Napisano 15 Październik 200519 l nick to dawne dzieje - jeszcze na scenie C-64 podpisywałem się MP, ale ciężko to się wymawia i wszyscy i tak na mnie empek mówili :P A pochodzi oczywiście od inicjałów. Byłem wówczas pod wielkim wrażeniem grupy Taboo i ich kodera MK - dlatego też podpisywałem się inicjałami :P Ciekawe czy jest tu ktoś kto potrafiłby wymienić nazwę sztandarowego demo Taboo :P geez, stara dupa ze mnie hyhy A avatar to jest koncept z jednej z części gry Castlevania. Zresztą bardzo często zmieniam avatarki, kiedyś był Raziel, Dracula i kilka innych Sygnaturka to jest nazwa albumu Burzum. Znaczy tyle co 'To co kiedyś było' po norwesku.
Napisano 15 Październik 200519 l nick: jedna z moich z glownych kart do MTG'owskiego czarnego decku, na zmiane uzywam z Rancor (tym razem zielona karta :) ) avatar: glowa mojego marinesa ktory jest na ukonczeniu juz od 3 miechow tylko nie mam czasu zeby domalowac koncowki jego miecza :)
Napisano 15 Październik 200519 l Mój avatar pochodzi - jak łatwo zauważyć z logotypu gry "Shogun - Total War". Natomiast sam nick jest staaaaary... ma z 15 lat. Jest to mój pseudonim jeszcze z harcerstwa. Na pierwszej zbiórce, kiedy to gralismy w kosza, pojawiłem się ubrany tak, jak wówczas lubiłem: czarne spodnie do kung - fu, czarna koszulka z uchlastanymi na wysokości ramion rękawami, żeby było dobrze widac buły na łapach, oraz czarna chustka na głowie, zawiązana w stylu Rambo. Kiedy mnie ujrzały dziewczyny z żeńskiej drużyny, natychmiast ochrzciły mnie Shogunem, choć nie byłem tego świadom. Później przez jakies 2 tyg. słyszałem wokoło "Shogun to, Shogun tamto". Kto to u diabła ten Shogun? Dopiero po tych 2 tyg. ktoś się do mnie zwrócił per Shogun i wówczas się połapałem, co jest grane. Kiedy trafiłem na tą stronę spróbowałem się zarejestrować jako Shogun, jak zwykle. A tu nic. Nie ma. Zajęte. Wkurzyłem się, ale mówi się trudno. Dodałem sobie jeszcze jedno "n" na końcu i przez niemal rok istniałem tu jako Shogunn (brrrr). W ciagu tego roku połapałem się, że Shogunów na różnych forach jest cała zgraja. Postanowiłem więc wymyślić coś ciekawszego niż to nieszczęsne "n" na końcu i padło na 3D. Adek dopiero niedawno na moją prośbę zmienił mi nick, dzięki czemu nareszcie czuję się z nim dobrze. Jak znajdę kawałek czasu, to sobie zrobię animowanego gifa zamiast dotychczasowych avatarów.
Napisano 15 Październik 200519 l Witam! Mój nick to imię mojego zmarłego przyjaciela…… a avatar to zdjęcie ze skanowane do którego również mam sentyment. Pozdrawiam!
Napisano 15 Październik 200519 l nick - dojrzewał przez różne fazy, aby w końcu zostać w obecnej postaci, oczywiście zakłada mój mesjanistyczny cel bytu ;] kojarzy się też z jednym z moich ulubionych artystów ;] avatar - moja ulubiona fotka, która tak mi się wbiła w głowę że i na avatar się wdarła - dorwałem ją na jakiejś galerii konkursowej w necie. sygnaturka - oczywiście kochany Moonspell ;]
Napisano 15 Październik 200519 l Tweety, dzięki, że w końcu rozwiałeś moje wątpliwości na temat tego avatara. Przekopałem CGtalk wzdłuż i wszerz, aby znaleźć gdzieś tam Twoje dzieło nagrodzone tą statuetką i nic! Przez długi czas podejrzewałem uzurpację. Dopiero teraz odetchnąłem z ulgą i z przyjemnością przestawiam się na trzymanie kciuków. PS: Mały już nie jesteś, więc pora na stanie się wielkim. :)
Napisano 15 Październik 200519 l nic-->w szkole tak na mnie mowili (czyli ksywka), od nazwiska.... ;) a 007 to dlatego bo jak kiedys chcialem zalozyc sobie maila na wp.pl to nielot bylo zajete a 007 latwo zapamietac wiec tak zostalo.... :) avatar--> ehhhh poprostu moje zdjecie nie oszukujmy sie :D
Napisano 15 Październik 200519 l Shogun 3D: thnx man. warto wiedzieć czasami że ktoś trzyma za mnie kciuki :)
Napisano 15 Październik 200519 l No, mamy tu nawet zawodowych trzymaczy kciuków. Wiesz, takie specyficzne kółko różańcowe. Nazywają się GTK i powinni miec punkty za ciekawą inicjatywę. Jak coś trzeba wymodlić, lub po prostu wy.. trzymać, to oni wytrzymają. :D
Napisano 15 Październik 200519 l Nick - w szkole nazywają mnie "Guma". Zakładając gdzieś kiedyś konto nie chciałem być rozpoznawalny a poza tym nie podoba mi się ta ksywa. Wiec przestawiłem sylaby i wysżło MaGu - a że jakoś tak dziwnie to wygląda to doszło do MaGuu :P Avatar-logo jednej z lepszych firm deskorolkowych :D W rogu, pasja którą materializuje w 3D :P
Napisano 15 Październik 200519 l avatar - mój życiowy cel :] Też mi sie marzy miejsce w tej galerii. Czakiński. :D Nie zgadłeś:)
Napisano 15 Październik 200519 l Znalazłem na stronce...spodobał mi się, no i jest... powiedzialbys jeszcze na jakiej stronce, niewdzieczniku! :D
Napisano 15 Październik 200519 l moj avatar to moje dzieło (PODPIS TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH) a nick hmmm.... Był taki architekt Shuliven czy jakoś tak on jako pierwszy wiezowce zaczoł projektować no a pozatym ogladał ktoś monster inc. ?
Napisano 15 Październik 200519 l Tymek -> Tak na mnie niektórzy znajomi mówią. Chociaż wcale nie mam na imię Tymoteusz ;) A avatar? Kto oglądał Wallace & Gromit ten zna ten czarny charakter. A ja w filmach właśnie złych chciałbym grać :P
Napisano 15 Październik 200519 l czakiewicz Pudło...przecież mówiłem, że moje nazwisko zupełnie inaczej idzie...nawet powiem więcej- zaczyna się na "S" :D
Napisano 15 Październik 200519 l ksywka jeszcze z podstawowki, ale login byl zajety kiedys to jest misiek+hc, na avatarze na razie Mr. Wolf, kto lubi tarantina zna ta facjate...
Napisano 15 Październik 200519 l Tez jestes tak punktualny jak Wolf? ;) EDIT: Jak wszyscy, to wszyscy. Nick - taki bozek sie szlaja po niebie w Egipcie. Z zafascynowania wyszlo. Avatar - ten sam bozek, ale zrobiony na potrzeby gry, ktora sie zowie Age of Mythology.
Napisano 15 Październik 200519 l Nick: hmm bo tak, a nie inaczej :P Avatar: bo sam go zrobilem i go lubie i wszedzie go uzywam (poza 2-ma servisami, ktore sa wyjatkowe :P )
Napisano 15 Październik 200519 l Ale sie wątek rozwinoł :) zakladam ze S + ksywka od tylu: Sikacz :D aleś to wyczaił. muehehehe :D Skacz? Szakis? Skicza? 3xPudło.:] Wyleciałeś z gry:D
Napisano 15 Październik 200519 l Czak1, zgadlem? :P Nie... ...i w życiu pewnie nikt nie zgadnie (buahahaha)...
Napisano 16 Październik 200519 l A avatar? Kto oglądał Wallace & Gromit ten zna ten czarny charakter. A ja w filmach właśnie złych chciałbym grać :P Hmmm... na pewno był ten typ w Wallace & Gromit, może gościnnie, ale ja go pamiętam z kreskówek Warner Bros razem z kaczorem Duffy'm ;] No chyba że to ironia a ja mam dziś drewniane poczucie humoru ;] --------- Co do mojego nicka to: Moth czyli ćma - dlatego że siedzę często nocami przy monitorze zupełnie tak jak ćmy lecą do światła ;] Mothman - dlatego, że jednak czasem człowiek :P Jeżeli chodzi o mój avatar to trudno cos tu sensownego napisac - zrobiłem go, bo akurat wtedy miałem taki pomysł na avatar
Napisano 16 Październik 200519 l Czaki, to strzelam ostatni raz: Kaczkowski :P czemu nie Kaczyński:)...(zastanawiam sie czy nie obrażamy przypadkowych osób? Może należy napisać, że za zbieżność nazwisk nie odpowiadamy.:]) Witam! Cz- Członek AK – Armii Krajowej Proste prawda :) Pozdrawiam! Chyba nie rozumiem....
Napisano 16 Październik 200519 l nie daj nam sie ugotowac z ciekawosci, powiedz jak masz na nazwisko :>
Napisano 16 Październik 200519 l Mothman, na Marvina natknąłem się wczoraj szukając czegoś w googlach i normalnie musiałem go mieć... jakoś lepiej mnie określa ;) A wcześniej był ten:
Napisano 16 Październik 200519 l moja ksywka : taka jedna dziewczyna w szkole nie wiedziala jak sie nazywam i zawolala na mnie Synuś i tak sie zaczelo, wszyscy tak zaczeli mnie nazywac ^^" avatar : zwektorywzowana pracka 3d ;) Btw. Jestem ciekaw czemu Chalek ma avatar z Crowleyem ( zwanym rowniez bestia 666 ) :P
Napisano 16 Październik 200519 l nie daj nam sie ugotowac z ciekawosci, powiedz jak masz na nazwisko :> Chyba żartujesz :D:)
Napisano 16 Październik 200519 l Marvina natknąłem się wczoraj ... No to wiele tłumaczy ... hehehhe ;)
Napisano 17 Październik 200519 l wszyscy widza o co chodzi z moim awatarem, poprzednie tez wszyscy kumali ;p tylko jeden mialem spaczony, nawet mam jeszcze na dysku
Napisano 17 Październik 200519 l Ja to jestem ciekaw co o swoim avatarze powie Razor... :D Zaiste ciekawe:]. Może to jakaś okładka z jego ulubiuonego Hentai?!:D (to tylko taki żart)
Napisano 17 Październik 200519 l Mothman, na Marvina natknąłem się wczoraj szukając czegoś w googlach i normalnie musiałem go mieć... Bo Tymek ma czasem takie oczy jak Marvin jak ktoś go zirytuje...
Napisano 18 Październik 200519 l Bo Tymek ma czasem takie oczy jak Marvin jak ktoś go zirytuje... hehe, nie zauważyłem ;] pewnie rzadko Go irytowałem :P
Napisano 19 Październik 200519 l ...a swoją drogą Mothman, oczy w Twoim avatarze też niczego sobie... ...wrażliwość i delikatność w jednym :D
Napisano 19 Październik 200519 l ...wrażliwość i delikatność w jednym :D Czyli cały ja... :D:D:D btw, Radziu a co to jest na Twoim avatarze?
Napisano 19 Październik 200519 l ja chyba musze zmienic avatar... Bo niczego nie oddaje... chociaz MUZG DAWAJ MUZGA :D
Napisano 19 Październik 200519 l *NicoN, zawsze możesz powiedzieć, że ro nie mózg, tylko bijące serce Smerfetki...