Igi Napisano 6 Lipiec 2014 Napisano 6 Lipiec 2014 ładnie dynamicznie. kolorki też bardzo ładne. Nie wiem czy nie odpuściłbym sobie tego długiego strumienia gazów z silnika na rzecz czegoś takiego co było np. w sokole milllenium
mats Napisano 8 Sierpień 2014 Napisano 8 Sierpień 2014 te schody z dwoma samurajami cholernie mi się podobają fajnie widzieć czarno-białe szkice wykończone w kolorze :D to czyste brushe czy łączone z teksturami np tu https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/10557135_816549425025006_163354080454426824_o.jpg ?
Coyote Napisano 8 Sierpień 2014 Autor Napisano 8 Sierpień 2014 mats użyłem metody której nauczylem sie z tych tutoriali plus swoje patenty. ale głownie opiera sie to na brushwork + foty http://www.kiwijuice.net/eytan-zana/
Soulinka12 Napisano 9 Sierpień 2014 Napisano 9 Sierpień 2014 Coyote to co ostatnio wrzucasz to jest juz miazga .Poszłeś w góre predzej niz mrugnięcie oka .Samolociki rewelacyjne. Redner miodny ;)
Coyote Napisano 10 Sierpień 2014 Autor Napisano 10 Sierpień 2014 nie wiem jak ty Soulinka12 ale jak mrugam częsciej niz raz na pół roku :P SamaeL89 dzięki! jeszcze jeden pozdro!
Soulinka12 Napisano 10 Sierpień 2014 Napisano 10 Sierpień 2014 Coyote ja mrugam średnio 2 razy do roku żeby tylko odkurzyć oczy :P więc wszystko się zgadza XD
Coyote Napisano 11 Sierpień 2014 Autor Napisano 11 Sierpień 2014 zrobiłem pierwszy moj pierwszy w życiu tutorial także proszę o wyrozumiałość :P 5 bucksów za 3 godziny kontentu plus jakieś tam dodatkowe rzeczy. może ktoś sie skusi :) https://gumroad.com/mathiaszamecki
Gość cichy0199 Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 5$ za tutorial? to przecież zdzierstwo , dawaj coś za darmo na 1 raz sprawdzi się to i owo ,a następny tut mógłby być za te 5$
motyl Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 Ty tak naprawdę, na serio? yhhh Kojot powiedz mi jak Ty się tych pięknych kolorków uczyłeś?
rymin Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 Coyot tutoriala zakupię jak wydasz bundla :D Co do tych "Eytanowych" to zacne - kolory, kompozycje naprawdę udane(Pro level) a przy tym ja osobiście widzę w tych pracach twój własny sznyt więc wszystko zawodowo. Co do Gumroada to - powodzenia, koś hajs i proszę o więcej! PS: Tak szczerze to chyba nisza "jak zacząć obsługiwać" programy typu Modo i Zbrush chyba nie jest zajęta więc... (Taki tutorial dla ilustratorów i concept artystów, którzy chcieli by poszerzyć zasób umiejętności a w życiu nie mieli kontaktu z tego typu programami a nie chcą przekopywać internetu tylko mieć wyłuskane to co jest dla nich potrzebne- bo podejrzewam, że nie potrzebujesz 95% możliwości tych programów do stwarzania bazy pod podmalówkę)- coś takiego by mi było trzeba bo niedługo trzeba chyba zacząć coś kręcić w temacie:D Pozdrawiam
asdaq Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 Prace rewelacyjne! Tutorial tez wygląda interesująco. Rozważałeś udostępnienie kilkuminutowego fragmentu gdzie można posłuchać jak tłumaczysz?
Coyote Napisano 12 Sierpień 2014 Autor Napisano 12 Sierpień 2014 motyl kwestia nar... namalowania odpowiedniej ilosci pracek potem już samo wychodzi. plus warto sobie przeczytać color and light gurneya :) rymin wiekszość moich ostatnich skonczonych wysiedzianych prac w ten sposob powstaje 3d+ podmalówka także pewnie pomysle coś w tym temacie :) asdaq prawdopodobnie przy kolejnych będę o tym myślał :) teraz jestem już trosze zmęczony całą tą tutorialową sytuacją. dorzuciłem swoje brushe i 30 minutowy walk-through jak rederuje w zbrushu i podmalowuje w shopie także znalazło sie coś darmowego dla maxowych zżęd :P https://gumroad.com/mathiaszamecki
Gość cichy0199 Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 No świetnie , dzięki za tuta PS Trochę lipa że nie ma głosu
Rotcore Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 za głos trzeba trochę grosza autorowi wrzucić, nie ma to tamto... doceńmy czas Coyota i fakt że NIE DROGO ZA DARMO! pozdro
krzys!3k Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 thx Coyote! ps cichy0199 lol najpierw że nie za darmo teraz że nie ma głosu, seriously?:o
Gość cichy0199 Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 No ale zawsze to fajniej się ogląda, pogada jakieś ciekawostki czy coś :P ale btw dzięki za wrzute
SentieL Napisano 19 Sierpień 2014 Napisano 19 Sierpień 2014 Zacne Panie . Może zaskocz na i zrób coś kompletnie do dupy :P taki żarcik ;) Pani na dole wspomagana modelem 3D ?
Coyote Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Napisano 20 Sierpień 2014 SamaeL89 robie mase rzeczy do dupy poprostu tego nie pokazuje :D tak succuba to model 3d z paintoverem :)
Gość cichy0199 Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Ta 2 praca świetna, brak słów.. fajnie operujesz kolorem
Tomasz G Napisano 21 Sierpień 2014 Napisano 21 Sierpień 2014 Samael 89, ja mam odwrotnie po prostu mam ale nie pokazuje tych dobrych;p Coyote, ostatnia(jak wszystkie zresztą) wrzutka wymiata. Gratuluję kolejnego fronta
Coyote Napisano 26 Wrzesień 2014 Autor Napisano 26 Wrzesień 2014 war thunder, super meat boy i jakies prywatne rzeczy do tutka https://gumroad.com/mathiaszamecki reszta szkiców, bajerów na fejsie. Jak ktoś nie lubi fb to tumblr też spoko https://www.facebook.com/mzamecki http://mathiaszamecki.tumblr.com/
kamesanin Napisano 26 Wrzesień 2014 Napisano 26 Wrzesień 2014 MEAT BOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fak je
mysz Napisano 27 Wrzesień 2014 Napisano 27 Wrzesień 2014 meatboj i bachor na wypasiku. a ja tez mam gdzies fanart meatboya nieskonczony, dziex za przypomnienie ;d
Katrin Napisano 1 Październik 2014 Napisano 1 Październik 2014 Ostatnio podziwiałam na Behance, a tutaj jeszcze zobaczyłam jaki progres przeszedłeś. Niesamowite!
Coyote Napisano 4 Październik 2014 Autor Napisano 4 Październik 2014 natas jup nienarzekam :D kamesanin best game ever! myszmitbojów nigdy zamało dawaj katrin dzięki! nowy husar
Gość cichy0199 Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Jedyne co mi się nie podoba to tło za husarami i ten koń z pierwszego planu po prawej stronie wygląda jakoś dziwnie :P ale ogólnie to jest spoko
Rozpu Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 trzeba się długo zastanawiac, żeby wyczaić że za husarami jest tu jakaś góra, troche jest rozmyta nie tam gdzie powinna. no i mam wrazenie, że nigdy nie robiłeś porządnego studium konia, mimo że wciskasz je wszędzie :P Znowu ci się nóg nie chciało sensownie
Gość DanielNiszczota Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 Rozpu już mnie *****iasz.nic nie potrafisz a wszędzie korekty. weź rób swoje a nie pouczasz lebszych od siebie. moim zdaniem bardzo fajna pracka i nie ma się co czepiać
Igi Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 E tam fajna pracka jest :) Jedyne co mi się nie widzi to tło bo ta góra po prawej wygląda jakby była z zupełnie innej perspektywy. Odczytuje to tak, że leżymy sobie na brzuchu albo kucamy i patrzymy się na husarzy więc wg mnie tylko ta po lewej by wystarczyła. Skąd wiesz który gość ma nieść którą flagę i w ogóle skąd bierzesz refki do strojów, formacji itp?
nicponim Napisano 4 Październik 2014 Napisano 4 Październik 2014 fajny klimat, ale Rozpu ma stety/niestety racje. Anatomia koni siedzi totalnie, wygladają jak kucyki z dziwnymi odnozami, tak samo usadzenie postaci na koniach. Perspektywa powietrzna gubi się tam na tej gorze, przez co czyta sie płasko. Ale klimat fajny;] pzdr!
Azbesty Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Co jak co ale anatomia konia naprawdę jest słaba ^^
Rozpu Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 (edytowane) Danielu mój ty kochany, ja pisząc te wszystkie uwagi je sobie utrwalam i potem staram sie je u siebie zastosowac, inna sprawa ze miedzy wiedzą teorytyczną a zastosowaniem musi minąć sporo czasu i praktyki, nie pisze tego wszystkiego tak o, bo jestem przekonany że umiem lepiej, czy złośliwy. poza tym to prawda xd no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła edit: i ode mnie nie dostaleś "nie" tylko "na fronta" zeby nie bylo c: Edytowane 5 Październik 2014 przez Rozpu
pumax Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła haha ten fragment mnie rozbawił bardzo :D Włażenie do tyłka ostatnio zbyt często ogółem na fb widzę xD A nad anatomią koni faktycznie super by było gdybyś więcej popracował, jeżeli chcesz je częściej w pracach używać. :)
Tomasz G Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Rozpu to wredna, złośliiwa świnia, nic wiecej;p. Tak serio to masz racje Rozpu. Mimo to praca ma charakter ,klimat i jest świetna. "no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła" Jasne, każdy powinien pisać co uważa. Jedna szkoda,że tych wymiataczy na maksie, biorących udział w korektach jest coraz mniej. Albo ja mam takie odczucie.
Rozpu Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 tomek mnie juz troche poznal ;d pumax - na fb to w ogole jest taka zgraja dzieciarni ze mi sie szkoda wypowiadac. każde gowno dostaje tam 50 komentarzy "piekne" "ładne" "niesamowite" "wzruszające" "pierdzące" a ktoś kto da choćby najbardziej ubraną w słowa korektę, nawet jesli zrobi overa, to uslyszy tylko "przestan sie czepiac, to moj STYL" albo "oho widze ze ktos tu "lubi" być HEJTEREM AHA...? dobra :/// Nara!!11 fejspalm fejspalm". to wlasnie wyróznia maxa, ze tutaj ludzie sie chca uczyc, a nie tylko slyszec pochwaly
zerocool-wolomin Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Koniki małe i wąskie bo szlachta rozpasana ;) Bardzo fajny żywy i wyraźny kolor. Posiedzieć nad tym jeszcze trochę i będzie miód.
mysz Napisano 7 Październik 2014 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) ja bym widział tych dzielnych husarzy na traktorach. i nie byłoby problemu z anatomią koni ftedy.. tak wogle to co do koni to mogła zajść pomyłka Edytowane 7 Październik 2014 przez mysz
Rekomendowane odpowiedzi