KLICEK Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 sry ze o to prosze ;) jezeli ktos z was moglby oddac glos na nasz blog, to byl bym wdzieczny (oczywiscie jezeli uwazacie ze na to zasluguje) http://www.wiadomosci24.pl/zgloszone_blogi/9,2,tr.html blog sie nazywa : w poszukiwaniu - http://grzegorz.klicki.salon24.pl/ dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 podałeś zły link :) powinno być http://grzegorz.klicki.salon24.pl/ Cztery głosy oddane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 a warto klikac bo Marcin rozdaje za klikniecie repy ;D hehe..zagłosowałem xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 i ja również :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 a warto klikac bo Marcin rozdaje za klikniecie repy ;D hehe..zagłosowałem xD Warto klikać bo to super gościu, a jego blog to swietna inicjatywa - zresztą jak większość rzeczy które wyprawia. Głos oddany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Wprawdzie z większością tego co piszesz się nie zgadzam (no! może odrobinę przesadziłem), ale masz tego głosa. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 wow super sprawa, bardzo ciekawy blog, to brata czy wspolnie go tworzycie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 glos oddany :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 ech ja uruchomiłem stare maile :) może jak wam się tak podoba ten blog też tak zróbcie. Wspomóżmy Klicora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 glos oddany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 mam identyczne poglady na te tematy i w 100% popieram wiec glos oddany! pzdr thud 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 NIE ...mogłem odmówić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 ja też zagłosowałem, teraz chce repa!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 A ja nie chcę repa. Głos oddany. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 lap glosa, tzn chyba twoj brachol :] tez nie chce repa bo mam juz cuta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Glos oddany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 głos oddany, repa nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 ej, chłopaki, żenada z tym repem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 a ja tez oddalem i chce 2 repy mercedesa 594DF nokie 599903 i buty :] No troszke smieszne te repy :] Lepiej tak bezinteresownie, podoba sie to plusik chveti jol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 a warto klikac bo Marcin rozdaje za klikniecie repy ;D hehe..zagłosowałem xD Warto czasem porozmawiac albo poczytac co pisze brat Marcina Grzegorz, choc nie zawsze sie zgadzam z jego poglądami. Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Masz 2 głosy odemnie To braciszek pisze ? Bardzo ciekawa osoba, wart było z nim porozmawiac w wawie na piwku, pozdrów go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Tiaaa... nikt nie chce repów, a wszyscy piszą, żeby Klicek widział ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 ja chciałem i nie dostałem ;_((( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 czytam ten blog już od dłuższego czasu podoba mi się, więc głos oddaje jak najbardziej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Nie ze wszystkim się zgadzam. Przde wszystkim jest w psychologii definicja człowieka zdolnego i utalentowanego. Mianowicie taka osoba ma naturalne predyspozycje do osiągania najwyższych wyników w jednej lub w większej ilości dziedzin. Ale głos masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Ale spójrz na to z perspektywy nauczyciela (o którym jest mowa w notce) - on nie ma rzeczywistej zdolności do ocenienia, czy ktoś jest zdolny/utalentowany, czy po prostu osiąga swoje wyniki ciężką pracą - wiadomo, że mając solidny grunt wiedzy, szybciej można się nauczyć czegoś nowego, bazując na tej zdobytej już wiedzy. Patrząc z boku, rzeczywiście można zastosować się do definicji którą podałeś, jednym łatwo podchodzą zadania matematyczne, innym sport, jeszcze innym pisanie... I teraz pytanie: czy te predyspozycje (zdolności, talent) mamy wrodzone, czy nabyte z jakiegoś wczesnego okresu dzieciństwa, którego możliwe, że nie pamiętamy... Jeśli tak, to nieprawdziwe jest właśnie ta definicja, bo ucząc się kolejnych rzeczy bazujemy na poprzedniej wiedzy/doświadczeniach... A jak widać z powyższego tekstu, wole coś wymodelować, niż sklecić zgrabne i sensowne zdanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Streaker: ta definicja nie docieka źródła predyspozycji. Ona ją opisuje i klasyfikuje jako cechę będacą podstawą wszelkich uzdolnień. Nie widomo, czmu jedne dzieci umieją czytać i pisać w wieku 4 lat, a inne mają z tym klopoty nawet do czasu służby wojskowej, która na dodatek i tak powoduje u nich regres pod każdym względem (biedny Rowr). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 dzieki wszystkim za pomoc ! zapomnialem o repie, ale skoro padla propozycja to rozdalem dzisiaj maxymalna ilosc repa i musze odczekac 24 h zeby rozdac reszcie ;) dzieki wielkie za kazdy glos ;) jestesmy wdzieczni, postaram sie jeszcze cos napisac z domu, jak bede mogl to na spokojnie przeczytac dzieki chlopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Prosze bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 odemnie tez masz glos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 ahaaa truthful RM studies... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 to konkurs na blog czy na ilosc znajomych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Też oddałem głos :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 to konkurs na blog czy na ilosc znajomych?Ilośc znajomych, tak jak konkurs KFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi