Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nick to dawne dzieje - jeszcze na scenie C-64 podpisywałem się MP, ale ciężko to się wymawia i wszyscy i tak na mnie empek mówili :P A pochodzi oczywiście od inicjałów. Byłem wówczas pod wielkim wrażeniem grupy Taboo i ich kodera MK - dlatego też podpisywałem się inicjałami :P Ciekawe czy jest tu ktoś kto potrafiłby wymienić nazwę sztandarowego demo Taboo :P geez, stara dupa ze mnie hyhy

A avatar to jest koncept z jednej z części gry Castlevania. Zresztą bardzo często zmieniam avatarki, kiedyś był Raziel, Dracula i kilka innych

Sygnaturka to jest nazwa albumu Burzum. Znaczy tyle co 'To co kiedyś było' po norwesku.

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 20,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nick: jedna z moich z glownych kart do MTG'owskiego czarnego decku, na zmiane uzywam z Rancor (tym razem zielona karta :) )

avatar: glowa mojego marinesa ktory jest na ukonczeniu juz od 3 miechow tylko nie mam czasu zeby domalowac koncowki jego miecza :)

Napisano

Mój avatar pochodzi - jak łatwo zauważyć z logotypu gry "Shogun - Total War".

Natomiast sam nick jest staaaaary... ma z 15 lat. Jest to mój pseudonim jeszcze z harcerstwa. Na pierwszej zbiórce, kiedy to gralismy w kosza, pojawiłem się ubrany tak, jak wówczas lubiłem: czarne spodnie do kung - fu, czarna koszulka z uchlastanymi na wysokości ramion rękawami, żeby było dobrze widac buły na łapach, oraz czarna chustka na głowie, zawiązana w stylu Rambo.

Kiedy mnie ujrzały dziewczyny z żeńskiej drużyny, natychmiast ochrzciły mnie Shogunem, choć nie byłem tego świadom. Później przez jakies 2 tyg. słyszałem wokoło "Shogun to, Shogun tamto". Kto to u diabła ten Shogun? Dopiero po tych 2 tyg. ktoś się do mnie zwrócił per Shogun i wówczas się połapałem, co jest grane.

Kiedy trafiłem na tą stronę spróbowałem się zarejestrować jako Shogun, jak zwykle. A tu nic. Nie ma. Zajęte. Wkurzyłem się, ale mówi się trudno. Dodałem sobie jeszcze jedno "n" na końcu i przez niemal rok istniałem tu jako Shogunn (brrrr). W ciagu tego roku połapałem się, że Shogunów na różnych forach jest cała zgraja. Postanowiłem więc wymyślić coś ciekawszego niż to nieszczęsne "n" na końcu i padło na 3D.

Adek dopiero niedawno na moją prośbę zmienił mi nick, dzięki czemu nareszcie czuję się z nim dobrze.

Jak znajdę kawałek czasu, to sobie zrobię animowanego gifa zamiast dotychczasowych avatarów.

Napisano

Witam!

Mój nick to imię mojego zmarłego przyjaciela…… a avatar to zdjęcie ze skanowane do którego również mam sentyment.

Pozdrawiam!

Napisano

nick - ulubiona kreskówka z dzieciństwa

Napisano

nick - dojrzewał przez różne fazy, aby w końcu zostać w obecnej postaci, oczywiście zakłada mój mesjanistyczny cel bytu ;] kojarzy się też z jednym z moich ulubionych artystów ;]

avatar - moja ulubiona fotka, która tak mi się wbiła w głowę że i na avatar się wdarła - dorwałem ją na jakiejś galerii konkursowej w necie.

sygnaturka - oczywiście kochany Moonspell ;]

Napisano

Tweety, dzięki, że w końcu rozwiałeś moje wątpliwości na temat tego avatara. Przekopałem CGtalk wzdłuż i wszerz, aby znaleźć gdzieś tam Twoje dzieło nagrodzone tą statuetką i nic! Przez długi czas podejrzewałem uzurpację. Dopiero teraz odetchnąłem z ulgą i z przyjemnością przestawiam się na trzymanie kciuków.

PS: Mały już nie jesteś, więc pora na stanie się wielkim. :)

Napisano

nic-->w szkole tak na mnie mowili (czyli ksywka), od nazwiska.... ;) a 007 to dlatego bo jak kiedys chcialem zalozyc sobie maila na wp.pl to nielot bylo zajete a 007 latwo zapamietac wiec tak zostalo.... :)

avatar--> ehhhh poprostu moje zdjecie nie oszukujmy sie :D

Napisano

Shogun 3D: thnx man. warto wiedzieć czasami że ktoś trzyma za mnie kciuki :)

Napisano

No, mamy tu nawet zawodowych trzymaczy kciuków. Wiesz, takie specyficzne kółko różańcowe. Nazywają się GTK i powinni miec punkty za ciekawą inicjatywę. Jak coś trzeba wymodlić, lub po prostu wy.. trzymać, to oni wytrzymają. :D

Napisano

Nick - w szkole nazywają mnie "Guma". Zakładając gdzieś kiedyś konto nie chciałem być rozpoznawalny a poza tym nie podoba mi się ta ksywa. Wiec przestawiłem sylaby i wysżło MaGu - a że jakoś tak dziwnie to wygląda to doszło do MaGuu :P

Avatar-logo jednej z lepszych firm deskorolkowych :D W rogu, pasja którą materializuje w 3D :P

Napisano
  tweety napisał:

Też mi sie marzy miejsce w tej galerii.

RA napisał:
Czakiński. :D

Nie zgadłeś:)

Napisano
  Cytat
Znalazłem na stronce...spodobał mi się, no i jest...

powiedzialbys jeszcze na jakiej stronce, niewdzieczniku! :D

Napisano

moj avatar to moje dzieło (PODPIS TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH)

a nick hmmm.... Był taki architekt Shuliven czy jakoś tak on jako pierwszy wiezowce zaczoł projektować no a pozatym ogladał ktoś monster inc. ?

Napisano

Tymek -> Tak na mnie niektórzy znajomi mówią. Chociaż wcale nie mam na imię Tymoteusz ;)

A avatar? Kto oglądał Wallace & Gromit ten zna ten czarny charakter. A ja w filmach właśnie złych chciałbym grać :P

Napisano
  kome napisał:
czakiewicz

Pudło...przecież mówiłem, że moje nazwisko zupełnie inaczej idzie...nawet powiem więcej- zaczyna się na "S" :D

Napisano

ksywka jeszcze z podstawowki, ale login byl zajety kiedys to jest misiek+hc, na avatarze na razie Mr. Wolf, kto lubi tarantina zna ta facjate...

Napisano

Tez jestes tak punktualny jak Wolf? ;)

EDIT:

Jak wszyscy, to wszyscy.

Nick - taki bozek sie szlaja po niebie w Egipcie. Z zafascynowania wyszlo.

Avatar - ten sam bozek, ale zrobiony na potrzeby gry, ktora sie zowie Age of Mythology.

Napisano

Nick: hmm bo tak, a nie inaczej :P

Avatar: bo sam go zrobilem i go lubie i wszedzie go uzywam (poza 2-ma servisami, ktore sa wyjatkowe :P )

Napisano

Ale sie wątek rozwinoł :)

Deus napisał:
zakladam ze S + ksywka od tylu:

Sikacz :D

aleś to wyczaił.

tweety napisał:
muehehehe :D

Skacz? Szakis? Skicza?

3xPudło.:] Wyleciałeś z gry:D

Napisano
  Deus napisał:
Czak1, zgadlem? :P

Nie...

...i w życiu pewnie nikt nie zgadnie (buahahaha)...

Napisano

Witam!

Cz- Członek

AK – Armii Krajowej

Proste prawda :)

Pozdrawiam!

Napisano
  Tymek napisał:

A avatar? Kto oglądał Wallace & Gromit ten zna ten czarny charakter. A ja w filmach właśnie złych chciałbym grać :P

Hmmm... na pewno był ten typ w Wallace & Gromit, może gościnnie, ale ja go pamiętam z kreskówek Warner Bros razem z kaczorem Duffy'm ;]

No chyba że to ironia a ja mam dziś drewniane poczucie humoru ;]

---------

Co do mojego nicka to:

Moth czyli ćma - dlatego że siedzę często nocami przy monitorze zupełnie tak jak ćmy lecą do światła ;]

Mothman - dlatego, że jednak czasem człowiek :P

Jeżeli chodzi o mój avatar to trudno cos tu sensownego napisac - zrobiłem go, bo akurat wtedy miałem taki pomysł na avatar

Napisano
  Deus napisał:
Czaki, to strzelam ostatni raz: Kaczkowski :P

czemu nie Kaczyński:)...(zastanawiam sie czy nie obrażamy przypadkowych osób? Może należy napisać, że za zbieżność nazwisk nie odpowiadamy.:])

HEKTOR napisał:
Witam!

Cz- Członek

AK – Armii Krajowej

Proste prawda :)

Pozdrawiam!

Chyba nie rozumiem....

Napisano

Mothman, na Marvina natknąłem się wczoraj szukając czegoś w googlach i normalnie musiałem go mieć... jakoś lepiej mnie określa ;)

A wcześniej był ten:

wallace-penguin2.gif

Napisano

moja ksywka : taka jedna dziewczyna w szkole nie wiedziala jak sie nazywam i zawolala na mnie Synuś i tak sie zaczelo, wszyscy tak zaczeli mnie nazywac ^^"

avatar : zwektorywzowana pracka 3d ;)

Btw. Jestem ciekaw czemu Chalek ma avatar z Crowleyem ( zwanym rowniez bestia 666 ) :P

Napisano
  kome napisał:
nie daj nam sie ugotowac z ciekawosci, powiedz jak masz na nazwisko :>

Chyba żartujesz :D:)

Napisano
  Tymek napisał:
Marvina natknąłem się wczoraj ...

No to wiele tłumaczy ... hehehhe ;)

Napisano

wszyscy widza o co chodzi z moim awatarem, poprzednie tez wszyscy kumali ;p tylko jeden mialem spaczony, nawet mam jeszcze na dysku

Napisano
  Shogun 3D napisał:
Ja to jestem ciekaw co o swoim avatarze powie Razor... :D

Zaiste ciekawe:]. Może to jakaś okładka z jego ulubiuonego Hentai?!:D (to tylko taki żart)

Napisano
  Tymek napisał:
Mothman, na Marvina natknąłem się wczoraj szukając czegoś w googlach i normalnie musiałem go mieć...

Bo Tymek ma czasem takie oczy jak Marvin jak ktoś go zirytuje...

Napisano
  Udziar napisał:
Bo Tymek ma czasem takie oczy jak Marvin jak ktoś go zirytuje...

hehe, nie zauważyłem ;] pewnie rzadko Go irytowałem :P

Napisano

...a swoją drogą Mothman, oczy w Twoim avatarze też niczego sobie...

...wrażliwość i delikatność w jednym :D

Napisano
  Udziar napisał:
...wrażliwość i delikatność w jednym :D

Czyli cały ja... :D:D:D

btw, Radziu a co to jest na Twoim avatarze?

Napisano

ja chyba musze zmienic avatar...

Bo niczego nie oddaje... chociaz MUZG DAWAJ MUZGA :D