Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hey,

Nowy exterior, budynek powstanie w Warszawie przy ulicy Majdkańskiej. Model głównego budynku stworzył Cwieq, moja reszta. Troszke PS było.

maxf01bminpf7.jpg

maxf02bminok2.jpg

maxf03bminnz5.jpg

Pozdrawiam,

SWRSC

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ogolnie ladnie, ale...

nie podoba mi sie:

zielen (a szczegolnie drzewo na 1 planie w 1 wizualizacji, ktos sie z nim brzydko w photoshopie zabawial, ten sam problem z zielenia w 2 planie na wszystkich obrazkach, wyglada jak pojechana gradientem od gory, tak samo drzewo po prawej stronie w 1 renderze psuje efekt (ten sam problem w 3 renderze z lewej strony) - heh nie wiem czy wystarczajaco jasno to napisalem :)

Reasumujac, jakbys poprawil te krzaki bylo by nawet bardzo ladnie

btw co jest z tymi kaczkami na niebie? juz 2 albo 3 obrazek widze z takim samym kluczem kaczek (SWRSC chyba tez mial takie kaczory, czy to jakis akcent polityczny?)

Napisano

Renderingi porządne. Natomiast: 1) gościu obok audi na 1-wszym obrazku to jakieś dziwne zjawisko (cienie), 2) drugi obrazek, przy takiej żabiej perspektywie (auta z prawej), wygląda troszki nienaturalnie bez chociażby sugestii trzeciego zbiegu; no i ten krzaczek na pierwszym planie, w realu przy takiej perspektywie to by go było widać całego, a tak to sugeruje jakiś dół pod obserwatorem.

Pozdrawiam.

Napisano

co do kaczek - rzeczywiście, są identyczne jak u swrsc.

hahaha:)

Odnosnie wizualizacji , calkiem solidny poziom jak zawsze.

Aha... śmiałbym powiedzieć ,że Swrsc prezentuje identyczny styl :)

Pozdrawiam.

Napisano

dzięki za komentarze :)

z ludźmi nadal mam problemy, ale chyba już jest lepiej niż na poprzednich.

siwy: lubie kaczki :p

Master: kto to ten swrsc?

etyr: Magulec robi exteriory? wymskło mu się :p

dzięki Junior

Napisano

hmm. zwykła wizka, poniżej twojej średniej.tak się zastanawiam już od dłuższego czasu( nie chodzi tu wyłącznie o SWRSC) że wrzuca się wizki bez jakiegokolwiek wybierania tych lepszych.wrzuca się wszystko co wychodzi spod ręki.

Napisano

Generalnie dobrze, z tymże co może nie ma znaczenia dla klienta ,ale powtarzająca się zieleń na balkonach i nie tylko, mały random zieleni. Po za tym fajno :)

Napisano

dzizas haha wlasnie zauwazylem z czego tak polewales SWRSC po moim poscie :D serio nie zwrocilem uwagi ze to twoja praca (tzn nie przeczytalem nawet kto to zrobil :D, a teraz wiem ze "kaczki jak u SWRSC..." lekko mi nie wyszły :D hahahahaha - dobra ide sie postrzelić w stopę

kaczki dalej mi sie niepodobaja (polityczne uprzedzenie :P)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności