519 l Mi, po zbyt długim siedzeniu przed LW, zdarzyło sie kilka razy coś takiego, że obserwując jakiś obiekt, np mebel, widziałem jego siatkę 3D. Można stracić poczucie rzeczywistości.
Napisano 8 Listopad 200519 l najlepszy hardkor, jak dwie rece ci zdrętwieją to kompletnie nie masz jak wstać... No, chyba, ze spisz na brzuchu, to wystarczy pomysleć o pannie i wstajesz na "lewarku" :D
Napisano 8 Listopad 200519 l hehe... pewnie już było ale to normalna komputerowa shiza... Zawsze jak zrobie coś nie tak w realu (np. powiem coś nie bardzo w klimacie...) mam ochotę nacisnąć ctrl + z... hehe... A jak mówię to czasami mam ochotę powiedzieć coś w stylu ;) :) :D :P Aha, jeszcze jedna fajna akcja - siedzę z dziewczyną wyrwaną na imprezie w fajnej knajpce i przy fajnej, niezobowiązującej dyskusji... I nagle zaczyna pierdzielić o polygonych, trisach, teksturach, grach itp.Pierdziele, pirdziele... mija 20 min. I nagle orientuję sie że panna nie ma pojęcia o czym gadam, co więcej nic ją to nie obchodzi, a jej przytakiwania to zwykła grzeczność... I wtedy robie lol... I mówie "rotfl, to może pomówimy teraz o tobie? ;)" pozdrawiam :)
Napisano 8 Listopad 200519 l Apropo tego mowienie i emotek, to mi sie kiedys zdarzylo narysowac taka na wypracowaniu z j.polskiego i o dziwo oddalem :D
Napisano 8 Listopad 200519 l Ja od dłuższego czasu odnotowuję puchnięcie i ból w palcu wskazującym prawej ręki, jakby był on zwichnięty. Moze to mysza mnie ugryzla?
Napisano 8 Listopad 200519 l Slyszalem o przypadku zapalenia stawu od pisania smsow. Moze warto sie zastanowic ? :p
Napisano 9 Listopad 200519 l a ja siedze juz 21h w pracy :D non toper :D siedze sobie rysuje w autocadzie kreseczki :) drukuje rysuneczki, skladam w dokumentacje :) itd ... kocham ta prace :D jakies skutki uboczne? - hmmm sam do siebie gadam, ale to normalne wypilem ponad norme ilosc herbaty (srednio na godzine jedna)( kawy nie pijam ) mam dziwne drgawki na rece prawej, ale ogolnie jest pozytywnie
Napisano 9 Listopad 200519 l a ja siedze juz 21h w pracy Psjonat:D A mi czasem w zyciu brak opcji SAVE:/ Oj, tak. Ale i ctrl+z tez by sie czasem przdał:D
Napisano 9 Listopad 200519 l No, to z tym zapaleniem stawu to by pasowało... Jak ktoś znowu na gg wystartuje do mnie z tekstem "poklikash?" to zabiję.
Napisano 9 Listopad 200519 l w moim przypadku koledzy czasami stwierdzają, że jestem po prostu nienormalny ;]
Napisano 9 Listopad 200519 l dzis byłem w przerwie miedzy wykładami na browarku i jako ze jestesmy studentami wydziału budownictwa, to nieco gadalismy o planowanych robotach we Wrocku i własciwie do kazdej wtrącałem, jakie to biedne vizki są w necie i ze mogli się bardziej postarać. pod koniec rozmowy chyba chcieli mnie zabic ;)
Napisano 9 Listopad 200519 l Apropo tego mowienie i emotek, to mi sie kiedys zdarzylo narysowac taka na wypracowaniu z j.polskiego i o dziwo oddalem Mi się też tak zdarzyło jeszcze w gimnazjum. Nauczycielka w recenzji tej pracy sama postanowiła użyć emotek :D
Napisano 9 Listopad 200519 l Nauczycielka w recenzji tej pracy sama postanowiła użyć emotek :D czyżby np. tak: "Praca do bani. Dostałes 1 :>" ? :)
Napisano 9 Listopad 200519 l hehe :D ale zamotany dzien :D w ogole... zaczalem prace o 7 a skonczylem o 5 rano dnia nastepnego, po 5 mialem busa ..linia 5 :D kierunek Ksieze Male,, wystartowalem z przystanku FAT a zakonczylem podroz na przystanku HUTMEN tyle ze w druga strone :D zasnalem :D ( ci co z wroclawia to wiedza gdzie te ulice;) ) mkk3a - gdzie studiujesz?, ktory rok? kurde, musze pomyslec nad projektem naszego lotniska na konkurs...znow nieprzespane nocki :)
Napisano 9 Listopad 200519 l dzisiaj się od kolegów dowiedziałem, że jestem "dość oryginalny" :D:D z powodu rysowania i zainteresowań (w domyśle: typu rysowanie)
Napisano 9 Listopad 200519 l Barcisz - budownictwo na PWr, rok I (zazwyczaj C-7, sporadycznie A-1). A Ty? Z tego C-7 to wszyscy polewają, że wydział budownictwa ma najbrzydszy budynek... :/
Napisano 10 Listopad 200519 l mkk3a - macie tam fajne klatki schodowe, hehe juz mnie głowa boli jak o nich mysle.
Napisano 10 Listopad 200519 l mintrill - pani doktor zrobila emotki w recenzji mojej pracy semestralnej z psychologi..... :) ( nie moglem sie powtrzymac :) )
Napisano 16 Listopad 200519 l może nie do końca o grafikach, ale o innych maniakach komputerowych :) jestem zboczony patrzę na opis Mateusza i czytam: "to tylko iluzja... jestem w mysqlach" a tam "w myslach" pisze nie wspominając już o tym, że jak próbuję napisać "komplikacja", w 90% przypadków wyjdzie mi "kompilacja" albo co ludzie pisali w opisach np. "Sql", bardzo różni ludzie. I przez pół roku się zastanawiałem, co ich tak nagle na SQLa napadło a dopiero jakieś 3 miechy temu się skapowałem, że to chodzi o "School" aż boję się iść na stację kolejową... jeszcze pociągi PHP zobaczę...
Napisano 16 Listopad 200519 l hehe, dobre :D Ja kilka dni temu złapałem się stojąc na przystanku i patrząc na niebo na myśli "prawie jak w maxwellu..." ;)
Napisano 16 Listopad 200519 l ja wiam powiem że znajomi już nie chcą filmów ze mną oglądac bo coągle mówiłem, patrzcie textura rozmyta albo modele się pzrenikają, albo cień zły i tak w kółko a to silniejsze odemnie:P
Napisano 16 Listopad 200519 l W Wawie obok pałacu kultury buduja budynek z dużą ilością szkła. Nad wejściem są poukładane trójkątne duże tafle tak jakby się dało na plane modyf. displace z mapą noise ;) Tak właśnie zadumałem chwilę nad tym
Napisano 16 Listopad 200519 l widzialem ostatnio Audi TT i zastanawialem sie czemu tam jest jedna krawedz ktorej na referce nie bylo. Powiedzialem ze konstruktorzy spieprzyli ten konkretny model. Czesto tez zastanawiam sie jak maszyna robi ladne przejscia powierzchni i jakby je wymodelowac w maxie ;p A najgorsze ze mam tapete w domu co wyglada jak hmmm (kurde jak to sie nazywa) cellular z bumpem?
Napisano 16 Listopad 200519 l leru te trojkaty na zlotych tarasach tak wygladaja bo tak wlasnie powstaly, to znaczy zostaly zaprojektowane przy pomocy programu komputerowego ktory sie wlasnie na takiej geometrii opiera, a dwa miesiace temu wlasnie na tej budowie pracowalem :]
Napisano 17 Listopad 200519 l ostatnio bylem tak zmeczony po pracy ze pomylilem mieszkania w klatce i zamiast dopierac sie do (mojego) mieszkania numer 34 wkladalem klucze do mieszkania pietro nizej z numerem 24 :/ , dobrze ze bylo pozno w nocy i nikt nie otworzyl dzwi hehe, ;d nie pracujcie za duzo !:P
Napisano 17 Listopad 200519 l A przebijecie to? - Z ciężko uciułanej kasy kupiłem sobie swój komputer - Ma na imie Joanna :D - mam do niej bardzo osobisty stosunek - komputer jest zahasłowany... - Jeszcze nikt nie korzystał z mojego komputera (chociaż mieszkam z rodzinką a mój komp jest najlepszy w domu) Czy ja jeszcze jestem normalny?
Napisano 17 Listopad 200519 l - Jeszcze nikt nie korzystał z mojego komputera (chociaż mieszkam z rodzinką a mój komp jest najlepszy w domu) zapomniałeś powieedzieć o tym piesku pilnującym komputera :]
Napisano 17 Listopad 200519 l Obawiam się, że bedziesz sobie musiał wszczepić niezłą wtyczkę, żeby dogodzić Joannie. I obawiam się, ze jedno małe USB jej nie wystarczy, to musi być jakaś porządna wtyka COMowa...
Napisano 17 Listopad 200519 l A przebijecie to? - Z ciężko uciułanej kasy kupiłem sobie swój komputer - Ma na imie Joanna - mam do niej bardzo osobisty stosunek - komputer jest zahasłowany... - Jeszcze nikt nie korzystał z mojego komputera (chociaż mieszkam z rodzinką a mój komp jest najlepszy w domu) Czy ja jeszcze jestem normalny? __________________ Wyobrazam sobie. Ale ja nie mam zahaslowanego ;p
Napisano 18 Listopad 200519 l hehe :D Mój związek z Joanną jest czysto platoniczny :) Nie łączą nas żadne sytułacje łóżkowe... No ale jak tak dalej będe tyle czasu z kompem spędzał, to kto wie... ;)