Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A ten dymek to po to żeby Leander w jego miejsce narysował coś zmasakrowanego? Lepiej go nie kuś... :)

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 46,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

prędzej mu twarz zmasakruje tak jak tobie gały :D na kozetkę z nim... :D

Napisano
  • Autor
prędzej mu twarz zmasakruje tak jak tobie gały :D na kozetkę z nim... :D
Dzieki chlopaki, dodajecie mi sil :)

Swietna minka Knysha, troche sie poznecalem weglem a potem tabletem.

Knysha b&w

leander-knysha-krzywy.jpg

Knysha color

leander-knysha-kolor.jpg

everyman 1

leander-everyman.jpg

everyman 2

leander-everyman-oko.jpg

Edytowane przez leander

Napisano

Haha... ależ żeś się wyrobił, serio... miazga, jestem pod dużym wrażeniem, sporo musiałeś ćwiczyć :D gratuluję :)

Napisano

leander: te dwa portrety Knysha sa rewelacyjne! Rob takich wiecej.

Napisano

Fajne eksperymenty. Podoba mi się szczególnie ta twarz namalowana na skrawku gazety. Pozdrawiam.

Napisano

leander: to z gazetą wyszło świetnie - dobrze się wpasowało w mój dzisiejszy nastrój...

...jednak 'Knysha color' po prostu miażdży wszystko :)

coś mnie dziwnego naszło, że postanowiłem jedno pomęczyć...

dariusz

dsmalljg6.jpg

Edytowane przez everyman

Napisano
  • Autor

everyman: git. Nie wiem czy to specjalnie, ale ciekawy ksztalt sie uformowal z cienia, pod uchem.

Dzieki za zdjecia. Coyote - do Ciebie jeszcze wroce, poki co wrzucam dwa podejscia do Drakuli. PS odmawia mi posluszenstwa przy wspolpracy z tabletem, wiec dopóki kiedys nie przeinstaluje sytemu - przerzucilem sie na Paintera.

Drakula na podstawie: http://big.photos.nasza-klasa.pl/1197873/21/main/80d17fe5a8.jpeg

drakula1-by-leander.jpg

drakula2-by-leander.jpg

Zestawienie obu rownoczesnie: http://www.tgfg.pl/tomek/2d/will_draw/drakula-by-leander.jpg

Praca, ktora juz wrzucam na speedy. Synek znajomych, tez na podstawie zdjecia:

jan-kajetan.jpg

I jeszcze dwa nieco dawniejsze portrety:

krzys5.jpg

krzys4.jpg

Edytowane przez leander

Napisano

painter rules;) fajowo, ze odswiezyles watek. te tabletowe sa ekstra! widac, ze bardzo duzo sie nauczyles dzieki tym cwiczeniom... same pewne pociagniecia pedzlem:)

ekstra esktra

Napisano

Tak trzeba! Te portrety ciepłe są prześwietne. Fajnie i odważnie traktowałeś plamy. A co do tych dzieci to coś się poważnego wyprawia w Twej głowie :)

Napisano

kurcze moze juz zostan przy tym painterze? wydaje mi sie ze ci sluzy, bo ostatnie dwie pracki sa spoko..postuj postuj :)

Napisano
prrrszalony: a który z tych dwoch wariatów to Twoj brat? Bo nie wiem, ktorego bardziej docisnac.

Ten po prawej xD Świetny ten temat! Nie mam śmiałości dorzucić czegoś od siebie, a trochę korci...

Napisano

niestetyyyyy... Bigleb - nieudany.... :(

pozdrawiam.

z całym szacunem dla pracy.

Napisano
  • Autor

prrrszalony: Po naszej prawej? :) Prace wrzucaj bez krempacji, ja najwyzej raz na tydzien mam czas usiasc i watek lezy odlogiem.

sly: Ja bigleba na zywo raz chyba widzialem, wiec charakter postaci bardziej oparty na jego nicku, avatarze i byciu moim hirou.

Napisano
Hehe, zrobiłeś mnie na Arniego gubernatora :) Mnie tam się widzi :)

Hah :P każdemu by sie widziało jakby został przedstawiony jako bohater :D

Sam rysunek niesamowity.A to ze nie jest zbytnio podobny do oryginału(tj zdjęcia) to wcale nie jest wada :)

Pozdrawiam i czekam na więcej prac)

Napisano

a ja chcialbym zobaczyc juz jakies twoje realizacje tego co masz w bani- jakies widoczki,concepty itp, warsztat masz,styl masz, lec wiecej dalej;] A moze byc naprawde ciekawie bo masz ten smaczek, to artystyczne wyczucie...pozdro!

Napisano

Chciałbym coś napisać, ale chyba sobie daruję. Mam diabelną pokusę wrzucić własną fotkę :D he he

Napisano

Nie zdziwię się, jak zaczniesz pobierać honoraria :D

Chętnie oprawiłbym i powiesił na ścianie Twą prackę...

mrlaceye6.jpg

Napisano

leander: fantastyczna ekspresje uzyskujesz, moze spróbujesz namalowac cos podobnego olejem?

Napisano
  • Autor

Dzieki chopaki :)

witkowski: dzieki, dobry pomysl, sprobuje zrobic cos w tym stylu na wiekszym formacie farbami.

nicponim: dzieki, cos powalcze, skoro tak dobrze mi rokujesz :D

Niestety rysik tabletu sie zepsul, wiec wrzucam jedynie szkice tradycyjnymi mediami. Jak znajde zapasowe wklady to cos wrzuce w kolorze. Lub moze poprobuje farbami jak sugeruje Witkowski.

Lacedemon, na podstawie http://www.tgfg.pl/tomek/2d/will_draw/lacedemon-photo.jpg

leander-lacedemon1-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-lacedemon2-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-lacedemon3-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-lacedemon4-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-lacedemon5-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-lacedemon6-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-lacedemon7-by-tomasz-szkodzinski.jpg

Rosikowski, na podstawie http://www.tgfg.pl/tomek/2d/will_draw/rosikowski-photo.jpg

leander-rosikowski1-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-rosikowski2-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-rosikowski3-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-rosikowski4-by-tomasz-szkodzinski.jpg

veri_jr, na podstawie http://www.tgfg.pl/tomek/2d/will_draw/veri_jr-photo.jpg

leander-veri_jr1-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-veri_jr2-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-veri_jr3-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-veri_jr4-by-tomasz-szkodzinski.jpg

Kolega Michał, ze swoim synkiem

leander-michal1-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-michal2-by-tomasz-szkodzinski.jpg

leander-michal3-by-tomasz-szkodzinski.jpg

Napisano

czesc Leander. Podziwiam Twoj watek, co tutaj wejdę, nie mogę wyjsc z podziwu;) Piekna robota... Mam taka skromną prośbę: zrobiłbys cos dla mnie?:) oto referka:) Moje zdjatko;)

img0225ei8.jpg[/img]

Napisano
  • Autor

Godzine temu zadzwonil domofon i dowiedzilem sie, ze przyszly do mnie zamowione zakupy. Powiedzialem, ze to pomylka, ale dostawca byl nieugięty i kiedy podal moje nazwisko, wpuscilem go. Na zamowieniu zauwazylem jeszcze dopisek "will draw for food". No i wtedy zrozumialem, ze zalozenie tego watku nie bylo pomyłką :D

niespodzianka.jpg

Nie wiem kto mogl znac moj adres, szczegolnie, ze ciagle go zmienialem ostatnio, ale tym bardziej niespodzianka nie byle jaka :) Dzieki wielkie hojnemu mecenasowi :)

ciastuch, ofca: dzieki za zdjecia. Juz od ponad tygodnia mam was w szkicowniku, ale ciagle brak czasu, zeby zeskanowac i ew cos obrobic, pomalowac.