Napisano 17 Styczeń 200817 l witam pracka ktora zrobilem juz jakis czas temu na nowy krazek dla ever.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Niebo do poprawy, ale cała reszta jest świetna :) Pomyślałbym , że foto gdyby nie ta sterylność no ale w końcu to wizualizacja ;)
Napisano 17 Styczeń 200817 l Ładne, troche światło za żółte i na niebie widac kompresje ale ogólnie gut.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Przyzwoicie choc jest pare 'ale' :) Niebo wogole nie pasuje mi do kolorystyki reszty obrazka, pomijajac juz kompresje, ale to detal. Troche wydaje sie byc kanciasto w gornej czesci (owalna czesc dachu) no i nie podchodzi mi budynek w tle wraz z roslinnoscią - jakis z innej bajki :) 4 gwiazdki.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Świetny arch i kamienie. Reszta standard i mi się podoba. Gratuluję i pozdrawiam.
Napisano 17 Styczeń 200817 l turbo dirty mniejsze, lub w ps wywal troche żółtego bo ogolnie zołto ale tak to ladnie B.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Bardzo przyjemne. Moje uwagi: -Wystarczyło zapuścić blurr na mapkę nieba i artefakty by znikły. nie widzę żadnych chmur więc można by. -Czy ty używasz czegokolwiek oprócz diffuse? Nie widzę ani żadnych kanałków reflect, refract, gloss. - Liście zupełnie zjechane. żadnego refractu już nie mówiąc o translucent. -Tło trochę ubogie i monotoniczne.
Napisano 17 Styczeń 200817 l bardzo estetyczne :) ale z punktu widzenia konstrukcji cos tu lezy, nie chcialbym walczyc z projektowaniem takiego budynku hehe ;)
Napisano 17 Styczeń 200817 l A mi się podoba. Bryła budynku ciekawa. Podejrzewam, że przy dzisiejszej technice nie było by problemu ze zbudowaniem takiego "domku";)
Napisano 17 Styczeń 200817 l Bardzo mi sie podoba - prawie fotoreal. Niebo mozna zblurowac jak powiedzial lis. Pozdro!
Napisano 17 Styczeń 200817 l bardzo sucho tam aż się chce wody pić :) ten budyneczek nie potrzebuje żadnego dispa ? reszta super :)
Napisano 18 Styczeń 200817 l zajefajnie wyszło, bardzo mi sie podoba :) jedynie niebo i lisćie tak jak wyzej, pozdro
Napisano 18 Styczeń 200817 l - liscie kiepskie - tekstura scian budynku płaska (brakuje chocby jakiegos bumpa) fajne kamienie i dolna część rendera
Napisano 18 Styczeń 200817 l Zgadzam się z Likim - płasko te kamienie wyszły, no i przy obłościach widać troche kanty. Ale ogólnie to pierwsza klasa, podoba mi się :-)
Napisano 23 Styczeń 200817 l bardzo estetyczne :) ale z punktu widzenia konstrukcji cos tu lezy, nie chcialbym walczyc z projektowaniem takiego budynku hehe ;) A mi się podoba. Bryła budynku ciekawa. Podejrzewam, że przy dzisiejszej technice nie było by problemu ze zbudowaniem takiego "domku";) ale tożto stoi :D w USA
Napisano 17 Kwiecień 200816 l ciekawa rzecz: http://www.artlantis.com/index.php?page=community/galerie/index&pages=3&render=&cla=
Napisano 17 Kwiecień 200816 l A czemu akrutat w tym watku o tym piszesz? O,o btw: strasznie wygladaja te przykladowe obrazki...
Napisano 17 Kwiecień 200816 l chyba chodziło o to, że mają render tego samego budynku u siebie...na 1 rzut oka są bardzo podobne :P
Napisano 18 Kwiecień 200816 l Autor na samym poczatku napisalem ze praca jest dla evermotion do kolekcji,wiec widocznie gosc se kupil kolekcje zmienil troche ustawienia w scene i wstawil do portfolio proste. pozdr
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Bardzo przyjemne. Moje uwagi: -Wystarczyło zapuścić blurr na mapkę nieba i artefakty by znikły. nie widzę żadnych chmur więc można by. -Czy ty używasz czegokolwiek oprócz diffuse? Nie widzę ani żadnych kanałków reflect, refract, gloss. - Liście zupełnie zjechane. żadnego refractu już nie mówiąc o translucent. -Tło trochę ubogie i monotoniczne. Nie zadzierajcie z Lisem...;] kamienie fajne..;]