Eden-3d Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 witam pracka ktora zrobilem juz jakis czas temu na nowy krazek dla ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 bardzo przyjemnie to wygląda mi sie podoba, tylko niebo ma jakieś plamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Niebo do poprawy, ale cała reszta jest świetna :) Pomyślałbym , że foto gdyby nie ta sterylność no ale w końcu to wizualizacja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Ładne, troche światło za żółte i na niebie widac kompresje ale ogólnie gut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Przyzwoicie choc jest pare 'ale' :) Niebo wogole nie pasuje mi do kolorystyki reszty obrazka, pomijajac juz kompresje, ale to detal. Troche wydaje sie byc kanciasto w gornej czesci (owalna czesc dachu) no i nie podchodzi mi budynek w tle wraz z roslinnoscią - jakis z innej bajki :) 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Świetny arch i kamienie. Reszta standard i mi się podoba. Gratuluję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 turbo dirty mniejsze, lub w ps wywal troche żółtego bo ogolnie zołto ale tak to ladnie B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Bardzo przyjemne. Moje uwagi: -Wystarczyło zapuścić blurr na mapkę nieba i artefakty by znikły. nie widzę żadnych chmur więc można by. -Czy ty używasz czegokolwiek oprócz diffuse? Nie widzę ani żadnych kanałków reflect, refract, gloss. - Liście zupełnie zjechane. żadnego refractu już nie mówiąc o translucent. -Tło trochę ubogie i monotoniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 bardzo estetyczne :) ale z punktu widzenia konstrukcji cos tu lezy, nie chcialbym walczyc z projektowaniem takiego budynku hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 A mi się podoba. Bryła budynku ciekawa. Podejrzewam, że przy dzisiejszej technice nie było by problemu ze zbudowaniem takiego "domku";) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRe Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Ciekawa praca...model budynku ladny ale niebo faktycznie do poprawki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Bardzo mi sie podoba - prawie fotoreal. Niebo mozna zblurowac jak powiedzial lis. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 bardzo sucho tam aż się chce wody pić :) ten budyneczek nie potrzebuje żadnego dispa ? reszta super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 zajefajnie wyszło, bardzo mi sie podoba :) jedynie niebo i lisćie tak jak wyzej, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 - liscie kiepskie - tekstura scian budynku płaska (brakuje chocby jakiegos bumpa) fajne kamienie i dolna część rendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Zgadzam się z Likim - płasko te kamienie wyszły, no i przy obłościach widać troche kanty. Ale ogólnie to pierwsza klasa, podoba mi się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 aaaach .... to jest to jest... PIĘKNE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 bardzo estetyczne :) ale z punktu widzenia konstrukcji cos tu lezy, nie chcialbym walczyc z projektowaniem takiego budynku hehe ;) A mi się podoba. Bryła budynku ciekawa. Podejrzewam, że przy dzisiejszej technice nie było by problemu ze zbudowaniem takiego "domku";) ale tożto stoi :D w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioootras Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ciekawa rzecz: http://www.artlantis.com/index.php?page=community/galerie/index&pages=3&render=&cla= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A czemu akrutat w tym watku o tym piszesz? O,o btw: strasznie wygladaja te przykladowe obrazki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 chyba chodziło o to, że mają render tego samego budynku u siebie...na 1 rzut oka są bardzo podobne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 O, rzeczywiscie, mi nie wyskoczylo na tej stronie z tym renderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Bo praca robiona z refki...dlatego to samo ujecie i model. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurkin Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ciepłe fajne światło, bardzo dobry klimat, ludzi brakuje tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 na samym poczatku napisalem ze praca jest dla evermotion do kolekcji,wiec widocznie gosc se kupil kolekcje zmienil troche ustawienia w scene i wstawil do portfolio proste. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Bardzo przyjemne. Moje uwagi: -Wystarczyło zapuścić blurr na mapkę nieba i artefakty by znikły. nie widzę żadnych chmur więc można by. -Czy ty używasz czegokolwiek oprócz diffuse? Nie widzę ani żadnych kanałków reflect, refract, gloss. - Liście zupełnie zjechane. żadnego refractu już nie mówiąc o translucent. -Tło trochę ubogie i monotoniczne. Nie zadzierajcie z Lisem...;] kamienie fajne..;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi