_michal Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nick to dawne dzieje - jeszcze na scenie C-64 podpisywałem się MP, ale ciężko to się wymawia i wszyscy i tak na mnie empek mówili :P A pochodzi oczywiście od inicjałów. Byłem wówczas pod wielkim wrażeniem grupy Taboo i ich kodera MK - dlatego też podpisywałem się inicjałami :P Ciekawe czy jest tu ktoś kto potrafiłby wymienić nazwę sztandarowego demo Taboo :P geez, stara dupa ze mnie hyhy A avatar to jest koncept z jednej z części gry Castlevania. Zresztą bardzo często zmieniam avatarki, kiedyś był Raziel, Dracula i kilka innych Sygnaturka to jest nazwa albumu Burzum. Znaczy tyle co 'To co kiedyś było' po norwesku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nick: jedna z moich z glownych kart do MTG'owskiego czarnego decku, na zmiane uzywam z Rancor (tym razem zielona karta :) ) avatar: glowa mojego marinesa ktory jest na ukonczeniu juz od 3 miechow tylko nie mam czasu zeby domalowac koncowki jego miecza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Mój avatar pochodzi - jak łatwo zauważyć z logotypu gry "Shogun - Total War". Natomiast sam nick jest staaaaary... ma z 15 lat. Jest to mój pseudonim jeszcze z harcerstwa. Na pierwszej zbiórce, kiedy to gralismy w kosza, pojawiłem się ubrany tak, jak wówczas lubiłem: czarne spodnie do kung - fu, czarna koszulka z uchlastanymi na wysokości ramion rękawami, żeby było dobrze widac buły na łapach, oraz czarna chustka na głowie, zawiązana w stylu Rambo. Kiedy mnie ujrzały dziewczyny z żeńskiej drużyny, natychmiast ochrzciły mnie Shogunem, choć nie byłem tego świadom. Później przez jakies 2 tyg. słyszałem wokoło "Shogun to, Shogun tamto". Kto to u diabła ten Shogun? Dopiero po tych 2 tyg. ktoś się do mnie zwrócił per Shogun i wówczas się połapałem, co jest grane. Kiedy trafiłem na tą stronę spróbowałem się zarejestrować jako Shogun, jak zwykle. A tu nic. Nie ma. Zajęte. Wkurzyłem się, ale mówi się trudno. Dodałem sobie jeszcze jedno "n" na końcu i przez niemal rok istniałem tu jako Shogunn (brrrr). W ciagu tego roku połapałem się, że Shogunów na różnych forach jest cała zgraja. Postanowiłem więc wymyślić coś ciekawszego niż to nieszczęsne "n" na końcu i padło na 3D. Adek dopiero niedawno na moją prośbę zmienił mi nick, dzięki czemu nareszcie czuję się z nim dobrze. Jak znajdę kawałek czasu, to sobie zrobię animowanego gifa zamiast dotychczasowych avatarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Witam! Mój nick to imię mojego zmarłego przyjaciela…… a avatar to zdjęcie ze skanowane do którego również mam sentyment. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nick - ulubiona kreskówka z dzieciństwa avatar - mój życiowy cel :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nick - dojrzewał przez różne fazy, aby w końcu zostać w obecnej postaci, oczywiście zakłada mój mesjanistyczny cel bytu ;] kojarzy się też z jednym z moich ulubionych artystów ;] avatar - moja ulubiona fotka, która tak mi się wbiła w głowę że i na avatar się wdarła - dorwałem ją na jakiejś galerii konkursowej w necie. sygnaturka - oczywiście kochany Moonspell ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Tweety, dzięki, że w końcu rozwiałeś moje wątpliwości na temat tego avatara. Przekopałem CGtalk wzdłuż i wszerz, aby znaleźć gdzieś tam Twoje dzieło nagrodzone tą statuetką i nic! Przez długi czas podejrzewałem uzurpację. Dopiero teraz odetchnąłem z ulgą i z przyjemnością przestawiam się na trzymanie kciuków. PS: Mały już nie jesteś, więc pora na stanie się wielkim. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 nic-->w szkole tak na mnie mowili (czyli ksywka), od nazwiska.... ;) a 007 to dlatego bo jak kiedys chcialem zalozyc sobie maila na wp.pl to nielot bylo zajete a 007 latwo zapamietac wiec tak zostalo.... :) avatar--> ehhhh poprostu moje zdjecie nie oszukujmy sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Shogun 3D: thnx man. warto wiedzieć czasami że ktoś trzyma za mnie kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 No, mamy tu nawet zawodowych trzymaczy kciuków. Wiesz, takie specyficzne kółko różańcowe. Nazywają się GTK i powinni miec punkty za ciekawą inicjatywę. Jak coś trzeba wymodlić, lub po prostu wy.. trzymać, to oni wytrzymają. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Nick - w szkole nazywają mnie "Guma". Zakładając gdzieś kiedyś konto nie chciałem być rozpoznawalny a poza tym nie podoba mi się ta ksywa. Wiec przestawiłem sylaby i wysżło MaGu - a że jakoś tak dziwnie to wygląda to doszło do MaGuu :P Avatar-logo jednej z lepszych firm deskorolkowych :D W rogu, pasja którą materializuje w 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 avatar - mój życiowy cel :] Też mi sie marzy miejsce w tej galerii. Czakiński. :D Nie zgadłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 czakiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Znalazłem na stronce...spodobał mi się, no i jest... powiedzialbys jeszcze na jakiej stronce, niewdzieczniku! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 moj avatar to moje dzieło (PODPIS TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH) a nick hmmm.... Był taki architekt Shuliven czy jakoś tak on jako pierwszy wiezowce zaczoł projektować no a pozatym ogladał ktoś monster inc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Tymek -> Tak na mnie niektórzy znajomi mówią. Chociaż wcale nie mam na imię Tymoteusz ;) A avatar? Kto oglądał Wallace & Gromit ten zna ten czarny charakter. A ja w filmach właśnie złych chciałbym grać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 czakiewicz Pudło...przecież mówiłem, że moje nazwisko zupełnie inaczej idzie...nawet powiem więcej- zaczyna się na "S" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Samczacki ?? hehe ale rebus :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 zakladam ze S + ksywka od tylu: Sikacz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 muehehehe :D Skacz? Szakis? Skicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 ksywka jeszcze z podstawowki, ale login byl zajety kiedys to jest misiek+hc, na avatarze na razie Mr. Wolf, kto lubi tarantina zna ta facjate... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Tez jestes tak punktualny jak Wolf? ;) EDIT: Jak wszyscy, to wszyscy. Nick - taki bozek sie szlaja po niebie w Egipcie. Z zafascynowania wyszlo. Avatar - ten sam bozek, ale zrobiony na potrzeby gry, ktora sie zowie Age of Mythology. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-mod Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Nick: hmm bo tak, a nie inaczej :P Avatar: bo sam go zrobilem i go lubie i wszedzie go uzywam (poza 2-ma servisami, ktore sa wyjatkowe :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Ale sie wątek rozwinoł :) zakladam ze S + ksywka od tylu: Sikacz :D aleś to wyczaił. muehehehe :D Skacz? Szakis? Skicza? 3xPudło.:] Wyleciałeś z gry:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 To może z japońska, nieco mangowo: Sikaczu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Czak1, zgadlem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Czak1, zgadlem? :P Nie... ...i w życiu pewnie nikt nie zgadnie (buahahaha)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Czaki, to strzelam ostatni raz: Kaczkowski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Witam! Cz- Członek AK – Armii Krajowej Proste prawda :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 suckiewicz :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Standard material :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 chveti co Ty cudujesz:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 A avatar? Kto oglądał Wallace & Gromit ten zna ten czarny charakter. A ja w filmach właśnie złych chciałbym grać :P Hmmm... na pewno był ten typ w Wallace & Gromit, może gościnnie, ale ja go pamiętam z kreskówek Warner Bros razem z kaczorem Duffy'm ;] No chyba że to ironia a ja mam dziś drewniane poczucie humoru ;] --------- Co do mojego nicka to: Moth czyli ćma - dlatego że siedzę często nocami przy monitorze zupełnie tak jak ćmy lecą do światła ;] Mothman - dlatego, że jednak czasem człowiek :P Jeżeli chodzi o mój avatar to trudno cos tu sensownego napisac - zrobiłem go, bo akurat wtedy miałem taki pomysł na avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Czaki, to strzelam ostatni raz: Kaczkowski :P czemu nie Kaczyński:)...(zastanawiam sie czy nie obrażamy przypadkowych osób? Może należy napisać, że za zbieżność nazwisk nie odpowiadamy.:]) Witam! Cz- Członek AK – Armii Krajowej Proste prawda :) Pozdrawiam! Chyba nie rozumiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 nie daj nam sie ugotowac z ciekawosci, powiedz jak masz na nazwisko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Mothman, na Marvina natknąłem się wczoraj szukając czegoś w googlach i normalnie musiałem go mieć... jakoś lepiej mnie określa ;) A wcześniej był ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 moja ksywka : taka jedna dziewczyna w szkole nie wiedziala jak sie nazywam i zawolala na mnie Synuś i tak sie zaczelo, wszyscy tak zaczeli mnie nazywac ^^" avatar : zwektorywzowana pracka 3d ;) Btw. Jestem ciekaw czemu Chalek ma avatar z Crowleyem ( zwanym rowniez bestia 666 ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 nie daj nam sie ugotowac z ciekawosci, powiedz jak masz na nazwisko :> Chyba żartujesz :D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Marvina natknąłem się wczoraj ... No to wiele tłumaczy ... hehehhe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 wszyscy widza o co chodzi z moim awatarem, poprzednie tez wszyscy kumali ;p tylko jeden mialem spaczony, nawet mam jeszcze na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Ja to jestem ciekaw co o swoim avatarze powie Razor... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Ja to jestem ciekaw co o swoim avatarze powie Razor... :D Zaiste ciekawe:]. Może to jakaś okładka z jego ulubiuonego Hentai?!:D (to tylko taki żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Albo fantazja erotyczna... nie pogardziłbym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Mothman, na Marvina natknąłem się wczoraj szukając czegoś w googlach i normalnie musiałem go mieć... Bo Tymek ma czasem takie oczy jak Marvin jak ktoś go zirytuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Bo Tymek ma czasem takie oczy jak Marvin jak ktoś go zirytuje... hehe, nie zauważyłem ;] pewnie rzadko Go irytowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ...a swoją drogą Mothman, oczy w Twoim avatarze też niczego sobie... ...wrażliwość i delikatność w jednym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ...wrażliwość i delikatność w jednym :D Czyli cały ja... :D:D:D btw, Radziu a co to jest na Twoim avatarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ja chyba musze zmienic avatar... Bo niczego nie oddaje... chociaz MUZG DAWAJ MUZGA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 *NicoN, zawsze możesz powiedzieć, że ro nie mózg, tylko bijące serce Smerfetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 Kris_R ma fajny avatar. Bardzo mi sie spodobał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi