SWRSC Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Hey, Nowy exterior, budynek powstanie w Warszawie przy ulicy Majdkańskiej. Model głównego budynku stworzył Cwieq, moja reszta. Troszke PS było. Pozdrawiam, SWRSC
@seba@ Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Niezle produkujecie te wizki :). Takie to sobie..., ogolnie ladnie
keraj37 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 hello! To na pewno są rendery? Wyglądają zupełnie jak fotki. Naprawdę genialne. pozdrawiam!
Georgas Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 jedynie auta kuleją i troszke psują wizke, gdyby nie to by było perfekto :)
Loki Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 ogolnie ladnie, ale... nie podoba mi sie: zielen (a szczegolnie drzewo na 1 planie w 1 wizualizacji, ktos sie z nim brzydko w photoshopie zabawial, ten sam problem z zielenia w 2 planie na wszystkich obrazkach, wyglada jak pojechana gradientem od gory, tak samo drzewo po prawej stronie w 1 renderze psuje efekt (ten sam problem w 3 renderze z lewej strony) - heh nie wiem czy wystarczajaco jasno to napisalem :) Reasumujac, jakbys poprawil te krzaki bylo by nawet bardzo ladnie btw co jest z tymi kaczkami na niebie? juz 2 albo 3 obrazek widze z takim samym kluczem kaczek (SWRSC chyba tez mial takie kaczory, czy to jakis akcent polityczny?)
SWRSC Napisano 14 Listopad 2007 Autor Napisano 14 Listopad 2007 z tymi gradientami to celowe. Jednym sie podoba innym nie :) co do kaczek - rzeczywiście, są identyczne jak u swrsc.
peteRlo Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Renderingi porządne. Natomiast: 1) gościu obok audi na 1-wszym obrazku to jakieś dziwne zjawisko (cienie), 2) drugi obrazek, przy takiej żabiej perspektywie (auta z prawej), wygląda troszki nienaturalnie bez chociażby sugestii trzeciego zbiegu; no i ten krzaczek na pierwszym planie, w realu przy takiej perspektywie to by go było widać całego, a tak to sugeruje jakiś dół pod obserwatorem. Pozdrawiam.
daymon Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 co do kaczek - rzeczywiście, są identyczne jak u swrsc. hahaha:) Odnosnie wizualizacji , calkiem solidny poziom jak zawsze. Aha... śmiałbym powiedzieć ,że Swrsc prezentuje identyczny styl :) Pozdrawiam.
siwy Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Niezła robota. Znakiem rozpoznawczym twoich wizek jest Audi Q7 i kaczki na niebie :)
Master Kiełbaster Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 i aberracje jak u SWRSCa :P Te majstrownie przy drzewkach nie wyszło za dobrze.
etyr11 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Tylko drzewa wbite w trawę jak u magulca:P Ładnie, szczególnie 1 render.
JunioR Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 jak zwkle bardzo pozytywnie sie na to patrzy, krol oswietlenia ;) pozdrawiam!
SWRSC Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 dzięki za komentarze :) z ludźmi nadal mam problemy, ale chyba już jest lepiej niż na poprzednich. siwy: lubie kaczki :p Master: kto to ten swrsc? etyr: Magulec robi exteriory? wymskło mu się :p dzięki Junior
mrkrzysiek Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 jak zawsze bardzo dobra wizualizacja, pierwszy render najciekawszy po mojemu,
JohnyCa Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 SUPER extra!!! Przyczepię się tylko że tak czysto na ulicy :) I na balkonach te same wiszące kwiatki :) A tak poza tym to podziwiam. Pozdrawiam
drakul Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 hmm. zwykła wizka, poniżej twojej średniej.tak się zastanawiam już od dłuższego czasu( nie chodzi tu wyłącznie o SWRSC) że wrzuca się wizki bez jakiegokolwiek wybierania tych lepszych.wrzuca się wszystko co wychodzi spod ręki.
Kedzior Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Generalnie dobrze, z tymże co może nie ma znaczenia dla klienta ,ale powtarzająca się zieleń na balkonach i nie tylko, mały random zieleni. Po za tym fajno :)
Loki Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 dzizas haha wlasnie zauwazylem z czego tak polewales SWRSC po moim poscie :D serio nie zwrocilem uwagi ze to twoja praca (tzn nie przeczytalem nawet kto to zrobil :D, a teraz wiem ze "kaczki jak u SWRSC..." lekko mi nie wyszły :D hahahahaha - dobra ide sie postrzelić w stopę kaczki dalej mi sie niepodobaja (polityczne uprzedzenie :P)
kamil.ochel Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 ładnie, ładnie... szkoda że te kaczki na niebie cały czas są skierowane całym kluczem w tę samą stronę
Nash23 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Generalnie to znudziły mnie Twoje idealne rendery ;) kamil.ochel - pewnie nie zdążyły uciec z planu
Rekomendowane odpowiedzi