patry Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Elo! :) Nie wiem czy można to nazwać salonem, ale niech będzie :D Meble, "dizajn" itd. wziąłem z katalogu BRW :) Troszkę czasu nad tą pracą siedziałem i jestem naprawdę zadowolony z efektu jaki uzyskałem :) Zobaczymy czy Wam też się spodoba :D Hehe :) No to komentujcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 na wizkach się nie znam, ale nie jest źle chyba, brakuje mi dywaniku na podłodze i trochę pusto na szafkach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Mnie się podoba :) Aa , eee to jest Mental? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 fanie, możesz coś napisać o świetle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 fajne, ale wydaje mi się, że za szybko wrzuciłeś na galerii ;) Można by było jeszcze popracować. Osobiście mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 ogólnie bardzo pozytywnie, jednak nadal mi ten shading nie pasuje (pisałem o tym wcześniej). Mimo wszystko gratulacji, twój progress jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skateforlife Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Super Pracka .realizm jest, ale troszeczke przepalone jak dla mnie :D.Swietne materialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 ładnie ładnie :) z przyjemnością patrze na twój progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 super ładna praca fajnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 mrkrzysiek - dywanik chciałem zrobić, ale miałem problemy i zrezygnowałem :) thx :) DraB - dzięki :) Tak, to mental :] gd18 - dzięki :) Światło to tylko jeden mr area spot za oknem :) GI to tylko FG bez fotonów :) Jeśli chcesz znać szczegóły światła, GI itd. to daj znać :) gientekwl - aaa tam :D dzięki :D SWRSC - dzięki :) Z tym shadingiem to sam niewiem... na szarym renderze jest git... coś musiałem popsuć :D Skateforlife - dzięki :) Przepalenie zamierzone :] Georgas - dzięki :) artur728 - dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Jestem w szoku ze tak szybko sie uczysz. Pamietam jeszcze twoje "glowy" ze zbrusha w speed-modelingu z przed paru miesiecy, a tu juz taki profesional:) Bardzo mile, szkoda ze ejstem leniwy i odszedlem od mentala, podobał mi sie jego setup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 całkiem dobłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 ładne jak na mentala (hihih no offence) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 SWRSC - dzięki :) Z tym shadingiem to sam niewiem... na szarym renderze mniejsze radiusy Ci potrzeba mieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 ładnie, grubsze szkło by sie przydało na antyramach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 ładne światło, ale bałagan na podłodze i chyba sprzet audio-video z niszowej połki :P troche kłują w oczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dexplosion Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 piękne... az miło patrzec... ;] a te samoochody w portfolio tez ;] naucz mnie tak prosze ! ;d pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Fajowe!!! pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 deshu - hehe, dzięki :) Wcale szybko się nie uczę :D Też leń jestem :] Master Kiełbaster - thx :) piksar - hehe, dzięki :) SWRSC - aaaa kij z tym :D Następnym razem będzie lepiej :] Tomuś - faktycznie, ale co tam :) dzięki :) Kedzior - hehe, takie było w katalogu :D 3dexplosion - dzięki :) ja tam lepiej nie będę uczył, bo sam mało umiem :) Lewus - dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masterloko Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 bardzo ładnie... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Bardzo fajnie wyszło!! Zmień tylko swój awatar bo wszystko psuje:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi