Napisano 6 Lipiec 201410 l ładnie dynamicznie. kolorki też bardzo ładne. Nie wiem czy nie odpuściłbym sobie tego długiego strumienia gazów z silnika na rzecz czegoś takiego co było np. w sokole milllenium
Napisano 8 Sierpień 201410 l te schody z dwoma samurajami cholernie mi się podobają fajnie widzieć czarno-białe szkice wykończone w kolorze :D to czyste brushe czy łączone z teksturami np tu https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/10557135_816549425025006_163354080454426824_o.jpg ?
Napisano 8 Sierpień 201410 l Autor mats użyłem metody której nauczylem sie z tych tutoriali plus swoje patenty. ale głownie opiera sie to na brushwork + foty http://www.kiwijuice.net/eytan-zana/
Napisano 9 Sierpień 201410 l Coyote to co ostatnio wrzucasz to jest juz miazga .Poszłeś w góre predzej niz mrugnięcie oka .Samolociki rewelacyjne. Redner miodny ;)
Napisano 10 Sierpień 201410 l Autor nie wiem jak ty Soulinka12 ale jak mrugam częsciej niz raz na pół roku :P SamaeL89 dzięki! jeszcze jeden pozdro!
Napisano 10 Sierpień 201410 l Coyote ja mrugam średnio 2 razy do roku żeby tylko odkurzyć oczy :P więc wszystko się zgadza XD
Napisano 11 Sierpień 201410 l Autor zrobiłem pierwszy moj pierwszy w życiu tutorial także proszę o wyrozumiałość :P 5 bucksów za 3 godziny kontentu plus jakieś tam dodatkowe rzeczy. może ktoś sie skusi :) https://gumroad.com/mathiaszamecki
Napisano 11 Sierpień 201410 l 5$ za tutorial? to przecież zdzierstwo , dawaj coś za darmo na 1 raz sprawdzi się to i owo ,a następny tut mógłby być za te 5$
Napisano 11 Sierpień 201410 l Ty tak naprawdę, na serio? yhhh Kojot powiedz mi jak Ty się tych pięknych kolorków uczyłeś?
Napisano 11 Sierpień 201410 l Coyot tutoriala zakupię jak wydasz bundla :D Co do tych "Eytanowych" to zacne - kolory, kompozycje naprawdę udane(Pro level) a przy tym ja osobiście widzę w tych pracach twój własny sznyt więc wszystko zawodowo. Co do Gumroada to - powodzenia, koś hajs i proszę o więcej! PS: Tak szczerze to chyba nisza "jak zacząć obsługiwać" programy typu Modo i Zbrush chyba nie jest zajęta więc... (Taki tutorial dla ilustratorów i concept artystów, którzy chcieli by poszerzyć zasób umiejętności a w życiu nie mieli kontaktu z tego typu programami a nie chcą przekopywać internetu tylko mieć wyłuskane to co jest dla nich potrzebne- bo podejrzewam, że nie potrzebujesz 95% możliwości tych programów do stwarzania bazy pod podmalówkę)- coś takiego by mi było trzeba bo niedługo trzeba chyba zacząć coś kręcić w temacie:D Pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 201410 l Prace rewelacyjne! Tutorial tez wygląda interesująco. Rozważałeś udostępnienie kilkuminutowego fragmentu gdzie można posłuchać jak tłumaczysz?
Napisano 12 Sierpień 201410 l Autor motyl kwestia nar... namalowania odpowiedniej ilosci pracek potem już samo wychodzi. plus warto sobie przeczytać color and light gurneya :) rymin wiekszość moich ostatnich skonczonych wysiedzianych prac w ten sposob powstaje 3d+ podmalówka także pewnie pomysle coś w tym temacie :) asdaq prawdopodobnie przy kolejnych będę o tym myślał :) teraz jestem już trosze zmęczony całą tą tutorialową sytuacją. dorzuciłem swoje brushe i 30 minutowy walk-through jak rederuje w zbrushu i podmalowuje w shopie także znalazło sie coś darmowego dla maxowych zżęd :P https://gumroad.com/mathiaszamecki
Napisano 12 Sierpień 201410 l za głos trzeba trochę grosza autorowi wrzucić, nie ma to tamto... doceńmy czas Coyota i fakt że NIE DROGO ZA DARMO! pozdro
Napisano 12 Sierpień 201410 l thx Coyote! ps cichy0199 lol najpierw że nie za darmo teraz że nie ma głosu, seriously?:o
Napisano 12 Sierpień 201410 l No ale zawsze to fajniej się ogląda, pogada jakieś ciekawostki czy coś :P ale btw dzięki za wrzute
Napisano 19 Sierpień 201410 l Zacne Panie . Może zaskocz na i zrób coś kompletnie do dupy :P taki żarcik ;) Pani na dole wspomagana modelem 3D ?
Napisano 20 Sierpień 201410 l Autor SamaeL89 robie mase rzeczy do dupy poprostu tego nie pokazuje :D tak succuba to model 3d z paintoverem :)
Napisano 21 Sierpień 201410 l Samael 89, ja mam odwrotnie po prostu mam ale nie pokazuje tych dobrych;p Coyote, ostatnia(jak wszystkie zresztą) wrzutka wymiata. Gratuluję kolejnego fronta
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Autor war thunder, super meat boy i jakies prywatne rzeczy do tutka https://gumroad.com/mathiaszamecki reszta szkiców, bajerów na fejsie. Jak ktoś nie lubi fb to tumblr też spoko https://www.facebook.com/mzamecki http://mathiaszamecki.tumblr.com/
Napisano 26 Wrzesień 201410 l MEAT BOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fak je
Napisano 27 Wrzesień 201410 l meatboj i bachor na wypasiku. a ja tez mam gdzies fanart meatboya nieskonczony, dziex za przypomnienie ;d
Napisano 1 Październik 201410 l Ostatnio podziwiałam na Behance, a tutaj jeszcze zobaczyłam jaki progres przeszedłeś. Niesamowite!
Napisano 4 Październik 201410 l Autor natas jup nienarzekam :D kamesanin best game ever! myszmitbojów nigdy zamało dawaj katrin dzięki! nowy husar
Napisano 4 Październik 201410 l Jedyne co mi się nie podoba to tło za husarami i ten koń z pierwszego planu po prawej stronie wygląda jakoś dziwnie :P ale ogólnie to jest spoko
Napisano 4 Październik 201410 l trzeba się długo zastanawiac, żeby wyczaić że za husarami jest tu jakaś góra, troche jest rozmyta nie tam gdzie powinna. no i mam wrazenie, że nigdy nie robiłeś porządnego studium konia, mimo że wciskasz je wszędzie :P Znowu ci się nóg nie chciało sensownie
Napisano 4 Październik 201410 l Rozpu już mnie *****iasz.nic nie potrafisz a wszędzie korekty. weź rób swoje a nie pouczasz lebszych od siebie. moim zdaniem bardzo fajna pracka i nie ma się co czepiać
Napisano 4 Październik 201410 l E tam fajna pracka jest :) Jedyne co mi się nie widzi to tło bo ta góra po prawej wygląda jakby była z zupełnie innej perspektywy. Odczytuje to tak, że leżymy sobie na brzuchu albo kucamy i patrzymy się na husarzy więc wg mnie tylko ta po lewej by wystarczyła. Skąd wiesz który gość ma nieść którą flagę i w ogóle skąd bierzesz refki do strojów, formacji itp?
Napisano 4 Październik 201410 l fajny klimat, ale Rozpu ma stety/niestety racje. Anatomia koni siedzi totalnie, wygladają jak kucyki z dziwnymi odnozami, tak samo usadzenie postaci na koniach. Perspektywa powietrzna gubi się tam na tej gorze, przez co czyta sie płasko. Ale klimat fajny;] pzdr!
Napisano 5 Październik 201410 l Danielu mój ty kochany, ja pisząc te wszystkie uwagi je sobie utrwalam i potem staram sie je u siebie zastosowac, inna sprawa ze miedzy wiedzą teorytyczną a zastosowaniem musi minąć sporo czasu i praktyki, nie pisze tego wszystkiego tak o, bo jestem przekonany że umiem lepiej, czy złośliwy. poza tym to prawda xd no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła edit: i ode mnie nie dostaleś "nie" tylko "na fronta" zeby nie bylo c: Edytowane 5 Październik 201410 l przez Rozpu
Napisano 5 Październik 201410 l no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła haha ten fragment mnie rozbawił bardzo :D Włażenie do tyłka ostatnio zbyt często ogółem na fb widzę xD A nad anatomią koni faktycznie super by było gdybyś więcej popracował, jeżeli chcesz je częściej w pracach używać. :)
Napisano 5 Październik 201410 l Rozpu to wredna, złośliiwa świnia, nic wiecej;p. Tak serio to masz racje Rozpu. Mimo to praca ma charakter ,klimat i jest świetna. "no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła" Jasne, każdy powinien pisać co uważa. Jedna szkoda,że tych wymiataczy na maksie, biorących udział w korektach jest coraz mniej. Albo ja mam takie odczucie.
Napisano 5 Październik 201410 l tomek mnie juz troche poznal ;d pumax - na fb to w ogole jest taka zgraja dzieciarni ze mi sie szkoda wypowiadac. każde gowno dostaje tam 50 komentarzy "piekne" "ładne" "niesamowite" "wzruszające" "pierdzące" a ktoś kto da choćby najbardziej ubraną w słowa korektę, nawet jesli zrobi overa, to uslyszy tylko "przestan sie czepiac, to moj STYL" albo "oho widze ze ktos tu "lubi" być HEJTEREM AHA...? dobra :/// Nara!!11 fejspalm fejspalm". to wlasnie wyróznia maxa, ze tutaj ludzie sie chca uczyc, a nie tylko slyszec pochwaly
Napisano 6 Październik 201410 l Koniki małe i wąskie bo szlachta rozpasana ;) Bardzo fajny żywy i wyraźny kolor. Posiedzieć nad tym jeszcze trochę i będzie miód.
Napisano 7 Październik 201410 l ja bym widział tych dzielnych husarzy na traktorach. i nie byłoby problemu z anatomią koni ftedy.. tak wogle to co do koni to mogła zajść pomyłka Edytowane 7 Październik 201410 l przez mysz